Reklama

Reklama

Divý kraj

(festivalový název)
  • Mexiko La región salvaje (více)
Trailer 1
Mexiko / Dánsko / Francie / Německo / Norsko / Švýcarsko, 2016, 100 min

Obsahy(1)

Pracující matka Alejandra žije neuspokojivý život se dvěma syny a hrubým manželem Angelem. Oporou je jí bratr Fabian, ten však stejně jako její manžel chová velké tajemství. Příchod záhadné Veroniky život sourozenců od základu promění a odhalí tužby, které doposavad jejich omezená existence prozkoumat nedovolovala. (MFF Karlovy Vary)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (14)

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Nebudu spoilerovat, to už tu udělali jiní (pokud chcete v zápletce a ve smyslu toho všeho aspoň nějaký čas příjemně tápat, doporučuju před filmem nečíst zdejší komentáře). Na to, že se jedná o film z produkce "rozvojové" mexické kinematografie, je to nevšední, překvapující a zajímavá záležitost. Film vyvolávající pocity, nikoliv sdělující informace a odpovídající na otázky. Vhodný materiál pro festivalové diváctvo, které tleská všemu co vybočuje z řady, nebo všemu co nechápe. Naopak zcela nevhodné pro milce klasických scifáren a mysteriozit. Jo a hrajou tam dvě moc hezké a přitažlivé holky, ale ne prvoplánově a lacině hezké, takže film nepotěší ani povrchní rádoby estéty. ()

jiri.twist 

všechny recenze uživatele

Kdyby alespoň příběh dával nějaký smysl. Jsem pro různé alternativy, ale z hlediska gay diváka, aby byli oba muži, co spolu měli poměr, potrestáni ve filmu mírou nejvyšší ...(?) To není dobré vysvědčení pro gay a bisex komunitu. Zvedl bych míru gay složky min. na 40%. Šukací chobotnice z vesmíru, žena, co se zbavuje svých nejbližších, děs. A to není horor. Na druhé straně solidní herecké výkony a někdy i odvážné erotické scény. Už ale nikdy víc. Míra, že se někdy znovu podívám, je čistá nula ... 1755 ()

Reklama

StaryMech 

všechny recenze uživatele

Že se tvůrci vypořádávají s mexickým chlapstvím, je jasné - ale co dál? Varují před temnými propastmi pohlaví v nás, nebo je jen konstatují? Máme se s některou z jejich postav ztotožnit? Babo raď. A otázky nekončí, například: Bylo opravdu třeba si vypůjčit Źulawského patvora, a ještě ho nastavit meteoritem? Atmosféra má ovšem svůj půvab, místy až básnivý. ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Na počátku je meteorit a příchozí z vesmíru. O něj se stará postarší dvojice společně s mladou Veronikou. Veronika je čubka, co se stará jen o vlastní rozkoš a je ochotna kvůli ní obětovat kohokoliv. A pak je tu Alejandra, řečená Ali, co má dva syny s Ángelem. Ángel není hrubý, jen vede dvojí život. Respektive svůj život rozdělil mezi Ali a jejího bratra. Ali je ultračubka, co jde ještě dál než Veronika. A protože vše začalo u příchozího z vesmíru, tak logicky to u něj také musí skončit. Kruh se uzavře. Vynikající hudba, velmi dobré herecké výkony, neustávající napětí, pěkná kamera. Několik scén je úžasných - kráter po pádu meteoritu, záběr na temný otvor uprostřed stromů a křoví za doprovodu mrazivé hudby či Ali v objetí Toho. Film pro menšinového diváka jsem si vpravdě užil. ()

Skeksis 

všechny recenze uživatele

Mexiko / Dánsko / Francie / Německo / Norsko / Švýcarsko. Drbe? Toľko krajín zapojených do tejto kraviny? V podstate je to celé o tom, že na čo by ste mali mať sex s ľuďmi, keď ho môžete mať s vysoko sexuchtivou vesmírnou chobotnicou so sto penismi. To, že tam jebal každý s každým, nebolo dosť, ešte jebali aj s chobotnicou, ktorá ich natoľko uchvátila, že im už ľudia v tomto smere nestačili. A keď už chobotnicu omrzeli... tak uvidíte, čo sa stalo. V podstate taká kravina podaná realisticky, že mi to silne pripomínalo filmy štúdia A24. ()

Galerie (32)

Reklama

Reklama