Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Patnáctiletého Williama nahání novináři i mladé obdivovatelky, ale po Dianině smrti je to s ním jako na houpačce. Charles žádá o pomoc pro syna svoje rodiče. (Netflix)

Recenze (6)

Daiker 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Šílenství kolem Diany se bohužel přesouvá k jejímu synu Williamovi. Naštěstí změnili herce a William je tentokráte vybrán dobře. To se nedá říct o jeho bratrovi, tam je casting katastrofa.... ()

fafejt001 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Inu  je  to  jiné .  Rozhovory  syna  s  otcem  ,  a  děda  s  vnukem  ,  to  se  povedlo  . Fanynky  ječící  na  Williama  taky  dobré   i  jeho  velký  smutek  po  matce ,  tedy  Dianě . To  všechno  chápu , jen  ten  Harry  se  nějak  nepovedl .  Čili  slabé  tři  hvězdule . ()

Reklama

Jacinda 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nemohu si pomoct, ale celý díl na mě působil jako reklama na Charlese, Williama a rozehnání konspirací kolem Diany. Jako by se tvůrci snažili zavděčit královské rodině a udělat ji PR. Mladý William je vybraný skvěle a je mu fakt podobný. Harry je příšera. To jako fakt neměli nikoho jiného? ()

pallok 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Samozrejme je to tak ako píše Daiker, a keďže fosílna Elizabeth nezbavila Wiliama panictva, tak to prišlo tak nejak prirodzenou cestou, o čom asi v kráľovských komnatách napriek všetkému a ničomu - nikto: nevedel? nedúfal? neveril? Prvé štyri diely Záverečnej Koruny bola absolútna špica, nič lepšie už nebude, už treba len trpezlivo dočkať záverečnej klaňačky!!! Danke NETFLIX!**** ()

ALIENka_ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Doufala jsem, že se seriál po smrti Diany zaměří víc na politiku a novou vládu, což se bohužel nestalo a Dianino místo nahradil William. I tak jsem ale příjemně překvapená. První polovina se sice trochu táhne, ale oceňuju rozhodnutí zaměřit se na složitej vztah Charlese a Williama. Dynamika otec-syn je vždycky zajímavá a tvůrci to vzali z dobrýho konce. Navíc ho propojili se vztahem Philipa a Charlese a ukázali, jak Philip lituje svých chyb, který už v tomhle věku těžko napraví. Co mě ale frustruje, je casting princů. V tom byla Koruna vždycky dobrá a casting Williama je víceméně dobrej, za to Harry je úplně vedle. Chcete mi říct, že Williamovi je 15 a Harrymu 12? Dvanáct?! Hodnoceni: scéna na konci je krásnej závěr/10 ()

Galerie (2)

Reklama

Reklama