Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Užívejte si neřestí, „Alibi na klíč“ to za vás vyžehlí. „Alibi na klíč“ je kancelář, která vymyslí a poskytne alibi na cokoliv, co chcete. Na fotbal místo na večeři s příbuznými? Ulejt se z práce? Aférka? Nevěra? Nebo mít prostě chvíli od všeho pokoj? Hrdinové z komedie Alibi na klíč všechno perfektně zařídí a nikdo nemá ani páru. Ale ouha! Věci se někdy umí zamotat. Greg, hlavní hrdina filmu a všech možných alibi, samotný bůh našich neřestí a tajemství, se zamiluje. Bezhlavě, samozřejmě. Vždyť jeho přítelkyně je krásná, sympatická, ve všech směrech úžasná a taky ho miluje. Nicméně nesnáší, když někdo lže, a tak Greg raději tají, co vlastně dělá a čím se jeho agentura zabývá. To je ale jenom začátek. Když se jde seznámit s rodiči své životní lásky, zjistí, že jejího tátu velmi dobře zná. Právě mu totiž připravil neprůstřelné krytí na víkendové zálety. Lavina šílených událostí, malérů a zvratů na sebe nenechá dlouho čekat. A jakmile jedna prekérní situace odezní, už je tu druhá... a třetí... a čtvrtá. Alibi na klíč je komedie, která vás naučí říkat pravdu. Anebo si sehnat pořádný alibi. (Bontonfilm)

(více)

Videa (6)

Trailer 1

Recenze (266)

kaylin 

všechny recenze uživatele

Dobrá francouzská komedie, která dovede zaujmout příběhem, jenž není vyloženě originální, ale není špatně pojatý, ale dovede zaujmout i jednotlivými gagy, kdy někdy překvapí, jak je to celkem drsné a jak je zde použita i groteska, i když nikoli klasického, ale moderního ražení. Humor zde funguje dobře, romance je ke konci trochu nezajímavá. ()

brumbrum odpad!

všechny recenze uživatele

Bolo mi hned podozrive, ked "komedia 2017" ma 75% na csfd ;-).. Ani "sexi", ani smiesne; bezducha skurvenica. No ale k veci: pokus zarobit na principe "(K)lamac srdci" - ibaze ten mal vtip a naboj, toto je len hromada sraciek. Rozosmievat chlapa stiskanim vajec, potom jej premiagat kozy aby sa smiala tiez. Ale co ine, ked mu hned na uvod ponukne "fajku". Obligatorna homosexualna cierna rit, labuznicky tlapkanu bielym buzikom, takze vysoko aktualne a politicky korektne. Kopu hnusobstiev zabalenych do "podme sa kosit, to je ale paraaaada" muzicky. Par srandiciek sa tam najde, ako vrh psom na kolkach, ale inak sa budu smiat najma ti s odlahcenym obsahom hlavy. Na pozadi Jean-von-Damenklo (Blood sport..) uroven moc nedvihne. Kto to nevypne najneskor vtedy, ked si milenec starej baby honi na jej svadobnom obraze, zatial co ona je v hoteli, kde jej stary suka odpalenu kurvu, mal by sa zamysliet. Hlavne ze je to plne ajFonov, tabletov, Fejsbukov a dalsich velice "modernych" hraciciek: zalostny zaber dnesnym svinstvom, kde jedinec zbytocne hlada inteligentny humor ci naznak lasky. Skoda, ze v tomto pretrtkanom svete, holdujucom rozvodom/podvodom/abortom, sa nepodari za take hriesne prachy natocit mensi grc. Cisty ODPAD ()

Reklama

slunicko2 

všechny recenze uživatele

Nezajímavě nudné. 1) Když se crazy komedie, v našem případě francouzské provenience, rozjíždí tak pomalu, že po slabé půlhodině vybudí u nadrženého diváka matný úsměv, je něco špatně._____ 2) Režisérem, scénáristou a představitelem hlavní role je sám o sobě sympatický 37letý Philippe Lacheau (šéf firmy), bohužel však tím se pozitiva filmu vyčerpala._____ 3) Pro úplnost upozorňuji na web alibi.com._____ 4) Výstižný koment: Gilmour93**. ()

herr_carter 

všechny recenze uživatele

Příjemný úsměv a občasné vyprsknutí mě doprovázelo prakticky celým tímhle filmem. Francouzi umí natočit tyto ztřeštěné komedie, i komedie s vážnějším podtextem (jako tomu bylo například ve filmu Co jsme komu udělali, kde si tvůrci s bravurou dokázali poradit s citlivým tématem rasové nesnášenlivosti). Ze zmiňovaného filmu se zde v jedné z hlavní rolí objevuje kráska Elodie Fontan, která je bezesporu obsazovaná především díky svojí andělské tvářičce, ale navíc umí sehrát vypjaté emotivní chvilky, vážné chvíle a dokáže se s přehledem proměnit i v hysterickou fúrii. Kdo mě ovšem v téhle taškařici bavil nejvíc, byla "indická" """"zpěvačka"""""", nevkusně přematlaná, přeoperovaná a tupá jak sáňky a v závěru u titulků u jejího singlu jsem seriózně brečel smíchy - "nevadí mi chodit s pošťákem, ale Ronaldo by taky nebyl špatný".....................moje hodnocení = 7,5 z 10. ()

Blueeyes 

všechny recenze uživatele

Taková milá francouzská rozjařenost. I přesto - nebo právě proto? - že spousta vtipů obnášela velmi nehezké zácházení s malými zvířátky :-) Je to trochu pešek, když se profesionální lhář a podvodník z povolání zamiluje do té, pro kterou je pravda vším. To pak nakonec jedna malá lež stíhá druhou, věci se komplikují a najednou je z toho obří koule nedorozumění, zamotávek a složitých situací. Provedení typicky francouzské, ztřeštěné, bláznivé a v rychlém tempu. Mě to bavilo. Je to inspirativní dílo. Přísahám, že tu sázku s hrou na jelena na noční vozovce jednou vyzkouším. A hrozně si to užiju :-). ()

Galerie (19)

Zajímavosti (18)

  • Natáčení začalo v dubnu 2016 a skončilo na konci července. Natáčelo se v Paříži, v Cannes (hotel Martinez) a jeho regionu a v L'Étang-la-Ville. (bianci)
  • Philippe Lacheau strávil osem mesiacov dodržiavaním diéty a fyzického tréningu, aby nabral 8 kg svalov pre rolu Nickyho Larsona. (Zeker)

Reklama

Reklama