Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Imagine dokumentaristicky a intímne nakúka do života jedného z najväčších hudobníkov modernej doby. Režisér sa snaží odpovedať na otázky bežných ľudí o tom ako "celebrita" ako Lennon v súkromí žije, čo robí keď práve nekoncertuje a pod. A darí sa mu to s nadľahčenosťou Lennonovho humoru a pomocou rozhovorov s jeho rodinou a príbuzními nám vytvára ucelený obraz o tom v akom duchu žil Lennon svoje posledné roky v Amerike. (JohnFarst)

(více)

Zajímavosti (4)

  • Soundtrack k tomuto filmu bylo první album, které kombinovalo písně Johna Lennona z období Beatles i z jeho sólové kariéry. V demo podobě se zde také objevila píseň "Real Love", kterou ostatní Beatlové později použili jako základ pro singl k "Beatles Anthology". (Morien)
  • George Martin znovu namíchal písně Beatles použité ve filmu pro šestikanálový Dolby stereo používaný v kinech. Vyjádřil se o tom, že to byla jedna z největších výzev v jeho kariéře. (Morien)
  • První verze filmu trvala 24 hodin. (Morien)
  • Producenti převedli všechen materiál a nahrávky na laserové disky, spojili je v jedné databázi a pomocí počítače provádeli střih a sestavování výsledné podoby filmu. Byla to raná verze nelineárního střihu. (Morien)

Reklama

Reklama