foto

George Martin

  • nar. 3.1.1926
    Holloway, Londýn, Anglie, Velká Británie
  • zem. 8.3.2016 (90 let)
    Londýn, Anglie, Velká Británie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Skladatelská filmografie

Herecká filmografie

Filmy

1984 Pozdravuj na Broad Street
1965 Ferry Cross the Mersey

TV seriály

1953 Garrison Theatre (TV seriál)

Dokumentární

2016 The Beatles: Eight Days a Week - The Touring Years - a.z.
2011 George Harrison: Living in the Material World
John Lennon: Love Is All You Need - a.z.
Sir George Martin: Producent (TV film)
2009 How the Beatles Rocked the Kremlin (TV film)
2008 All Together Now
2004 Smile (TV film)
2002 The Jubilee Girl (TV film)
2001 An All-Star Tribute to Brian Wilson (koncert)
2000 The Beatles Revolution (TV film)
1998 Brian Epstein Story, The (TV film)
In My Life (TV film)
Nobody Does It Better: The Music of James Bond (TV film)
Top Ten (TV seriál)
1997 Paul McCartney: In the World Tonight
1995 Antologie Beatles (TV seriál)
Rock & Roll (TV seriál)
1994 Legenda zvaná Beatles (TV film)
1988 Imagine: John Lennon
1987 It Was 20 Years Ago Today
1982 Compleat Beatles, The
1970 Let It Be
1967 Omnibus (TV seriál)

TV pořady

2008 Grammy Awards 2008 (TV pořad)
2002 James Bond: A BAFTA Tribute (TV pořad)
1998 Roseanne Show, The (TV pořad)
1997 An Audience with Elton John (TV pořad)
1992 Later... With Jools Holland (TV pořad)
1975 Good Morning America (TV pořad)
1967 Our World (TV pořad)
1965 Music of Lennon & McCartney, The (TV pořad)
1961 Thank Your Lucky Stars (TV pořad)

Hudební videoklipy

1982 Paul McCartney: Take It Away (hudební videoklip)
Paul McCartney: Tug of War (hudební videoklip)
1967 The Beatles: A Day in the Life (hudební videoklip)

Fanoušci tvůrce

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace