Reklama

Reklama

Recenze (8)

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Šestá epizoda byla podle mě zatím nejlepší a nejzábavnější. Úvod v motelu Sundowner byl fantastický, Tulip neopakovala pořád dokola tytéž řeči o odjezdu, Cassidy byl tradičně skvělý a Jesse se pomalu přibližoval k temné straně Síly. Příběh poprvé běžel rychleji a bylo to hodně znát. ()

Slava4 

všechny recenze uživatele

Už od začátku se to pěkně rozjelo a každý jednotlivý díl má grády a švih! Těch pár hlavních postav si rychle získalo mé sympatie, Ikdyž ostatní postavičky budí dost parodický dojem, což ale bylo bezpochyby záměrem :) Tak třeba Cassidy je super týpek, co má ke všemu srandovní připomínky, které člověka rozesmějou i když nechce.. Kazatel Jesse má dost temnou minulost a dar jménem Genesis, který nutí lidi udělat přesně to, co jim Jesse přikáže.. Akorát v tomhle díle mě kazatel docela nas*ral, že poslal Eugena doslova DO PEKLA! Snad to nebylo naposled co se v seriálu objevil.. Eugene je teenager, který si díky nevydařené sebevraždě vysloužil docela trefnou přezdívku „Prdelman“.. ale jinak je docela v pohodě :)) ()

filmmovier 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pořád stejný a do konce série se to pravděpodobně nezmění. Sem tam pár dobrých scén (úvodní o původu Genesis (ha), poslání Prdelmana do pekel) a jinak zase nic moc posunutí v ději, ani ve vývoji postav. Tulip pořád stejně zvláštní a její scény s tou servírkou taky nejsou úplně špatné, ale opět se žádný zázrak nekonal. Vtipy celkem fungují, jen by to chtělo trochu přitvrdit a víc to přizpůsobit komiksu. Stále trvám na tom, že to rozhodně NENÍ špatný seriál, baví mě to sledovat a rozhodně s tím nechci končit, ale ten neskutečně promrhanej potenciál mě na tom pořád hrozně štve. 80%. ()

Galerie (9)

Reklama

Reklama