Reklama

Reklama

Recenze (8)

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Šestá epizoda byla podle mě zatím nejlepší a nejzábavnější. Úvod v motelu Sundowner byl fantastický, Tulip neopakovala pořád dokola tytéž řeči o odjezdu, Cassidy byl tradičně skvělý a Jesse se pomalu přibližoval k temné straně Síly. Příběh poprvé běžel rychleji a bylo to hodně znát. ()

filmmovier 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pořád stejný a do konce série se to pravděpodobně nezmění. Sem tam pár dobrých scén (úvodní o původu Genesis (ha), poslání Prdelmana do pekel) a jinak zase nic moc posunutí v ději, ani ve vývoji postav. Tulip pořád stejně zvláštní a její scény s tou servírkou taky nejsou úplně špatné, ale opět se žádný zázrak nekonal. Vtipy celkem fungují, jen by to chtělo trochu přitvrdit a víc to přizpůsobit komiksu. Stále trvám na tom, že to rozhodně NENÍ špatný seriál, baví mě to sledovat a rozhodně s tím nechci končit, ale ten neskutečně promrhanej potenciál mě na tom pořád hrozně štve. 80%. ()

SpaceOdyseus 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pritvrdilo se na cernocernem humoru a tak to mam rad. Uvodni akcni sekvence s andeli byla uzasna. Nevedel jsem, jestli se mam popadat za bricho smichem, nebo odvracet zrak zhnusenim. Veliky palec nahoru. ()

Slava4 

všechny recenze uživatele

Už od začátku se to pěkně rozjelo a každý jednotlivý díl má grády a švih! Těch pár hlavních postav si rychle získalo mé sympatie, Ikdyž ostatní postavičky budí dost parodický dojem, což ale bylo bezpochyby záměrem :) Tak třeba Cassidy je super týpek, co má ke všemu srandovní připomínky, které člověka rozesmějou i když nechce.. Kazatel Jesse má dost temnou minulost a dar jménem Genesis, který nutí lidi udělat přesně to, co jim Jesse přikáže.. Akorát v tomhle díle mě kazatel docela nas*ral, že poslal Eugena doslova DO PEKLA! Snad to nebylo naposled co se v seriálu objevil.. Eugene je teenager, který si díky nevydařené sebevraždě vysloužil docela trefnou přezdívku „Prdelman“.. ale jinak je docela v pohodě :)) ()

mourek10100 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tentokrát mě to celkem bavilo. Nejlepší díl to ani tak není, ale všecko bylo v rámci možností jak má být a Tulip je prostě dokonalá. Nejvíc jak se masakrovali v tom pokoji, to bylo něco. :D ()

Dody345 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Začátek hustý a zběsilý v pořádném tempu, poté už se ale děj zpomaluje až do úplného konce dílu. Kazatelovy moc přerůstá přes hlavu a tak uvidíme co se bude dále dít. ()

Reklama

Reklama