Smrt miluje přesnost

Killing Time, The

Thriller

USA, 1987, 94 min

Rick King

Rozpočet $-miliónovTržby USA $500,283Tržby Celosvetovo $-(30.9.2009)

Zacatek vypadal hodne slibne, pak se to tak nejak trochu sklidnilo a v trochu nudnejsi casti filmu jsme mohli pozorovat, ze psychopat Kiefer Sutherland neni ani z polovicky takovy hajzl, jako vsichni ostatni okolo. Kiefer byl ale chytry a do lecky se lapit nenechal. Ale nakonec kazdy nebezpecne vypadajici zaporak musi ve filmu vzdycky narazit ze.....(16.1.2011)

Trapper John McIntyre jako despotický manžel a bezcitný podnikavec? Proč ne.(8.5.2011)

Místní šerif se odebírá do důchodu, a jeho snem je vypravit se do Mexika, a až do smrti nedělat nic jiného, než rybařit. Jenže musí ještě zaškolit nového zástupce šerifa, který právě do města dorazil. Ten ale není tím, za koho se vydává - pravého policistu zabil, a ve městě se za něj jen vydává. Jenže druhý zástupce se svojí milenkou chce na svého nového kolegu narafičit vraždu jejího manžela... Co jsem od filmu očekával, toho se mi dostalo - detektivka se zajímavým námětem, i když se chvilkama tváří trochu překomplikovaně. Přišlo mi ale, že ani herci samotní od filmu neočekávali žádný velký úspěch, a tak se ani moc nesnažili hrát. Ale Kiefer Sutherland je (jako obvykle) docela dobrý.(5.8.2010)

Celkom zaujímavý film. Asi keby nebolo hercov Kiefera Sutherlanda a Michaela Madsena (aj keď tam hrá vedľajšiu rolu) by tento film ostal zabudnutí. Neviem fakt čo mám dodať iba už len že dávam 90%.(22.8.2010)

Kiefer nemůžu nikdy být větší blázen než jeho tata Donald. To prostě nejde i tak tu šílel dost. Nevím nevím ale upřímě Beau Bridgese nemám rád, příjde mi prostě jako spomalejen vepřík a mohl by hrát nějakýho blbečka v nějaké komedii. Prostě jsem mu to nesežral a ubral na film dost. Aspoň kdyby Michael Madsen dostal více prostoru nebo on byl právě ten polda, co by byl proti bláznivému Kieferovi, tak by to stálo za víc.(7.4.2011)

Vážně nebýt Kiefera, tak tenhle film stojí za…Přestože má film zajímavou (leč nepříliš originální) myšlenku, tak se všechno odehrává v dost líném tempu. Ve chvílích kdy se z hvězdy seriálu 24.Hodin stane alespoň na pár okamžiků vražedný psychopat, dostane atmosféra i slušný náboj, který ovšem brzy zmizí opět v nedohledu. Nemůžu si pomoct, ale děj byl hodně nevyrovnaný. Chtělo to přidat buď víc akčnosti, nebo erotiky – protože tyhle dvě věci jsou jediné, které by dokázali do lehce znuděných diváků vlít novou krev. Kupa zdlouhavých dialogů to rozhodně nedokáže.(27.9.2011)

• jacksax

Americký thriller ve stylu televizní kriminálky... na Jessicu Fletcherovou si vzpomenete nejen kvůli šerifovi.... jednoznačnou jedničkou je tu Kiefer Sutherland - vlastně jediná postava, které se dá fandit, všichni ostatní jsou prospěchářští hajzlíci (nebo pořádní hajzlové). Film, který nám "civilistům" ukazuje, že pokud jsi v USA policajtem (nedej bůh šerifem nebo rangerem), zákony pro tebe přestávají platit a vlastně můžeš dělat co chceš. z tohoto filmu jsem tak znechucený, že už ho opravdu nikdy nepotřebuju vidět(9.8.2010)