Reklama

Reklama

Zákon přitažlivosti

  • Irsko Laws of Attraction (více)
Trailer 1

VOD (1)

Obsahy(1)

Audrey Woods (Julianne Moore) a Daniel Rafferty (Pierce Brosnan) patří v newyorském právnickém světě mezi špičkové specialisty na rozvody. Jednoho dne stanou proti sobě: Daniel zastupuje rockovou hvězdu Thornea Jamisona, Audrey jeho nespokojenou manželku Serenu. Klienti proti sobě vedou otevřenou rozvodovou válku, v níž hraje důležitou roli i zámek v Irsku. Jejich právníci zachovávají profesionální dekorum maskující bouřlivou antipatii. Elegantní Audrey je chladně upjatá, neurotická a striktně se drží zákonů, Daniel je ironik a požitkář a kravatu může mít správně uvázanou jen omylem. Právník je ovšem brilantní. Co se stane, když se tihle dva profesionálové, kteří neumějí prohrávat, do sebe proti své vůli zamilují? A co udělají, když se jednoho rána probudí po divoké noci v nefalšovaném irském stylu a zjistí, že mají na rukou snubní prstýnky? (Magic Box)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (135)

Judy24 

všechny recenze uživatele

Na unavené sobotní ráno dobré, ale jinak to žádná sláva nebyla. Příběh předvídatelný, herecké výkony průměrné, ale dobře na mě působilo moje milované Irsko (až na těch pár "směšných" parodií) a chemie mezi hlavními představiteli. Nesmíte si od toho moc slibovat, ale jako průměrná romantická komedie o právnících to funguje dobře.. ()

StarsFan 

všechny recenze uživatele

Překvapilo mě, že se tátovi tenhle film líbil. Romantická komedie, která není nijak přehnaně vtipná (ale nudná taky rozhodně ne) a kde hraje hlavní roli nebondovský Pierce Brosnan. Ano, a taky Julianne Moore, které spíš sednou její životem zničené ženy, ale i taky podává více než slušný herecký výkon. Scénář není nijak přelomový, nic nového nenabízí, ale dobře se na to dívá. Naopak soundtrack je doslova pastva pro uši pro každého, kdo má rád irskou hudbu, nicméně ten zase nikde neseženete (a věřte mi, že jsem se snažila :-) ()

Reklama

Orlau32 

všechny recenze uživatele

Úplně normální romantický film, který mě 40 min.nudil. Jednak se neodehrávalo nic co by mě zaujalo a stále jsem čekala nějakou mimořádnou situaci dvou rozvodových právníků. Musím říci, že Redford ve filmu "Orlové práva" měl větší charisma než zde Pierce BROSNAN. Je pravda, že je to pohledný muž, ale o jeho hereckých kvalitách... no jsou bezesporu lepší. Julianne MOORE se tvářila neustále moc kysele a jakoby nevěděla co vlastně chce. Ne ničím mě tento film nezaujal, pardon, snad jenom překrásnou krajinou Irska a jeho folklorem. To bylo těch zbývajících 45 minut. ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

James Bond vs. Clarice Starlingová II. je klání dvou rozdílných poločasů. V prvním pár relativně zábavných momentů dovolí čuchnout k Adamovu žebru zlaté hollywoodské éry „války pohlaví“, načež se po příjezdu do země svatého Patricka vše zvrtne (Irsko je v tom ovšem nevinně). Ani by nevadilo, že Pierce začne loudit sňatek, jako kdyby byl těhotný a humor se kapánek vytrácí, ale ta zoufale neoriginální závěrečná šablona náhlého konfliktu, trápení, sprintu za někým, kdo odjíždí a znovupadnutí si do náruče mě donutila bouřlivě pískat a házet z hlediště zapalovače. Fakt mě to vytočilo až jsem měl sto chutí ustřihnout Brosnanovi ten pramínek vlasů, co se střídavě objevoval a zase mizel na jeho čele.. ()

Aleee89 

všechny recenze uživatele

Čekala jsem trochu něco jiného. Do poslední chvíle jsem si myslela, že to bude další ze skvělých filmů z prostředí soudních síní, něco jako Philadelphia, Vyvolávač deště apod. No a ona se na mě vyvalila spíše romantická komedie s ústřední dvojicí, které to sice sluší, ale prostředí právníků používají pouze jako zástěrku pro to, aby byl film originálnější a něčím jiným. Neříkám, že jsem se nedívala ráda, nebylo to špatné, ale čekala jsem něco jiného a tenhle malý podraz ve mně bude ještě dlouho... ()

Galerie (52)

Zajímavosti (5)

  • V den, kdy měl film premiéru v Irsku otiskly jedny populární dublinské noviny celostránkový článek o tom, jak urážlivě film ukazuje Iry. (HappySmile)
  • Režisérem měl být původně Michael Caton-Jones, který ale na poslední chvíli odešel kvůli tvůrčím neshodám. (HappySmile)
  • Režisér Peter Howitt si střihl malou roličku na začátku filmu, kde se objevil jako klient Pierce Brosnana - manžel v rozvodovém řízení. (HappySmile)

Reklama

Reklama