Reklama

Reklama

The Punisher - Season 2

(série)
Trailer
USA, 2019, 11 h 34 min (Minutáž: 47–58 min)

Tvůrci:

Steve Lightfoot

Předloha:

Gerry Conway (komiks), Ross Andru (komiks)

Hudba:

Tyler Bates
(další profese)

VOD (1)

Epizody(13)

Obsahy(1)

Snaží se chránit dítě, které je obětí zlověstného spiknutí, a vypořádá se při tom se vším – i se všemi – jen aby Russoa jednou pro vždy vyřadil ze hry. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (115)

MikyAff 

všechny recenze uživatele

Pro mě lepší, než první série. Víc mě baví sledovat postavy a jejich vztahy mezi sebou. Frank a Amy jsou skvělá dvojka a děj mi taky sedl o trochu víc, než předtím. Madani nesnáším furt úplně stejně a osobně s tím koncem fakt nesouhlasím. V mém imaginárním světe je jiné finále a i když se musím smířit se skutečností, tak dávám plný počet. ()

blackJag 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"HEJ. JÁ CHCI TANCOVAT." Slibný námět série (normálně tyhle násilné implementace otcovských pudů moc nemusím, tady to ale sedí), slibný záporák, leč ani jedno nevyužito v míře, v jaké bych si představoval. Viním potřebu dotáhnout stopáž na 13 dílů, to fakt nemělo šanci. Samozřejmě se to celé rozplizne, i s tou Frankovou nekompromisností je to tak napůl, škoda. Úplný závěr série už mým představám vyhovoval lépe :-) ()

Reklama

Shakers 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

2. séria 75%. Trošku sklamanie pre mňa. Čakal som viac ako len kopu kecov a milión priestoru pre psychopatického Princa Barnesa Kaspiana, ktorý je nie len nevýrazný ale aj otravný. Navyše si to s Frankiem ani nerozdá na férovku a na to som čakal celý čas. Celkovo čo sa týka druhej série ma moc postavy nebavili (Amy, John, Krista), aj akcii sa mi zdalo, že ich je pomenej, ale keď už na ňu dôjde aspoň to stojí za to. ()

Jaro.Krafcik 

všechny recenze uživatele

Taký parádny začiatok druhej serie a nemastný neslaný stred ktorý by sa dal jednoducho preskočiť. Frank Castle ako Punisher je späť. Za mna lepšie ako prvá priemerná séria ktorá ale mala tiež niektoré slabšie epizódy a niektoré zase vydarené. Niekedy fakt nepochopím prečo majú seriály od marvelu 13 epizód, určite by stačilo aj 10 a poriadnych. inak aj prekvapilo že dostala druha séria konečne české titulky, niekedy neboli k dispozícii. 4* ()

BROKEN_ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Druhá série je o kus lepší než první. Celá série ukazuje násilí a brutalitu daleko syrověji a s větším důrazem, což diváka dokáže posadit na zadek. Když se zaměříme na postavy, nelze najít chyby. Nemá cenu mluvit o Jonu Bernthalovi v hlavní roli. Všichni se shodneme, že pro Bernthala jde o nejlepším roli a zároveň nejlepším ztvárňujícím Punisherem na obrazovce. Důležité jsou však nové vedlejší postavy, především mladá dívka Amy v podání Giorgie Whigham. Ta nahradila v pozici Frankova parťáka Micra z první série, a opět nám tvůrci dokázali nabídnout jiný koncept a jiný pohled na věc. Otravná, sarkastická avšak stále ještě mladá a citlivá dívka v podání Whigham má s Frankem dobrou chemii, a i když se občas chová jako otravný spratek, stále je jejich vztah jednou z nejlepších věcí na druhé sérii. Jejich vztah jsem si zamiloval. Pak je tady Ben Barnes, který se vrací v roli Billyho Russa. A k němu můžu říct jen dvě slova, skvělý výkon. Ano jeho jizvy nejspíš několik diváků zklame i tak z něho půjde respekt. Postava, která mi přišla nejlíp napsaná byl záporák John v podání Joshe Stewarta, výborně zahrán, a divák s ním dokonce bude soucítit. Druhá série se může pyšnit větší brutalitou a syrovostí. To se u ostatních seriálů moc nestává. Za mě osobně se Punisher druhou sérií dokázal dostat na úroveň Daredevila v rámci kvality, oproti své první sérii je prostě ještě o kus lepší. A nyní děj se vůle boží, co udělá NETFLIX s tímhle seriálem, jestli ho zruší jako ostatní Daredevil aspol. a nebo mu dají ještě 3 sérii. No sledovanost je podle všeho u druhé série Punishera lepší jak u ostatních, tak bych si moc přál aby Netflix potvrdil 3 a zároveň poslední sérii. Všichni ale víme že se to nestane, protože kdyby byla 3 série oproti Daredevilovi by to nebylo fér. Takže jsem s tím smířený že to skončí. ()

Galerie (29)

Zajímavosti (18)

  • Název epizody se propisuje i v její kompozici – jen jedna krátká scéna za celých 45 minut se odehrává za denního světla. (FTP)
  • Ve scéně, kdy Dinah Madani (Amber Rose Revah) navštíví Dr. Dumont (Floriana Lima), naleje jí právě doktorka víno s anglickým názvem Decoy (česky návnada), což vtipně sedí do kontextu příběhu. (zbyshek)
  • Detektiv Mahoney (Royce Johnson) na začátku epizody zmíní organizaci Iluminati. V komiksech jde o několik vyvolených jedinců, kteří rozhodují o dění po celém světě, mezi které patří např. Iron Man, Mr. Fantastic, Doctor Strange či Black Bolt. (NiWi)

Reklama

Reklama