Reklama

Reklama

The Punisher - Season 2

(série)
Trailer
USA, 2019, 11 h 34 min (Minutáž: 47–58 min)

Tvůrci:

Steve Lightfoot

Předloha:

Gerry Conway (komiks), Ross Andru (komiks)

Hudba:

Tyler Bates
(další profese)

VOD (1)

Epizody(13)

Obsahy(1)

Snaží se chránit dítě, které je obětí zlověstného spiknutí, a vypořádá se při tom se vším – i se všemi – jen aby Russoa jednou pro vždy vyřadil ze hry. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (115)

TheEvilTwin 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

První 2 díly měly náběh na skvělou sérii, ale zbytek se teda hodně nepovedl. Absolutně nezajímavé postavy a celý děj, diváka nemají čím zaujmout ať už charaktery, tak zbytek příběhu a co se vlastně bude dál dít. Předvídatelné, nelogické a nudné, čistě jenom těžící z Bernthala jako Punishera. Konec nudný, víceméně série ani neměla finále, jediná scéna z celé sérky, co stojí za zmínku, je rvačka v posilovně. Strašné zklamání oproti první sérii, která byla nekompromisně drsná a zajímavá. ()

hroubek 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak jsem to konečně dokoukal(jo já vím, jsou to skoro dva měsíce). A s těžkým srdcem musím říci, že zklamání. První řada mě hodně sedla, ale tohle bylo roztahané až běda. Místy zbytečně natahované, překombinované, a hlavně neuvěřitelné co postavy vydrží. Jsem si dost vědom, že je to podle komiksů, ale po tom všem co několik postav zažije by se těžko udržely na nohou. Má to skvělé momenty, ale taky hluché místa(Krista a Billy). Někdy to krásně šlape, a pak přijde moment, který to celé zabije nějakou nelogičností. Některé linky jsou nevyužité, nebo díky některým zvratů ztrácí význam. Je to velká škoda. Přesto nemohu jít pod 7/10, kvůli Jonu Bernthalovi, nekompromisní akci a těm desítkám skvělých momentů. Ale zklamaný jsem o tom žádná. ()

Reklama

zbyshek 

všechny recenze uživatele

Frank Castle se vrátil, a nutno říct, že se všema s*ačkama, "slávou a pompou", ve kterých jsme ho vídávali v roce 2k17. Ve srovnání s první sérií bych i řekl, že díky závěrečným pár dílům je i snad tahle série lepší. Začátek byl pozvolnější, bez nějaké ráznější akce, která by stálo úplně za to. Ani příběh o Peteovi, který si našel náhradní dcerku zprvu moc nebral. Jediný výborný moment v počátečních dílech byl při dobývání policejní stanice. Postupně se vám ale bude vývoj událostí jistě zamlouvat. Celkově si myslím, že tvůrci nastavili celý příběh tak, aby byl atraktivnější pro větší publikum, alespoň co se týče hlavní dějové linky. A tak se vám postupně vztah Otec/dcera stejně začne zamlouvat a pak už si jen budete moct užívat, jak tam Frank všechny pěkně pokrosí.(tohle není spoiler at all). Je tam pár zajímavých vedlejších linek, které drží příběh stále atraktivní a svižný. Trochu je na škodu, že nebyl větší prostor pro Karen Page. Na druhou stranu, už tak to bylo až moc sladké na Punishera, takže jen mohu zatleskat a smeknout můj imaginární klobouk. Díky. ()

VanTom 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Namísto akce 2. sezóna praktikuje spíš systematickou psychoanalýzu zúčastněných, což začíná být po chvilce únavné, protože se při tom motá v kruhu. Těch 13 epizod je prostě (opět) příliš. Vzhledem k amnézii, útěku a zamilování Billyho Russoa (aka "Jigsawa") se nová zápletka na dlouhý čas víceméně zastavuje; pozadí charismatického padoucha Johna Pilgrima tudíž poznáme důkladně, jenže ze svého chladnokrevného potenciálu předvede zlomek. Nevyrovnaný Frank pak ve své zabejčené neústupnosti opakuje stále stejné motivy, emoce i chyby (a zřejmě si vypěstoval zázračný hojící faktor), ale výborný Jon Bernhal to ustojí. ()

Geralt z Rivie 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Prvních 6 dílu je trochu chaotických, dva nepřátelé, boj na dvou liniích. Souboje Franka jsou tou silnější stránkou, ale to bohužel nestačí. Série je uměla natahovaná, ideální bylo 10 dílů. Koho sakra zajímá nějaký pánbíčkář, John Pilgrim mě sral už od prvního scény, v které se objevil. Nedá se to popsat, ale je to fakt kokot! Jo a ty flashbacky, grrrrrrrrr. Čekal jsem tedy na konec, že přijde nějaké wau, ale to nepřišlo. V porovnání s první řadou je to zklamání, ať už konce Billyho nebo souboj s rodinou budoucího prezidenta USA. Rozběhnuté to měli skvěle, ale nedotáhli to. ()

Galerie (29)

Zajímavosti (18)

  • Představitel Franka Castela (Jon Bernthal) řekl, že si rád své akční scény natáčí sám. Hned první den natáčení si při natáčení prvního souboje zlomil ruku a nikomu o tom neřekl. Když poprosil koordinátora, jestli by mohl v následujícím souboji použít levou ruku, bylo mu to zamítnuto. Následně si tu samou ruku vykloubil. (DarweyD)

Reklama

Reklama