Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Na jednom osamoceném letišti zjistí sedm znepokojených cestujících, že jejich let byl odložen kvůli vánici. I přes jejich prosby pilotka Cathy Garrett (Chase Masterson) nemůže odletět dokud bouře nepoleví. Nespokojení pasažéři ale brzy utichnou, když dorazí eskorta s vězněm Jackem Edwardsem (Bruce Campbell) obviněným z vraždy. Jejich transport havaroval na dálnici při cestě do vězení. Cathy se marně snaží uklidnit cestující, ale telefony nefungují a ve vysílačce jen praská. Zanedlouho se ukáže, že to je ten nejmenší problém. Daleko větší nebezpečí se totiž skrývá mezi nimi... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (62)

dezert 

všechny recenze uživatele

Skvělá (nechtěná) komedie. Tolik černýho humoru na jednom místě aby člověk pohledal. Dementní film, plný ještě dementnějších dialogů a navíc je to celkově úplně, ale ÚPLNĚ TOTÁLNĚ DEMENTNĚ natočený. Díky bohu za Bruce Campbella, kterej to zachraňuje. Právě tím dementním natočením je to taková legrace a scény, který mají vyznít opravdu hrozivě, jsou k smíchu. A navíc má triky z nejspíš odněkud z Ukrajiny nebo Kyrgyzstánu, protože to není jinak ani možný. Navíc je to rarita na VHS, a to se mi líbí. ()

Xeelee 

všechny recenze uživatele

Nejzábavnější bylo bavení se nad neschopností režiséra vybudovat napětí (a pár experimentálních hokus pokusů bylo hodně divokejch, zajímalo by mě, co si šlehnul). To si odešlo dát kafe do maskérny a většina akčních a dramatickejch scén je většinou za výraznýho přispění neumětelskýho střihu a amatérský kamery naprosto fádní a strašně se vleče. Herecký výkony nejsou ani zábavně špatný. Sešla se tu sbírka tech neprůměrnějších topornejch béčkovejch herců, kteří nedokáží zaujmout vůbec, ale vůbec ničím. Kdybych měl bejt aspoň trošku objektivní, tak Invaze dostane odpad jak vyšitej. Nejhorší nejsou špatný filmy, ale nudnej neumětelskej průměr. ()

Reklama

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Přímočará, nekomplikovaná, příjemně lobotomická TV zábava. Nesourodá skupina lidí, zlým počasím odříznutá v pustině, bojuje proti zákeřnému a vražednému šmejdu z vesmíru. Ale kdo je vlastně člověk a kdo emzák? Jak je od sebe rozeznat, když ti druzí na sebe dokážou brát podobu prvních? No, tak jestli vám teď zápletka připomněla Carpenterovu The Thing, tak abyste nebyli zklamaní, nic tak sofistikovaného opravdu nečekejte. Ale poctivé béčkové scífko jak má být? To každopádně! Moc mě to bavilo, aspoň o trochu nápaditější vizuál a dal bych čtvrtou. ()

Slimak 

všechny recenze uživatele

Těžce nahlouplé divadélko s Brucem Campbellem v čele. Musím říct že se jedná opravdu o tzv. "film k trávení" protože ležet u něj po dobrém obědě je maximum co se u něj může stát nebo co ve vás vyvolá.Taškařice natočená seschlym stylem, kterej je proloženej haldou televizních nešvarů a koncem k smíchu.Ale zase pravda že se tomu jeden aspon zasměje. ()

Ace 

všechny recenze uživatele

Na malem letisti uvezni snehova vanice skupinu cestujicich a jednoho odsouzeneho vraha, husta atmosfera jeste vice zhoustne pritomnosti cehosi mimozemskeho. Podobna snaha jako ve filmu "The Thing". Herecke vykony nebyl ten nejvetsi problem, ani hruba struktura scenare (ackoliv neoriginalni) co film opravdu srazelo byla cela rada nelogickych detailu, slabsi atmosfera, reakce a uvazovani postav. Na televizni sci-fi slusna uroven. ()

Galerie (6)

Reklama

Reklama