Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Při letu na palubě Boeingu se v jednom okamžiku probouzí několik pasažérů. Ovšem ostatní, včetně posádky, z paluby letadla záhadně zmizeli. Muselo se to stát během pár desítek minut od startu. Na palubě je však jako cestující i pilot, který se ujme řízení. Letadlu se podaří bez větších problémů přistát, ovšem zdá se, že v liduprázdném světě. Brzy se ale začínají objevovat Časožrouti… Televizní adaptace stejnojmenné novely Stevena Kinga. (pfa)

(více)

Diskuze

Hex6

Hex6 (hodnocení, recenze)

zajímavé pojetí časoprostoru, ale zcestné....aspoň , že docela zábavné

Sekon

Sekon (hodnocení, recenze)

Celkem suprovka. :-) :-) Rad u tohohle filmu usinam. Atmosfera je vyborna. V letadle sami, a po case ve svete sami. "Klaustrofobicke filmy" mam moc rad. Odehrava se to prakticky po svete a presto je to, dalo by se rict komorni. :-D Fakt tenhle film mam rad. Jedine minus jsou ty filmove triky, coz je hruza, ale nebudu se o tom nejak extra vyjadrovat, stejne pri tehle kritice jde hlavne a jen o zaver. Jinak bajo. :-)

Marian_79

Marian_79 (hodnocení, recenze)

Kinga mam rad a najde se jen par filmu, ktere jsou zfilmovany aspon prumerne. Casozrouti patri k tomu lepsimu prumeru. Samozrejme ze dabing ubral par procent dolu, ale taktez i efekty. Herecke vykony jsou dostacujici na televizni film. Na druhou stranu je nutne rici ze Kingova tvorba se velice spatne predelava na filmove platno, nebot spisovatel si velice rad hraje s psychloogii postav, ktera tvori stezejni cast pribehu. No a nasleduje kvalitni pribeh zasazen do realneho ci nerealneho sveta. Bohuzel Kingovy romany jsou filmovane vetsinou jako televizni film a timto dostavaji i urcitou kvalitu reziseru, scenaristu a hercu. No doufejme ze pripravovana Temna vez se bude radit k tomu lepsimu :-)

Croma

Croma (hodnocení, recenze)

Další zpracování románu Stephena Kinga, tento je z těch lepších

Reklama

Reklama