Reklama

Reklama

Bakaláři - Série 6 (1977) (série)


Lalůček (S06E41)

(epizoda)

Obsahy(1)

Každá holka má náušnice – jenom já ne! To jsou památná slova Helenky (L. Kořínková), která se chystá na ples a chce si vzít náušnice. Jenže je tu jeden problém, nemá propíchnuté ušní lalůčky. Poprosí proto tatínka (Z. Řehoř), aby jí uši propíchl pomocí hřebíčku a kladívka. Všemu přihlíží a dceru konejší i maminka (D. Medřická) s babičkou (M. Rosůlková), která říkala, že se něco stane! Operace probíhá na stoličce, kterou otec přibije k uchu tak, že hřebík nejde vyndat, a tak se musí vydat k lékaři (M. Růžek)... (Česká televize)

(více)

Recenze (22)

rakovnik 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Zpočátku jsem byl naštvaný, že distributor opět vykecal v podstatě celý příběh, ale pointu, která je vtipná, zde vykecal Wandr. Ještě, že jsem si jeho komentář přečetl až po filmu, protože jinak nemá cenu se na povídku dívat. A ta stojí za to. Je svižná, vtipná, hezky obsazená (především Řehoř, Růžek), dokonce se až na malou chvíli daří Lence Kořínkové štokrle držet u ucha. ()

zdeny99 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Strašně moc ujetá bakalářská povídka o holce s přiklepnutou stoličkou u ucha. No to je přece jasný, že nemůžeš hřebík zabíjet na fest, když ho bude muset vyndat. Ale Řehoř prostě jej přiklepne na fest, aby ho nemohl vyndat a pak museli jet na středisko. Mimo jiné se stoličkou ven z okna, to to muselo vypadat. :-) A paní sestřička z toho málem omdlela, zato pan doktor z toho měl pořádnou srandu a ještě větší z táty Řehoře, jakej je to debil. :-) [217. hodnocení, 15. komentář, 75%] ()

Reklama

slunicko2 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pro ty, kteří se rádi smějí debilům. 1) Svěží dialogy v podání 57leté Dany Medřické (matka) či 19leté Lenky Kořínkové (dcera) mohou jen těžko neuspokojit._____ 2) Nejvíce mě ale zaujala 76letá Marie Rosůlková (babička), když se v zásadním okamžiku propichování lalůčku zeptala se směsí strachu a nadšeného očekávání v hlase Teče krev? No, trochu tekla. ()

kingik 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Téměř precizní "bakalářská" prácička Jaroslava Dudka a spol. Píšu téměř, protože mé pozornosti neunikl cca vteřinový záběr ve kterém se "přibitý" ušní lalůček Lenky Kořínkové ke stoličce jako zázrakem odchlípne několik centimetrů od inkriminované plochy, ale herečka si pohotově předmět připlácla zpět, aby nikdo nic nepoznal. Jinak je to povídka zábavná, svižná a dobře zahraná. Divákovi, který námět poslal se mohla takto klidně přihodit. Mé hodnocení: 80% ()

WANDRWALL 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nevím proč mi právě tenhle bakalářský příběh plně utkvěl v paměti. Asi proto, že mi přišel hodně ujetý. Především idylka s jakou se rodinkamotá kolem své dcery, která je ochotná podstoupit "drastickou" cestu jak se dostat ve vyšším věku k naušnicím. A když už projde tím "dramatem" s jedním uchem, tak ochotně a k úžasu dalších členů rodiny nastaví i druhé ucho, se slovy: "Každý člověk má přece dvě uši". Poita jak od Shakespeara! Strašné. Výtečnici hrála - snad se nepletu - Lenka Kořínková. ()

Galerie (3)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama