Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Liberálně vychovaná právnička Lucy je velmi chytrá, výmluvná a osobitá, trhlý poděs, který bojuje za spásu světa a ekologii. Marně brání staré brooklynské divadlo před demoliční četou. To je nakonec zbořeno. Mluvčím společnosti Wade Corporation je elegantní George Wade. A právě on napadne Lucy na ulici kvůli budově Občanského centra. Její argumenty zneužije při interview, ale současně si uvědomí, že dívka je možná právě tím, co potřebuje. Nabídne jí místo právní poradkyně. Lucy nejprve odmítne, ale získá ji slibem, že nezboří Občanské centrum a dá jí na starosti všechny dobročinné akce společnosti. Když ji odvolá ze svatby jejích nejmilejších přátel jen proto, že potřebuje vybrat oblek, Lucy dá výpověď. Podle smlouvy však může odejít pouze tehdy, pokud jí dá výpověď zaměstnavatel… (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (164)

castor 

všechny recenze uživatele

Na co Sandra Bullock v posledních letech sáhne (drama Crash je kolektivní výjimkou), vzápětí se promění v nestravitelnou romanci, ve které se všichni nepřítomně culí a pronáší tak provařená klišé, že jim nemohou věřit ani léta osamělé čtyřicátnice. Two Weeks Notice je dalším varovným signálem, který už po deset let svítí nad jejím jménem, které se nadobro spokojilo v opakování jednoho a toho samého typu rolí. Už dávno neobsazuje přední místa v žebříčcích popularity, už dávno je nám její naivní nemotornost cizí, ba dokonce odporná. Pro tentokrát k tomu všemu nevyužitý potenciál, chybějící cit pro tempo a správné načasování, snad jen Grant tu leccos zachraňuje. Co tam máte dál? ()

Lukke32 

všechny recenze uživatele

Říkejte si co chcete, ale mám tuto komedii moc rád. I přes průměrnou režii a absenci jiskření mezi hlavními postavami - výtečné jsou dialogy a některé scény jsou jednoduše skvělé a zachraňují zmíněné slabiny filmu. Pravda, ústřední dvojici si těžko dokážu představit jako milence, ale o humor jde v komedii především... a o ten tedy nouze není. K výslednému výslednému hodnocení přispívá i fakt, že je Hugh Grant mým oblíbencem v kategorii komedií. ()

Reklama

KevSpa 

všechny recenze uživatele

Další zcela průměrná hollywoodská romantická komedie. Veškerá její zajímavost tkví v hereckém obsazení. Po herecké "exhibici" v Jak na věc, je tentokrát projev Hugha Granta překvapivě střídmý a většinu snímku táhne Sandra Bullock. Bez těchto dvou by šlo o dost nudnou záležitost s několika málo vtipnými scénami. ()

Deimos 

všechny recenze uživatele

VHS/// Obsazení 4/10 Děj 3/10 Hudba 4/10 Efekty 2/10/// +no hudba je vlastně jen mírně podprůměrná, někdo má rád ústřední dvojici, trošičku příběh, některé dialogy -herecká kreace Sandry Bullock, málo vtipné, málo romantické, málo akční, celkově hodně podprůměrné/// Z romanitckých komedií se tahle řadí k těm hodně špatným. Nemá to náboj ani jiskru. Až na pár dialogů a jedné či dvou scén mě zde nic nepobavilo, hodně jsem se nudil a to je špatně./// Celkem 32%/// ()

Wishkah 

všechny recenze uživatele

Je škoda, že ten film dopadl jak dopadl. Hugh Grant čím je starší, tím lepšího floutka hraje a se Sandrou Bullock mezi nima hrála pěkná chemie. Je to vidět snad v každé scéně. Bohužel režie a scénář nedovolují této chemii se nějak prosadit a nebo rozvinou. Vyšla z toho šablonovitá, tuctová a absolutně zapomenutelná romantická komedie, jakých existují tuny. ()

Galerie (28)

Zajímavosti (11)

  • Během dopravní zácpy a scény s přívěsem je jeden z mužů v kamionu Poland Springs skutečným švagrem Sandry Bullock. (veronikajel)
  • Lucy (Sandra Bullock) si objedná čínské jídlo od „pana Wonga“. Ve filmu Zatímco jsi spal (1995) postava Sandry Bullock, také jménem Lucy, říká: „Objednáte si chow mein v hodnotě 10 dolarů od pana Wonga, přinesou vám ho až ke dveřím.“ (veronikajel)
  • Komunitní centrum na Coney Islandu je ve skutečnosti budova Childs Restaurant Building, která měla být pouhý měsíc po uvedení filmu zbourána. K tomu však nedošlo, jelikož Komise pro ochranu památek města New York označila budovu za památku. (veronikajel)

Reklama

Reklama