Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Blackjack je krycí jméno agenta, jehož identitu jeho šéf vymazal předtím, než byl zabit. Po dvou letech se Blackjack ozve agentce zpravodajské služby Ting (Charmaine Sheh) a odkáže ji na místo, kde dojde k přepadení. Blackjack se ovšem neukáže a zločinci uprchnou. Ting se spolu se svým šéfem Q (Francis Ng) pouští do vyšetřování, aby zjistili, kdo je tajemný Blackjack, co má za lubem a kdo za přepadením stojí. (LangiJ)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (10)

LangiJ 

všechny recenze uživatele

Takový hongkongský Jason Bourne... a celkem překvápko, co se z toho nakonec vylouplo. Po první čtvrt hodině jsem si říkala, že půjde snad o komedii a marně ji hledala ve výčtu žánrů. Pak ovšem odlehčený tón zmizí a začíná přituhovat. Děj nabere na obrátkách, začne se zamotávat, přestřelky střídají honičky, bitky a výbuchy a nic není tak, jak se zpočátku zdálo. Hlavní mužská trojka byla prostě super, konečně role, kde se mi Louis Koo fakt líbil. Navíc to mělo pěknou výpravu a závěrečná písnička bomba. Přeloženo. ()

sniper18 

všechny recenze uživatele

Line walker mohol byť taký kvalitný krimi thriller, ale k tomu by nepotreboval ani tak niečo pridať, ale hlavne ubrať. Už od začiatku mi to moc nesedelo, tématika agentov v utajení a tajných služieb je tu podaná až moc odľahčene a zase tak gýčovito, ako rôzne tie nezmyselné tajné vstupy do agentúr, čo mi prišlo vždy trápne, takže som mal pocit, že sa pozerám na komédiu, ktorá mi ale nepríšla vôbec vtipná a zachraňovalo to len obsadenie, vizuál a svižné tempo. No po tej rozbehovej dvadsaťminútovke začne humor ubúdať, dejovo si ma to začalo získavať, film podstatne zvážnie, až mi to miestami prišlo až prekvapivo temné, ale vždy len na určitý čas, zakaždým časom príde niečo, čo to na nejakú dobu naruší, ako zase nejaké to odľahčenie, alebo nevhodný zvrat, ktorý naruší temnejšiu atmosféru. Ale predsa len si to už aspoň väčšinu času udržuje slušnú úroveň, dejovo mi to nadmieru vyhovovalo, pár scén je výborných a navyše som mal pocit, že úroveň filmu ide neustále len hore. Určite musím pochváliť obsadenie, ktoré sa teda mimoriadne vydarilo, gangsterské duo Nick Cheung a Louis Koo, Francis Ng ako dôstojník tajnej služby a solídni záporáci, na ktorých strane je aj zabijak Xing Yu, ktorý síce kvôli žánru nedostane možnosť sa plnohodnotne predviesť, ale predsa len si vie získať rešpekt. Jedine agentka v utajení si ma moc nezískala, čo ma veľmi mrzí, kvalitný ženský element v podobných filmoch má svoj dôvod a môže sa postarať aj o emócie, ktoré ale aj tak nakoniec občas fungujú. A páčilo sa mi aj to, že divák si skoro žiadnou postavou nemôže byť istý a tak z viacerých sa nakoniec ukázalo niečo úplne iné, ako sa dlhší čas zdalo. Akcia je už dosť rozporuplná, ale opäť hlavne pridaním zbytočných prvkov. Kvôli žánru je rozmanitá, takže nechýbajú prestrelky, naháňačky a ani nejaké tie súboje, natočená je dobre a aj kaskadéri niečo predvedú, ale je zbytočne doplňovaná digitálnymi prvkami, ktoré tu vôbec neboli potrebné, akcia by bez nich pôsobila určite omnoho lepšie. A chcelo by to aj viac nápadov, takto sa na akciu síce dobre pozerá, ale dlhodobo v pamäti nezostane. A tak žiadna akčná scéna nestojí úplne za pochvalu, ale hlavne v poslednej tretine, kedy už má aj nejaký emocionálny náboj ma už celkom bavila, napríklad prestrelka na parkovisku. Takže režijne je to poriadne rozporuplné, pekný vizuál, ale zbytočné digitálne prvky, kvalitná temná atmosféra a napätie, ale zase ten humor a zbytočné odľahčovanie. Takže keby z toho tvorcovia chceli mať seriózny napínavý kriminálny thriller, bolo by to výborné, ale takto je Line walker len lepší priemer na jedno pozretie. 68% ()

Reklama

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Opět jsem dle traileru očekával více. Filmu se nemůže vytknout herecké obsazení. je tu Výborný Louis Koo,Nick Cheung, Francis NG a Yu Xing jako záporák, což je herecká sestava pro thriller jak se patří. Ovšem příběh mě příliš nezajímal a místy nudil, občas potěšila akční scéna, kde ta nejlepší přišla až v závěru při slušné bitce s nožem( v tomhle duchu kdyby se nesl celý film, je to pecka).Takhle jen koukatelná a vizuálně zdařilá jednobubka, která se na můj vkus brala moc odlehčeně. 65% ()

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele

Koprodukce Hong Kongu a Číny vyprodukovala další snímek o tajných policistech se silným dějem před akčními sekvencemi. Ty samozřejmě nechybí a jako obvykle jsou natočeny zcela excelentně, ale v podstatě slouží jen jako nutný žánrový doplněk. Tempo je pomalejší, ale tím je povýšena dramatičnost, napětí a hlavně kamera. Film se natáčel na základě stejnojmenného televizního seriálu z roku 2014 a je škoda, že asijská televizní (v podstatě i filmová) produkce je českými televizemi značně opomíjena. Po jednoduché a srozumitelné dějové stránce se tu opět jedná o honbu kočky s myší, kdo je krtek, kdo policista, kdo se snaží koho podvést a za jakým účelem, atd, atd. Snímek se svoji kvalitou dá srovnat například se snímkem ´Volavka´, po kterém sáhl Hollywood a natočil americký remake. Tímto má další inspiraci. ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Dalsi film v ktorom sa dospele postavy spravaju priblblo ako pubertiaci a pritom to vôbec nie je komedia. Vdaka tomu film po 20tich minutach stratil moju pozornost a zvysok som uz len preklikal na akcne sceny. Takze vôbec neviem vo co tam go a vôbec ma to nezaujima. Akcne sceny su prehladne natocene. Maju realny kaskadersky zaklad, ale su zbytocne vylepsovane CGI. Je tu nejaka ta prestrelka, nahanacka alebo bitka. Zase tak vela, aby to zachranilo ten mizerny dej, ich tu nie je. Najviac ma zaujal uz tradicne skvely Yu Xing ako zaporak, ktory si tu strihne solidnu bitku. Uz by konecne potreboval hlavnu ulohu v kvalitnom filme. Takze jednu hviezdicku davam len za akcne sceny. Zvysok je pre mna nepozeratelny. 2/10. ()

Galerie (60)

Reklama

Reklama