Reklama

Reklama

Přišli z umírající planety: zločinecká banda vrahů, vedená nemilosrdným Saylonem (Billy Zane) a sexy Iris (Amelia Cooke). Jejich mise: vybudovat portál mezi našimi dvěma světy, které by umožnil masivní invazi na Zemi a definitivní vyhlazení lidské rasy. Jedinou nadějí lidstva na přežití je mimozemský agent Rykker (Mark Dacascos), nelítostný válečník, odborník na zbraně a mistr v boji muže proti muži. Společně se statečnou mladou hrdinkou (Emma Lehana) se Rykker této armádě vrahů z hvězdných válek postaví ve velkolepé bitvě, která rozhodne o osudu světa. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (41)

AlistairMir 

všechny recenze uživatele

Všichni tu hejtujou no a mně se to líbilo. Dakyho mám rád už dlouho a u tohoto snímku jsem dostal absolutní oddechárnu kde mohl mozek vypnout a jen spokojeně sledovat děj. Akce je docela dost Daky stále umí, herci sympatičtí, ženy hezké a stopáž akorát. Mimozemšťanů si teda moc neužijete - prostě lidi co když je střelíte jiskří jak když vezmete svářečku, ale to bylo to poslední co mi mohlo vadit. Prostě bezvadné béčko já jsem spokojený. ()

Zombi 

všechny recenze uživatele

Dacascose mám rád z dob 90tkových béček, ale tohle je trapárna a pokud na to chcete mrknout jen kvůli bitkám, tak ani tak se to nevyplatí. Pár kopanců tu je, ale fakt pár a choreografie a střih nic moc, víc se tady střílí. Většinou se skopne nějakej bezvýznamnej poskok, když už nastane situace kdy by si to mohli ve férovým a delším souboji rozdat dva maníci, tak se scénárista rozhodne, že je Dacascos jako slabší a bude dostávat jen na budku a pak protivníka odbouchne, nebo tak něco, nechápu. Děj téměř nulový, logika v záporu. Zane přibral a skoro sem ho nepoznal. ()

Reklama

milhouse333 

všechny recenze uživatele

Nebýt toho, že ve filmu se objeví pár akčních scén, které jsou na béčko obstojné a že tvúrci obsadili dvojici opravdu hezkých holek, nevykoledoval by si u mě tenhle snímek ani tu jednu hvězdičku. Se sci-fi to má společného pramálo a navíc jsou v tom nejhorší dialogy co jsem kdy slyšel od dob, co jsem v televizi viděl tomuto filmu konkurenční Teletabis. ()

MickeyStuma odpad!

všechny recenze uživatele

Mark Dacascos musel být hodně v zoufalém stavu, když natočil takový nehorázný filmový omyl. Když na to tvůrci neměli dostatečný rozpočet, měli se na to vykašlat. Zprznit tak výborný sci-fi námět chtělo asi hodně odvahy. Efekty dětinské, dialogy nesrozumitelné, příběh plný nelogičností. Ani ty akční scény neoslní. Napadá mě jediná otázka: Co tím chtěl básník říci? Ne, takhle si sci-fi rozhodně nepředstavuji. ()

xLOBOx 

všechny recenze uživatele

Jedna * za pěkné herečky. Mark Dacascos má vážně nejhorší dialogy, celý film se tváří jakože tam ani není. V paměti mi zůstala milostná scéna kde se s ním chce Lindsay milovat a on nic nedělá, potom na něj vyleze a on se dívá jinam a ona na něj:"ty mě nechceš? nelíbím se ti?" Mark:" nejsem z tvé rasy, nejde to." :D:D Zkopírovaný nápad s bránou(kterou celý film staví) ze stargate(kde btw hrála Lindsay Maxwell). Zasmál jsem se tomu spíše až další den, když jsem si uvědomil, jak moc to bylo stupidní, během sledování to je vážně nuda.. ()

Galerie (15)

Zajímavosti (1)

  • Natáčení probíhalo v kanadské provincii Britská Kolumbie v lokalitách a městech Coquitlam, Langley a Vancouver. (Terva)

Reklama

Reklama