Reklama

Reklama

Zabít Gunthera

  • USA Killing Gunther (více)
Trailer 1

V komedii, která se odehrává ve světě nájemných vrahů, si několik mladých neostřílených zabijáků najme štáb dokumentaristů, aby získali nezvratný důkaz, že právě oni zabili největšího z nechvalně proslulých zločinců všech dob – Gunthera. Jenže Gunther o jejich plánu ví a je odhodlaný učinit jim ze životů peklo. Začíná závod s časem, ve kterém se z lovců rychle stává štvaná zvěř. (Bontonfilm)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (182)

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Hodnocení určitě mohlo být trošku lepší, protože u některých scének jsem se opravdu pobavil. Sice se pořád čeká na toho Gunthera, kterého hraje Arnold, který mimochodem předvádí hodně solidní komediální výkon. Junior nebo Rolničky byly k nepřežití. Po minulém filmu jsem začínal mít trošku strach jestli Arního ještě vůbec herectví baví a zda-li nesklouzne někam na úroveň Vílíše. Díky bohu se tak nestalo. Budu se těšit když dostane zase nějaký ten větší projekt. Herecky na to pořád ještě má. 50% ()

verbal 

všechny recenze uživatele

Hm, hm, vidím, že i američtí soudruzi mají svého Zdeňka Alittlebita. Přiteplený, slizký a zoufale trapný debil si vykouřil vlastní filmík, patrně proto, že nekousal a že se nevkusné zaoceánské solviny přeukrutně chichotají u jeho přiteplených, slizkých a zoufale trapných lie down skečů, až se za panděra popadají. A je z toho nepřekvapivě přiteplená, slizká a zoufale trapná postlobotomická taškařice pro všechny mongoloidní smíšky a krutohustá smršť toho nejsofistikovanějšího maligního tumoru, při které Trapan Lullan bezelstně hodil lano a podal lopatu samotnému Árnýmu, aby se ten mohl už definitivně kariérně oběsit a zakopat. Tak ať ti ta moje jedna hvězda z milosti smutně poblikává na cestě do hereckého hrobu, Schwarzi! ()

Reklama

iXtr3m3 

všechny recenze uživatele

Kurvafix, sklamanie ako hrom. Trailery lákali na úplne niečo iné, ako som nakoniec dostal. Arnold v podstate v úzadí a popredí banda debilov. Škoda. P.S. Po opätovnom zhliadnutí v dabingu musím zdvihnúť aspoň na tri hviezdy, jedna z mála vecí, kedy dabing fakt pomohol. Vtipné (aj keď len niekedy), akčné, totálne nepredvídateľné a UberKiller ála Gunther ála Arnie, tak to teda hej. Ten si film ukradol pre seba aj na tých pár minútach, ktoré oproti tej spomínanej bande debilov dostal. ()

javak810i 

všechny recenze uživatele

Celkem zábavné, nízkorozpočtové a cheezy akční béčko, které těží především z vtipného scénáře, který si nezřídka utahuje ze zajetých žánrových klišé a také samozřejmě z Arnolda Schwarzeneggera, jenž se sice objeví až ke konci filmu, ale rozhodně nezklame. Díky krátké stopáži film rychle uteče a kromě kamery (něco mezi POV Hardcore Henry a klasikou) a chabých efektů vlastně nemám filmu moc co vytknout. Jedná se zkrátka o takovou hříčku, na níž je vidět, že ji tvůrci stvořili jen tak pro radost. Lepší 3* ()

tron 

všechny recenze uživatele

Arnoldovi Schwarzenggerovi v podstate už ani nič iné neostáva, iba hrať v podobných trafených, relatívne nízkorozpočtových, čudných alebo recesistických snímkach, ktoré nemajú šancu osloviť masy (Maggie, Aftermath). Pokiaľ sa ho neujme vizionársky maniak formátu Camerona, McTiernana, Verhoevena alebo Johna Miliusa, tak vo filmoch, ako je Killing Gunther, bude hrať už do smrti. Je to zvláštne, keď uvážime, že v 80. a sčasti aj v 90. rokoch patril k najmonumentálnejším megahviezdam Hollywoodu. Tak ale čo, všetci starneme a musíme sa s tým nejako vyrovnať. Killing Gunther je neveľmi zábavná vec, ktorá dopláca predovšetkým na matný kasting a nudný scenár, vychádzajúci z dobrého sitkomového námetu. Schwarzenegger sa objaví až na konci, čo je dosť veľký podvod. Občas to má slušný vtip (Arnie zamaskovaný ako sexi barmanka), ale dali by sa zrátať na prstoch jednej ruky (elegantný Aziat, hádžuci po obetiach hadí jed). Myslím (obávam sa), že pokazené zábery z nakrúcania by boli vtipnejšie, než celý tento nešťastný, hoci snaživý, nepodarok. ()

Galerie (37)

Zajímavosti (7)

  • Film obsahuje potitulkové scény. (figis20)

Reklama

Reklama