Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

V budoucnosti korporace bojují s nezávislými státy o poslední zásoby energetických zdrojů. Mladý inženýr jménem Renton (Robbie Amell) a jeho přítelkyně Hannah (Rachael Taylor) se snaží zachránit experimentální technologii pro výrobu energie, která může ukončit všechny války. Shodou okolností tato technologie vytváří smyčku času, kvůli které stále prožívají útok na jejich dům. (LIVINGDEAD)

(více)

Recenze (78)

Ryuuhei 

všechny recenze uživatele

» Předmluva: Časová smyčka patří vedle cestování v čase k mým dalším z nejoblíbenějších subžánrů, takže jsem si rozhodně tento snímek nemohl nechat ujít. » Pozitiva: Smyčka má chabý, ale aspoň nějaký důvod. Plus zajímavé zakončení. » Negativa: Defakto vše ostatní. Film působí komorně a leč je dobře natočen, je to levná, indie záležitost, které chybí vše, co dělá dobrý film dobrým filmem. Člověku jsou postavy, i osud záhadného ARQu po celou dobu ukradené a jedná se tak o neustále se opakující spleť snahy o zvrácení čehosi, co postrádá lepší motivaci. Plus zasazení do post-apokalyptického světa bylo téměř až zbytečné - nevykreslené, promarněný námět. Subjektivně: Mnozí jedinci zde považují tento film i za něco „originálního“, což je ale daleko od pravdy. Tohle téma se pořád opakuje. Celkově: Zde kdo ví jaká kvalita nečeká. Jste-li zvyklí na kvalitu typu Na hraně zítřka, tady se jí nedočkáte ani v malém zlomku. Na hodně utahaný večer ale lepší, než drátem do oka. » Mé hodnocení: 30% » Viděno: S anglickými titulkami na Netflixu. ()

Tuxedo 

všechny recenze uživatele

Rychlé vržení do děje filmu, který příjemně šlape a při jehož sledování si ani příliš nevzpomenete na Murrayho s Cruisem. Za malý peníz docela hodně muziky, jen ty hlavní postavy by mohly být o něco výraznější a jejich hašteření by se nemuselo každých pět minut slovo od slova opakovat (nesouvisí se zápletkou filmu). ()

Reklama

honajz2 

všechny recenze uživatele

Tak ten příběh to mělo celkem promyšlený, nějaké napětí v tom taky bylo, sem tam to má i nějaký chytře napsaný dialog a celkově se mi to spíš líbilo. Je ale mnoho sci-fi s námětem časové smyčky a jelikož nejsem skalní fanda tohohle subžánru (i když ho mám celkem rád), tak jen některé mě dokáží vyloženě nadchnout. A tohle sice bylo docela dobré a zajímavé - ale zároveň většinu času průměrné a jako celek jen na jedno zhlédnutí. A přitom by asi bohatě stačilo, kdyby to, co se stalo v závěru, přišlo někdy ve třetí čtvrtině filmu a mělo to pak pořádný konec. Hned by to pak bylo o něco lepší, protože v posledních 15 minutách mi to přišlo nejnapínavější. A i když to je udělané celkem levně, i tak to by to určitě udělat šlo. Silné 3* ()

KM Phoenix 

všechny recenze uživatele

Pozor spoiler: Hm pokud teda tomu rozumím a nechci být úplný rejpal, ale čas je ve smyčce pouze v úzkém okruhu kolem domu jak říká Renton. Bylo by tudíž nutné pořád dokola volat agenty od Toruse (musejí být někde docela daleko od domu, jelikož jim vždy trvá docela dlouho než se objeví), nestačilo by to jednou? Pak by již mohli čekat v okolí domu na aktuální vyvíjení smyček, případně rovnou vstoupit do děje a smyčkovat spolu s ostatními. To je jen jeden z více neduhů, které trápí tento nízkorozpočtový časosmyčkový film. ()

Anderton 

všechny recenze uživatele

Lacnejšie to snáď už ani byť nemohlo, na druhú stranu tak ale vynikne celkom slušná prepracovanosť scenára. Tvári sa to dlhšiu dobu ako kópia Edge of Tommorrow, aby to nakoniec malo možno ešte viac spoločné s nerozlúsknuteľným Primerom. Námet by sa ujal aj pre celý seriál, v ktorom by sme mohli viac nazrieť do zaujímavo načrtnutého fikčného sveta neveselej budúcnosti. Celý film sa okrem niekoľkých exteriérových záberov odohráva v niekoľkých interiéroch, pričom jediný veľký celok v závere zbytočne pribrzdí našu fantáziu, pracujúcu po celý čas na plné obrátky. ()

Galerie (5)

Zajímavosti (1)

  • Natáčelo se v Torontu, přibližně 19 dní. (Martrix)

Reklama

Reklama