Reklama

Reklama

V mysteriózním thrilleru se skupina studentů medicíny snaží získat odpověď na otázku, zda existuje život po smrti. Opakovaně se dostávají do stavu klinické smrti, avšak stále nebezpečnější experimenty si na každém z nich vybírají svou daň... (Falcon)

Videa (6)

Trailer 4

Recenze (258)

D.Moore 

všechny recenze uživatele

Nové verze příběhů, které nepřinášejí nic navíc, ale naopak to známé zjednodušují, nemám rád. Tohle je ten případ, protože jediným pro mě zajímavým přínosem je obsazení Ellen Page, jinak nic. Chvíli jsem si říkal, že to nebude remake, ale pokračování, a že Kiefer Sutherland bude hrát tutéž postavu jako v originálu a noví hrdinové najdou jeho frankensteinovské poznámky, ale to jsem si bohužel přál zbytečně moc. Sutherlandova postava byla nakonec zbytečná stejně jako film - není vyloženě špatný (kdo nezná originál, bude asi spokojenější), ale je zbytečný. ()

applause 

všechny recenze uživatele

Tenhle film mě moc překvapil, už podle traileru mě zaujal. Líbilo se mi hlavně téma celého filmu. Překvapila mě také druhá část filmu, která měla spíše hororový nádech a byla nabita plno lekaček. Jednou jsem se fakt lekla, až jsem zařvala nahlas. Líbilo se mi jak bylo zpracované pojetí řešení filmu to, že každy musí odpustit nejprve sám sobě. Hudba byla super a herecké obsazení bylo sympatické. Věřím, že to pro někoho není šálek kávy, ale mně se to moc líbilo. Doporučuji. ()

Reklama

JohnCZ 

všechny recenze uživatele

Už u původních Flatliners mě zklamalo nenápadité využití jinak velmi zajímavého tématu klinické smrti. A remake je vlastně to samé v bledě modrém. Zase ta naivní pointa, která s oním stavem nemá nic společného. Ale jinak je to slušný, spíše light horor. Vizuálně pěkně zmáknutá oddychovka, která neurazí, ale ani moc nenadchne. ()

misterz 

všechny recenze uživatele

So Schumacherovými hráčmi so smrťou (1990) to má spoločné iba K. Sutherlanda, ale aj on si tu strihol iba takú bezvýznamnú postavičku. Celkovým dojmom sa tento snímok na svoj starší klon absolútne nechytá, a to aj napriek tomu, že tie najzaujímavejšie pasáže boli po technickej stránke modernejšie a lepšie spracované. Dejová linka o dychtivej študentke medicíny, ktorá chcela vedieť čo je po smrti však nepriniesla nič nové, ani objavné a čo je horšie, veľmi skoro začala nudiť. Navyše ma z toho prepadol pocit hlúposti. Veľmi slabý priemer. 50/100 ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $19miliónovTržby USA $16,883,115Tržby Celosvetovo $45,158,254Tržby za predaj Blu-ray v USA Tržby za predaj DVD v USA ║ Oplev nie je zlý režisér ale asi mal okolo seba slabý tvorcovský tím. V prvom rade je to také mdlé, nemá to svoju tvár a je tu aj zlý výber hercov, Diego Luna a Ellen Page mi tam absolútne nesedia, trčia tam ako päsť na oko. /35%/ ()

Galerie (48)

Zajímavosti (4)

  • Natáčelo se od 11. července do 1. září 2016 a následně od 24. července do 1. srpna 2017 v Torontu a Oakville (Ontario, Kanada). (BMW12)
  • Když se Sophie (Kiers Clemons) podaří oživit a blíží se úklidová četa, tak je bosá. A to i ve chvíli, když ji Ray (Diego Luna) vynáší z místnosti. Když se však o pár vteřin později objeví v garáži, tak ji Ray pořád nese, ale Sophie už má na nohou boty. (BMW12)

Související novinky

Scenárista Zdrojového kódu píše novou sci-fi

Scenárista Zdrojového kódu píše novou sci-fi

28.02.2021

Scenárista Ben Ripley (Zdrojový kód) před necelými deseti lety zaujal širší publikum svým originálním sci-fi s Jakem Gyllenhaalem a časovou smyčkou, od té doby se občas někde objeví spekulace o… (více)

Reklama

Reklama