Reklama

Reklama

V mysteriózním thrilleru se skupina studentů medicíny snaží získat odpověď na otázku, zda existuje život po smrti. Opakovaně se dostávají do stavu klinické smrti, avšak stále nebezpečnější experimenty si na každém z nich vybírají svou daň... (Falcon)

Videa (6)

Trailer 1

Recenze (258)

Anderton 

všechny recenze uživatele

Pre milovníkov kultového a vydareného Schumacherovho originálu rana pod pás. Na druhú stranu porovnávanie dejových línií po 27 rokoch nám, fanúšikom, môže spôsobovať vlastne jediné potešenie zo sledovania niečoho, čo je určené dnešnému teen a o niečo málo staršiemu publiku. Oplev a štúdio mohlo zabodovať vypiplaným vizuálom, lenže sa im vôbec nechcelo. Radšej prešli na otrepané súčasné hororové klišé scény s nejakými nie príliš funkčnými ľakačkami. Ale neodvážim sa predpovedať, ako sa film bude páčiť originálom nedotknutému divákovi, pretože mám dojem, že tvorcovia rátali s tým, že ich dielo má osloviť práve tých, ktorí možno ani o nejakom relatívne zabudnutom filme z doby kamennej (rozumej bez mobilov) netušia. ()

cheyene 

všechny recenze uživatele

Vzhledem k tomu, že jsem neviděl snímek z roku 1990, nejsem zatížen očekáváním, nutkáním srovnávat ani předsudky a hodnotím tedy čistě dojmy z tohoto zpracování. Hráči se smrtí mají zajímavý námět, ucházející dávku napětí i hororových prvků. Čas u tohoto počinu rychle utíká a příjemně se sleduje, neboť je divák v neustálém očekávání, co přinese každá další scéna. Herecké obsazení mi bylo sympatické a při sečtení všech kladů nemám problém hodnotit čtyřmi hvězdami. ()

Reklama

Asia_Power 

všechny recenze uživatele

Už originál Sráčů se smrtí mě na můj kulatej zadek zrovna neposadil, no nemohla jsem teda čekat, že z remejku zvlhnu, ztvrdnou mi bradavky nebo začnu alespoň přerývavě dýchat. Vlastně jsem čekala, že to bude strašná sračka a film se v mém mobilu ééé velkoplošné televizi, ocitl stejným omylem jako lesba na gay párty. Ale tak, když už to tam bylo, tak proč si nedopřát trochu sebemrskačství navíc když mi dnes odpadlo bičování protože domina chytla rýmu. Možná díky tomu všemu nejsem úplně znechucená a dokonce jsem možná i mírně překvapená, že se mi z toho nechtělo blejt. Rozhodně to není film, který si budu nadšeně pouštět znova a nadále nechápu proč HulMiÚd vytvořil zrovna tenhle remejk, ale tak film mě nakonec pojebal, jelikož se zaplatil, čemuž bych nevěřila ani omylem a prohlásila bych to max s pistolí u hlavy. Něco málo k ději - Hrají si tam se smrtí. Jednou smrt vyhraje, 3x jí vojebou. Je to nudný, uspává to a vymodlená lesbická scéna mulatky s Elenou se taky nekoná takže zase smůla. Přes to všechno jsem čekala větší průser a jsem nadšena, že někomu stojí poskládání Rubykovky (vím že to mám blbě) za, i když jen dočasný, chcípnutí. ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

původní Hráče se smrtí jsem neviděl a po shlédnutí remaku asi ani nechci.Noví Hráčí mají sice celkem fajn vizuál ve pasážích "smrti",ale zbytek je docela nuda,která nedokáže ničím překvapit ani fanouška hororů (což tohle není),ani thrilleru (což tohle je,ale divák u toho určitě napnutý nebude)...40% ()

Kudly4 

všechny recenze uživatele

Znáte seriál Dr. House ? Tak tohle je skoro to samé, akorát toto je telenovela. Totálně nesympatičtí herci, přál jsem smrt každému z nich. Tahle se vychrápe s tímhle, tahle zase s tímhle a tahleta chudinka má smůlu a umře. Dojemný jak prase. Scény, které prostě v danou chvilku skončí a dále už nenavazují (třeba nuž v ruce). Jedna hvězdička za asi 2 scény, které trochu hororové byly. Pokud chcete vidět SEXY KRVÁK z nemocničního prostředí tak doporučuji film Patologie (2008). ()

Galerie (48)

Zajímavosti (4)

  • Když se Sophie (Kiers Clemons) podaří oživit a blíží se úklidová četa, tak je bosá. A to i ve chvíli, když ji Ray (Diego Luna) vynáší z místnosti. Když se však o pár vteřin později objeví v garáži, tak ji Ray pořád nese, ale Sophie už má na nohou boty. (BMW12)
  • Po resuscitaci Sophie (Kiers Clemons) ji Ray (Diego Luna) nese, aby urychlil útěk před úklidovou četou. V jedné scéně je Sophiina hlava na levém rameni Raye, ve druhé scéně je na pravém rameni. (BMW12)
  • Natáčelo se od 11. července do 1. září 2016 a následně od 24. července do 1. srpna 2017 v Torontu a Oakville (Ontario, Kanada). (BMW12)

Související novinky

Scenárista Zdrojového kódu píše novou sci-fi

Scenárista Zdrojového kódu píše novou sci-fi

28.02.2021

Scenárista Ben Ripley (Zdrojový kód) před necelými deseti lety zaujal širší publikum svým originálním sci-fi s Jakem Gyllenhaalem a časovou smyčkou, od té doby se občas někde objeví spekulace o… (více)

Reklama

Reklama