Reklama

Reklama

Nelítostní

  • Jižní Korea Boolhandang (více)
Trailer

Obsahy(1)

Věrnost mladého policisty je podrobena zkoušce. Plní totiž tajné poslání mezi vězni v jednom nápravném ústavu a při jeho výkonu se spřátelí s trestancem, který má zločin prostě v krvi. (AMC Czech)

Videa (2)

Trailer

Recenze (10)

kklepkaa 

všechny recenze uživatele

Zajímavý snímek, ale už jsem tak nějak zvyklá na špičkovou korejskou práci s charaktery a tady to tak úplně nebylo a hlavně mi úplně nesedl charakter Siwana, i když herecky mu nemám co vytknout. Vlastně nakonec, kdyby oba hlavní hrdinové zemřeli, tak by mě to asi nijak nezasáhlo. Scénář se mi taky zdál slabší, myslím si, že se z toho dalo vytřískat víc. ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Čekal jsem více dle vynikajícího traileru, ale naštvaný vyloženě nejsem. Vizuál opět špičkový, herecky velmi dobré, především Kyeong-gu Seol v roli záporáka je vynikající, ale překvapí i mladý Siwan, o kterém jsem doposud neslyšel. Akce zde až tak moc není, ale když na ní dojde tak především souboje jsou správně drsné, zaujmou i nečekané zvraty v průběhu děje a líbily se mi i scény z vězení, takže jednotlivé segmenty velká stylovka, ale celkově to mám za lepší dobrou. Nebavil jsem se natolik, abych šel na 4*. 70% ()

Reklama

Ouwen 

všechny recenze uživatele

Hodně zajímavé a pestré, scény z vězení, spousta humoru, nějaké to mučení, klasicky drsné souboje, perfektní zvuk i režie, vizuál apod. ale působilo to na mě dost zmateně a zejména chladně. Postavy jsou jako takové fajn, ale celé je to až moc odtažité a především poslední půlhodina je strašně matoucí. Nevim co si o tom myslet a pravděpodobně mě to ani nijak netankuje. ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Od tohto filmu som veľa nečakal a narazil som na neho len náhodou. Naviac v CZ dabingu, ktorého obsadenie ma príliš nenadchlo. Ale nakoniec ma film dosť nadchol. Hlavná línia o priateľstve dvoch ľudí, ktorý sa pohybujú v gangsterskom svete mi pripomenula pecku New World. Vôbec mi to ani nepripadalo neprehľadné napriek tomu, že film neustále skáče v čase dopredu a dozadu vo viacerých časových obdobiach. Síce zhruba 40 minút trvá, kým sa vyjasnia hlavné línie a motivácie postáv, ale táto štruktúra má svoj zmysel. A aj keď mi zo začiatku trochu vadila, tak vďaka nej sa až do konca dočkáme neustálych nových odhalení, ktoré filmu dodajú kopu ďalších vrstiev. A až na jednu neskutočnú náhodu s fotkou mi všetky tie nové pointy pripadali logické a uveriteľné. V centre ale stojí vzťah ústrednej dvojice, ktorý sa neustále mení a až do konca netušíte na ktorú stranu sa mladý Protégé prikloní. Záver je vyústením uspokojivý, len namiesto prestrelky som očakával napínavý dialóg. Ústredná herecká dvojka to ale aj v náznakoch uhrala kvalitne. Potešilo ma, že sa film z nemalej časti odohráva aj v prostredí väzenia, kde si užijeme klasickú hierarchiu rôznych podplatených dozorcov a drsných spoluväzňov. Akčných scén tu veľa nie je. Okrem kratučkých potýčiek prakticky len jedna veľká hromadná bitka. Ale zato fakt špičkovo prevedená a natočená. Dočkáme sa aj pár brutálnych scén mučenia na ktoré sa mi fakt príjemne nepozeralo. Takže aj keď by som pár drobností vylepšil, tak celkovo som spokojný a na druhé pozretie ma to pravdepodobne bude baviť ešte viac, keďže už si budem všímať detaily, ktorým som príliš nevenoval pozornosť. 7,5/10. ()

LangiJ 

všechny recenze uživatele

S odstupem času jsem to viděla s CZ titulky a musím říct, že mi to sedlo víc, než když jsem koukala poprvý. Pořád mi to ale přišlo lehce nepřehledný. Děj skáče z přítomnosti do minulosti a to ještě do několika časových rovin. Tahle forma zpracování mi moc nesedla a lehké zmatení bylo i teď. Překombinovaný konec jsem, doufám, správně pochopila. Herecky to bylo ale odehrané dobře, byla jsem zvědavá na Siwana, který předvedl slušný výkon už v The Attorney. I tady to dal pěkně a už se s ním těším na další film. ()

Galerie (54)

Reklama

Reklama