Reklama

Reklama

House of the Dead

  • Německo House of the Dead (více)
Trailer

Obsahy(1)

Skupina teeanagerů je přivedena kapitánem Kirkem (Jürgen Prochnow) na opuštěný ostrov. Zde se má konat velká party. Bohužel zde čekají pouze hladové zombie. Naštěstí se ukáže, že kapitán Kirk je blázen do zbraní a ani druhá strana tak nebude zcela bezbranná. Boj proti nemrtvým může začít... Filmová verze oblíbené videohry s originálními scénami ze hry. (Pohrobek)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (206)

runner85 odpad!

všechny recenze uživatele

Preboha ! Na čo som sa to ja zase len dal, tento film som si vlastne zapal len kvôli herečke Erice Durance a jej zvodným krivkám, to že ako bonus tu budú krivky aj Sonya Salomaa som nečakal, vlastne tú herečku ani nepoznám, ale berem to ako malý bonbónik a zvyšok filmu je otras ... úplne by stačilo ak by obe slečny pobehovali na hore bez ako začal začiatok filmu a pozabíjali tam pár Zombie ,.. možno by to bolo aspoň na jednu hviezdu ... možno ()

Chrustyn odpad!

všechny recenze uživatele

Uwe Boll je odpad filmové společnosti a proto si ani jiné hodnocení nezaslouží. Film selhává ve všem, ale opravdu ve všem, co zobrazuje. Každá vteřina filmu je špatná a film je tak sračkoidní, že ani není vtipný. Akční scény s matrixovými efekty a neobvyklými jízdami kamer, jsou to nejhorší co jsem za posledních x let viděl a to ani nemluvím o nesmyslném prolínání akčních scén se scénami s počítačové hry. Mohl bych napsat x tisíc slov, ale ani jedno by nebylo pozitivní. Tohle je prostě sračka všech sraček, do které bych Bollovi potopil rypák a nechal ho tam máchat do té doby, než by slíbil, že už nikdy nic nenatočí. ()

Reklama

dr.horrible 

všechny recenze uživatele

Moc pekné céčko. Nie vážne, už dlho som sa tak dobre nezasmial. Hláška o nesmrteľnosti dávno skultovela, rovnako ako záverečný monológ, ale páčili sa mi aj iné veci. Napríklad, keď v závere prišli tí agenti na ostrov autom, alebo keď už v osmej minúte, zhruba na tridsať sekúnd do obrazu vbehne mikrofón. Alebo všetky tie len tak medzi rečou absolútne vražedné hlášky. A to rozdelenie postáv na inteligentné a hlúpe. A tí herci! A tie akčné scény! Neskutočne zábavný trash. ()

fars odpad!

všechny recenze uživatele

Banda teenagerů se za doprovodu divného fašounského kapitána vypraví na ostrov, kde se má konat megaakce. Ovsem místo pařby je čeká poze megamasakr... Tak tohle byla katastrofalni megablbost, herecké výkony nulové, scénář na úrovni... no pro to snad ani neexistuje zadny pojem. Tohle je snad ta nejvetsi kravina kterou sem kdy viděl!!! ()

Indiana odpad!

všechny recenze uživatele

No ty vole tak tohle se jen tak nevidí....z tohodle filmu se mi dělalo tak blbě, že jsem ho asi po 40 minutách vypnul. Celé to na mě působilo jak nějaká erotická sračka, vysílaná večer na Nově. Herecké výkony byly mega stupidní (i když, vzhledem k těm dialogům, co se ve filmu vedou, se není co divit, protože s těmi by si neporadil ani takový Robert De Niro), postavy se chovali mega nelogicky (vlastně jsem ani po celou dobu sledování nevěděl, kdo je kdo a nějak mi přišlo, že je každýmu jedno, že je honí zombie, které vypadali, jako kdyby na ně maskéři těsně před natáčením akorát napatlali nějaká hovna). A když k tomu připočtete dementní střih (furt tam do filmu nějakej bachor cpe scény z hry) a nulovou atmosféru, vyjde vám, že Uwe Boll prostě natočil mistrovské dílo a nejde se netěšit (ve zlém slova smyslu) na jeho budoucí projekt Far Cry :-( ()

Galerie (17)

Zajímavosti (13)

  • Jonathan Cherry (Rudy) si počas druhého dňa natáčania spôsobil popáleniny 30% svojej ruky. Scéna na moste, kde si poranil svoju ruku, bola preto natočená dodatočne, aby sa vysvetlil obväz na jeho ruke. (beso74)
  • Na začátku filmu se objeví narážka na seriál Star Trek (od r. 1966). Konkrétně se jedná o scénu, ve které zazní jména Kirk a Spock. (Duoscop)
  • Vo filme sa nachádza 32 záberov z pôvodnej videohry. (matt6)

Související novinky

Další evoluce HALO?

Další evoluce HALO?

12.06.2005

Vy všichni kdo jste trávili dlouhé hodiny palbou do odporných emzáků ve famózní pařbičce od Microsoftu, máte nový smysl života! A sice držení palců, nebo radši pěstí, aby vaše milované HALO: COMBAT… (více)

Reklama

Reklama