Reklama

Reklama

House of the Dead

  • Německo House of the Dead (více)
Trailer

Obsahy(1)

Skupina teeanagerů je přivedena kapitánem Kirkem (Jürgen Prochnow) na opuštěný ostrov. Zde se má konat velká party. Bohužel zde čekají pouze hladové zombie. Naštěstí se ukáže, že kapitán Kirk je blázen do zbraní a ani druhá strana tak nebude zcela bezbranná. Boj proti nemrtvým může začít... Filmová verze oblíbené videohry s originálními scénami ze hry. (Pohrobek)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (206)

jojinecko odpad!

všechny recenze uživatele

Čo môže byť debilnejšie ako pozerať film Uwa Bolla, síce v pôvodnom znení s titulkami,ale všetko to je ešte "okorenené" polským dabingom ktorý je monotóne nahovorený jedným chlapom???:) Úžasný zážitok to bol, to je fakt:) Film sám o sebe nepotrebuje komentár, skrátka ďalšia megastupidná "bollovina"... ()

lennyd odpad!

všechny recenze uživatele

Měla to být ta nejlepší párty v okolí - i proto, že se koná na opuštěném ostrově, kde hlasitá hudba, alkohol a plno sexu nemůže nikomu vadit. Když ale skupina mládežníků zmešká loď, už ani nedoufá, že se bude moci zúčastnit. Naštěstí se jim podaří přemluvit (zaplatit) kapitána Kirka (Jürgen Prochnow), a ten je na své lodi na ostrov doveze. Místo slibované párty zde ale naleznou jen zbytky tábořiště, spoustu krve a stádo krvežíznivých zombií ... O kvalitách produkce Uwe Bolla si žádné velké iluze nedělám, ale semtam se mu podaří - když už ne skvělý film, tak alespoň koukatelný, a leckdy i s nádechem originality. House of the Dead ale takovým v žádném případě není. Filmů o teenagerech na pustém ostrově/hradě/městě/planetě jsme viděli stovky, takže originalita nulová. To by sice nemuselo vadit, leckdy se na takovýto film docela rád podívám, a užívám si jej. A aby tomu tak nebylo v tomto případě, tak z nějakého záhadného důvodu Uwe Boll proložil film záběry ze - sice originální - hry, leč absolutně bez rozmyslu a bez nějaké spojitosti s vlastním filmem - prostě to tam jen tak práskl. O několika záběrech z jediné větší řežby, kdy je půl obrazovky zakryto nějakým krytem kamery bych se radši nezmiňoval - pokud to ale měl být záměr, tak se Uwemu sice omlouvám, ale stejně to lepší než odpad! nebude.. ()

Reklama

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Tak tomu říkám nelidský nářez! Hodnocení na ČSFD mě neodradilo, nic jsem nečekal, a tudíž jsem ani nic nedostal. Tak těžce amatérský příběh bych opravdu neočekával, přeci jen, od U.Bolla jsem viděl pár kousků i slušnějších ( třeba Ve jménu krále). Smutně člověk vzpomene na perly od Fulciho či Romera, kdy s jistě menším rozpočtem vznikly zajímavé snímky. Souboj zombie a žraloka v Fulciho Zombie 2 je nezapomenutelnou scénou, naproti tomu Dům mrtvých se skládá ze samých scén snadno zapomenutelných. Nevím, zda je stupidní jen dabing, ale skvosty typu: ,, Svíce hoří!" ( a hlavní postavy se rozběhnou k zapáleným pochodním) nutí ke smíchu. Vrcholem pak je sklouzávající kryt na kameře, takže se v řadě záběrů vytvoří v horní části do očí bijící chlupatý černý obdélník. Hvězdu za masky a triky, které se mi vesměs líbily v soubojích, pokud jsem však přehlížel přivázané ruce za zády, aby mohly být odsekávány končetiny umělé. Zlatý starý Hammer... ()

Ruut 

všechny recenze uživatele

Je to pitomoučká blbost. O příběhu se nedá ani mluvit. Zombíci jsou mátohy pomalované vodovkama. A ty nesmyslné rádoby cool otočky a zpomalené záběry! Kdyby se všechny vystřihaly tak je rázem tato slátanina o hodinu kratší. Na druhou stranu jsem viděl i mnohem horší zombie filmy. Tohle opravdu není uplné dno. ()

CarnTheNunya

všechny recenze uživatele

Bloodrayne, která je taky od Bolla, jsem si ještě celkem užil a dokoukal až do konce. Tohle se mi ale dokoukávat nechce. Já končím na 30té minutě. A to jsem si dal pivo, takže jsem čekal, že mě to bude aspoň bavit pod vlivem alkoholu. Ty prostřihy se záběry ze hry jsou tam jako jen pro parádu nebo co? :D Uwe Boll možná měl raději režírovat porno, protože jsem zatím neměl možnost v normálním filmu vidět během půl hodiny tolik záběrů na odhalená ňadra nebo muchlování. ()

Galerie (17)

Zajímavosti (13)

  • Salish, meno postavy hranej Clintom Howardom, je taktiež názov indiánskeho kmeňa z oblasti pacifického severozápadu USA. (beso74)
  • Vo filme sa nachádza 32 záberov z pôvodnej videohry. (matt6)
  • Film se natáčel ve Vancouveru v Britské Kolumbii v Kanadě. (rafix)

Související novinky

Další evoluce HALO?

Další evoluce HALO?

12.06.2005

Vy všichni kdo jste trávili dlouhé hodiny palbou do odporných emzáků ve famózní pařbičce od Microsoftu, máte nový smysl života! A sice držení palců, nebo radši pěstí, aby vaše milované HALO: COMBAT… (více)

Reklama

Reklama