Reklama

Reklama

Obsahy(1)

"Nejzábavnější film roku 2002, ať už to uhlazení snobové přiznají nebo ne." Všechny blázniviny, které máte na MTV seriálech nejraději jsou tady! Díky skvělým mistrovským kouskům nebudete chtít odejít od obrazovky. (oficiální text distributora)

Videa (1)

Trailer

Recenze (281)

heyda 

všechny recenze uživatele

Vyloženě věc vkusu. Chápu lidi, kteří dávaj odpad i lidi, kteří dávaj 5 hvězdiček. Prostě tohle je totální úlet, který je místama humorný a místama i dost nechutný. Záleží, kdo má kde jakou hranici. Já ji mám někde uprostřed, takže jsem se i párkrát slušně zasmál. Ale ti chlapi sou fakt kokoti na entou :-D ()

Fanucci 

všechny recenze uživatele

Hodnotím stejně jako pravidelný pořad Jackass, protože jde jen o souhrn těch největších hovadin co ty kreténi natočili:-) Dočkáte se tedy pojídání sněhu, na který se před tím konzument vymočil, strkání autíčka do análního otvoru, pálení petard ze stejného otvoru, šňupání ostré omáčky a následného poblití vlastního oběda, skákání do kaktusů, tetování za jízdy atd...Neříkám, že jsem se občas nesmál (tak např. když jde člověk s autíčkem v řiti na rentgen. Sledovat doktorovu reakci je celkem zábavné, nebo pokračování Jackass v roce 2063:-) ), ale na to, jak to bylo dlouhé, jsem ze zase tak často nebavil. ()

Reklama

Bordoshut 

všechny recenze uživatele

6,5/10 – Pošahaná ptákovina. Některé sebevražedné ujetiny jsou vtipné, jiné se už pohybují na hranici trapnosti / absurdity (typu Monty Python). Našlo se i pár takových, které k dnešnímu datu působily ohraně, okoukaně. Těžko říct, jak originální byly tehdy. Na druhou stranu jistou tvůrčí vynalézavost našim Oslům nelze upřít, některé jejich kousky vážně působí, jako by se nad nimi někdo zamyslel. Největší kámen úrazu samozřejmě je, pokud si nesednete s tímto smyslem pro humor (nebo nebudete zrovna naladění na stejnou vlnu, ...). Osobně jsem s tím měl také chvílemi problém, zvláště u scének, kde je nám předkládáno jako vtipné něco, co vlastně samo o sobě vůbec vtipné není, a to jen proto, že film má vyznít vtipně, takže bychom se tomu měli smát. To je mimochodem důvod proč nesnáším Monty Pythony, ale zpět k tématu. Odstartování ságy. Docela jízda. Slušné tempo, uteče to. Někdy vtipné, někdy míň. Zabaví. Pokud nejste moralizující puritán tak neurazí. Rada na závěr: "Nic od toho nečekejte a ještě budete mile překvapeni." ()

Specs 

všechny recenze uživatele

Hlášky: Chris Raab: - "Jsem Raab Himself a jsem totálně dementní idiot." & Bam Margera: - "Když už nemusíme cenzurovat nadávky, tak slibuji, že donutím moji matku do konce tohoto filmu říct slovo 'šukat'." & Steve-O: - "Takže, dnes jsem se rozhodl, že si trochu zašňupu wasabi." ()

GigaPudding odpad!

všechny recenze uživatele

Hodnocení "odpad" obvykle nedávám, protože mi už jen tím samotným slovíčkem evokuje až příliš špatné hodnocení i pro ty nejhorší filmy typu Deadgirl, co jsem zatím viděla, takže si ho nechávám pro "perličky" podobného ražení jako je duo tragikomiků Mádl a Issová, kteří jsou schopní předvést něco z čeho je člověku trapně jen se na to kouká. Podobný případ je i Jackass. Není to sice urážlivé a agresivně přiblblé jako odpadem ohodnocené Přemluv bábu, ale je to prostě úplně mimo jakékoli chápání zábavy nebo to prostě je zábava až tak nízká, že je to pro mě osobně úplně nepochopitelné. Ano zasmála jsem se pár scénkám, jenže to nezachraňuje celý ten podivný koncept jakože parta lidí se rozhodne dělat blbosti co je zrovna napadnou a pak to prostě jen tak šoupnou do telky. Ano předvádět diskotéku na bruslích uvnitř rozjeté dodávky je určitě originální nápad, co jinde člověk neuvidí, ale jako ta pointa nakonec má být v čem? Navíc celé je to nakonec prokládané věcma typu asi desetisekundová scénka jakože tlusťoch v průsvitných plavkách vyleze z bazénu nebo že si jeden z účinkujících nechá z pěti metrů střelit gumovým projektilem do břicha. Někomu třeba i tohle může přijít jako zábavné nebo vtipné, ale i tak je to prostě až tak nízký a nevkusný koncept zábavy, že to uráží přinejmenším inteligenci diváka, takže to bude za odpad nemluvě o tom, že je drzost nechat si za tohle ještě platit diváky. ()

Galerie (68)

Zajímavosti (9)

  • Scéna s raketovými bruslemi byla plánovaná už do seriálu, ale objevila se až ve filmu protože ji MTV odmítla odvysílat. (zdenur)
  • Po natočení scény "Poo-Water Pole Vault" dostal Steve-O vážnu infekciu. (ShortyIC)
  • Loomis Fall přišel s nápadem na scénku s pandami protože chtěl jet do Japonska. Tým souhlasil, nikdo ale neměl to srdce mu říct, že pandy jsou z Číny. (zdenur)

Související novinky

Další Jackass v roce 2021

Další Jackass v roce 2021

22.12.2019

Studio Paramount Pictures stanovilo premiéru čtvrtého filmu v sérii Jackass. Původně zábavní pořad na stanici MTV vznikl v roce 2000 a stvořili jej Johnny Knoxville, Spike Jonze a Jeff Tremaine, o… (více)

Reklama

Reklama