Reklama

Reklama

Obsahy(1)

"Nejzábavnější film roku 2002, ať už to uhlazení snobové přiznají nebo ne." Všechny blázniviny, které máte na MTV seriálech nejraději jsou tady! Díky skvělým mistrovským kouskům nebudete chtít odejít od obrazovky. (oficiální text distributora)

Videa (1)

Trailer

Recenze (281)

ScarPoul 

všechny recenze uživatele

Vec, ktorá pre mňa na veľmi dlhú dobu definovala jednu etapu môjho života. Netrvala dlho, ale užil som si bezstarostnosť ktorá s ňou súvisela. Vtedy som chodil domov, len preto, aby som si zas a znova pozrel Jackass a smial sa a nemyslel na nič, čo by len okrajovo pripomínalo dospelácku zodpovednosť. Po dlhom čase som si to kukol znova a je to stále rovnako zábavné. A som veľmi rád, že neviem posúdiť či kvalitou alebo určitou dávkou nostalgie, čo to vo mne prebúdza. ()

Skejpr odpad!

všechny recenze uživatele

Johny Knoxville a další žerou kobilky a pak se poblejou. Johny Knoxvile a další před sebe postavej bandu malejch dětí, a nechaj se vod nich kopat do koulí. Johny Knoxville a další se voblečou za vopice, jezděj na skateboardech a občas se někdo vyseká. A pořád se smějou. (nejsem si jistej, jestil to co sem viděl, bylo opravdu přímo tento celovečerní film, pokud ne, omlouvám se, ale obávám se, že celková úroveň bude velice podobná. Jedinej doobrej fór byl, když unesli Brada Pitta...)A těď nastává otázka, která je zárověn hlavním prolbémem celého filmu... PROČ PROBOHA!!! P.S. Ten Spike Jonze, co je uvedenej na posledním řádku mezi herci... to je TEN Spike Jonze? No tě buch... ()

Reklama

GigaPudding odpad!

všechny recenze uživatele

Hodnocení "odpad" obvykle nedávám, protože mi už jen tím samotným slovíčkem evokuje až příliš špatné hodnocení i pro ty nejhorší filmy typu Deadgirl, co jsem zatím viděla, takže si ho nechávám pro "perličky" podobného ražení jako je duo tragikomiků Mádl a Issová, kteří jsou schopní předvést něco z čeho je člověku trapně jen se na to kouká. Podobný případ je i Jackass. Není to sice urážlivé a agresivně přiblblé jako odpadem ohodnocené Přemluv bábu, ale je to prostě úplně mimo jakékoli chápání zábavy nebo to prostě je zábava až tak nízká, že je to pro mě osobně úplně nepochopitelné. Ano zasmála jsem se pár scénkám, jenže to nezachraňuje celý ten podivný koncept jakože parta lidí se rozhodne dělat blbosti co je zrovna napadnou a pak to prostě jen tak šoupnou do telky. Ano předvádět diskotéku na bruslích uvnitř rozjeté dodávky je určitě originální nápad, co jinde člověk neuvidí, ale jako ta pointa nakonec má být v čem? Navíc celé je to nakonec prokládané věcma typu asi desetisekundová scénka jakože tlusťoch v průsvitných plavkách vyleze z bazénu nebo že si jeden z účinkujících nechá z pěti metrů střelit gumovým projektilem do břicha. Někomu třeba i tohle může přijít jako zábavné nebo vtipné, ale i tak je to prostě až tak nízký a nevkusný koncept zábavy, že to uráží přinejmenším inteligenci diváka, takže to bude za odpad nemluvě o tom, že je drzost nechat si za tohle ještě platit diváky. ()

Mr.Floyd 

všechny recenze uživatele

Niekto by sa mal pokúsiť o veľmi presnú definíciu filmu, lebo mám pocit, že toto dielko skladajúce sa len z rôznych kaskadérskych trikov a kadejakých hovadín určite nemienim pokladať za komédiu. Oveľa presnejšie je skôr pomenovanie dokument, ku ktorému to má skutočne bližšie. Inak keď začnem vnímať ten film subjektívne tak ho musím jednoznačne zaradiť medzi odpad. Na partii totálne vymletých stupídnych amerických nevzdelancov, ktorí nemajú na práci nič dôležitejšie len zbytočne demolovať majetok, ubližovať si a robiť si srandu z vecí, ktoré nie sú vôbec smiešne nie je podľa mojej skromnej mienky nič "cool", super alebo niečo hodné nasledovania. ()

Radek99 

všechny recenze uživatele

Velmi zajímavý postmoderní filmový útvar. Navíc postihující fenomén existence čistě entertainmentových (převážně hudebních, ale i lifestylových) stanic, které načaly (myšlena MTv) odklon od alfabetické kultury a urychlily a dovršily nástup kultury piktografické, postavené skoro výhradně na obraze coby nosiči - médiu informace. V takové kultuře se obvykle rezignuje na séma - obsah, významovou hloubku a namísto něj je hlavním smyslem vzniku celého díla zábava. A přesně to je Jackass - fenomén hyperextrovertních jedinců, skutečných mediálních exhibicionistů, kteří si jsou schopni mrzačit své vlastní tělo a vstupovat dobrovolně do těch nejponižujících pozic jen pro svých 15 sekund slávy. Je vlastně jedno, jak se jmenoval člověk, který kvůli zapnuté kameře skočil do větráku, důležité je, že se to stalo, kamera jeho skok zaznamenala a někdo poskytl platformu a odvysílal to. Z tohoto pohledu tenhle film smysl má a je velmi, velmi zábavný... Otázkou je, co po něm přijde dál? ()

Galerie (68)

Zajímavosti (9)

  • Když Johnnyho Knoxvilla vyhazuje prodavač z obchodu, Johnny vykřikne, že byl milencem Lona Chaneyho, ačkoliv neměl tušení, kdo to je. Jednoduše viděl jeho hvězdu na hollywoodském chodníku slávy a myslel si, že je to vtipná narážka. (HellFire)
  • Loomis Fall přišel s nápadem na scénku s pandami protože chtěl jet do Japonska. Tým souhlasil, nikdo ale neměl to srdce mu říct, že pandy jsou z Číny. (zdenur)
  • "Šňupanie wasabi omáčky" bolo natáčané práve na narodeniny Johnnyho Knoxvilla. (ShortyIC)

Související novinky

Další Jackass v roce 2021

Další Jackass v roce 2021

22.12.2019

Studio Paramount Pictures stanovilo premiéru čtvrtého filmu v sérii Jackass. Původně zábavní pořad na stanici MTV vznikl v roce 2000 a stvořili jej Johnny Knoxville, Spike Jonze a Jeff Tremaine, o… (více)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno