Reklama

Reklama

Obsahy(1)

"Nejzábavnější film roku 2002, ať už to uhlazení snobové přiznají nebo ne." Všechny blázniviny, které máte na MTV seriálech nejraději jsou tady! Díky skvělým mistrovským kouskům nebudete chtít odejít od obrazovky. (oficiální text distributora)

Videa (1)

Trailer

Recenze (281)

Ravi 

všechny recenze uživatele

Tohleto "dílo" je buď na odpad nebo 5*. Dávám 3*, protože ty střeštěné pitominy Vás možná napadnou, ale tady se můžete podívat jak by to vypadalo, kdyby se provedly, a při tom z toho vyváznete se zdravou kůží. Zároveň je mi jasné, že je to dost uhozené, trapné a - zkrátka debilní. Takže za 3* a musím dodat, že je to nejrozporuplnější hodnocení, jaké jsem kdy udělil. ()

Raevan 

všechny recenze uživatele

Tak tohle by mohl natočit snad kdokoliv, jenomže my na to nemáme tolik debility a peněz jako tihle Amíci. Chvílema sranda, ale co je moc, to je moc. Parta bohatých Američanů nemá co dělat tak udělá praštěný videa, o tom jak do sebe mlátěj a náražej v nákupním košíku do zdi. A co byste čekali od Američanů....ti jim za to dávají obrovský peníze. ()

Reklama

Dever 

všechny recenze uživatele

Perfektné ako každý iný Jackass film............. Soundtrack: 1. "Hi, My Name Is Johnny Knoxville" ,2. Corona ,3. We Want Fun ,4. Flesh into Gear ,5. Somebody's Gonna Get Their Head Kicked In ,6. California Sun ,7. Alright, Alright (Here's My Fist Where's the Fight?) ,8. Let's Get F***ed Up ,9. Hybrid Moments ,10. Cha Cha Twist ,11. Angel of Death ,12. Baby Got Back ,13. "How Did That Get There?" ,14. If You're Gonna Be Dumb , ()

Okara 

všechny recenze uživatele

U tohoto "filmu" se dá pochopit a respektovat celá škála hodnocení. Dva extrémní názory "Jsou to nezodpovědní, úchylný povaleči s neúctou k majetku i životu" i "Jsou to největší magoři, s nejnižším pudem sebezáchovy a můj vzor" se navzájem nevylučují, a ani se nedají vyvrátit. Oba jsou zkrátka pravda. Já se se svým přístupem zařadím jako ovce někam do mainstreamového středu. Osobně si myslím, že to mělo zůstat u seriálového zpracování, takto rozsekané záběry působí nesourodě, jak tematicky, tak spojením do celku. Některé pokusy jsou až příliš zvrhlé, každopádně za všechny velký palec nahoru. Koule na to, to po nich zopakovat, bych většinou určitě neměl. Bonusem zůstává, že jsem se i dost často zasmál (psycho prostřihy nebo wipeout), ale hodnocením i tak zůstávám v průměru. 60% ()

Philoun1 

všechny recenze uživatele

No smál sem se takže nízký hodnocení dát nemůžu, ale byly tam fakt hrozny nechutnosti. Jako třeba to s tím sněhem. To byl fakt hnus k zeblití, ale dalo se to protože sem u toho ještě jedl:D. A taky nemusím vidět tančícího chlápka v tangách. Naproti tomu tam byly opravdu dobrý scénky třeba na golfu nebo vyloupení banky. ()

Galerie (68)

Zajímavosti (9)

  • Při rozpočtu 5 milionů amerických dolarů skončil film svou pouť napříč kiny po celém světě s téměř 80 miliony, což je téměř 16násobek výrobních nákladů. (HellFire)
  • Když Johnnyho Knoxvilla vyhazuje prodavač z obchodu, Johnny vykřikne, že byl milencem Lona Chaneyho, ačkoliv neměl tušení, kdo to je. Jednoduše viděl jeho hvězdu na hollywoodském chodníku slávy a myslel si, že je to vtipná narážka. (HellFire)
  • Loomis Fall přišel s nápadem na scénku s pandami protože chtěl jet do Japonska. Tým souhlasil, nikdo ale neměl to srdce mu říct, že pandy jsou z Číny. (zdenur)

Související novinky

Další Jackass v roce 2021

Další Jackass v roce 2021

22.12.2019

Studio Paramount Pictures stanovilo premiéru čtvrtého filmu v sérii Jackass. Původně zábavní pořad na stanici MTV vznikl v roce 2000 a stvořili jej Johnny Knoxville, Spike Jonze a Jeff Tremaine, o… (více)

Reklama

Reklama