Reklama

Reklama

Obsahy(1)

"Nejzábavnější film roku 2002, ať už to uhlazení snobové přiznají nebo ne." Všechny blázniviny, které máte na MTV seriálech nejraději jsou tady! Díky skvělým mistrovským kouskům nebudete chtít odejít od obrazovky. (oficiální text distributora)

Videa (1)

Trailer

Recenze (281)

Mr.Floyd 

všechny recenze uživatele

Niekto by sa mal pokúsiť o veľmi presnú definíciu filmu, lebo mám pocit, že toto dielko skladajúce sa len z rôznych kaskadérskych trikov a kadejakých hovadín určite nemienim pokladať za komédiu. Oveľa presnejšie je skôr pomenovanie dokument, ku ktorému to má skutočne bližšie. Inak keď začnem vnímať ten film subjektívne tak ho musím jednoznačne zaradiť medzi odpad. Na partii totálne vymletých stupídnych amerických nevzdelancov, ktorí nemajú na práci nič dôležitejšie len zbytočne demolovať majetok, ubližovať si a robiť si srandu z vecí, ktoré nie sú vôbec smiešne nie je podľa mojej skromnej mienky nič "cool", super alebo niečo hodné nasledovania. ()

T2 

všechny recenze uživatele

Teda riadna hovadina a to doslova, je to v štýle boratovskom zachádzajúcom za určité hranice ale tu je to úplná ukážková samoúčelnosť, zabávať na tamtých veciach nuž u mňa teda nehrozí, škoda čakal som bžundu ale toto je skoro nič, len fakt tupá zábava znudených amerických chlapcov čo nevedie do čoho by pichli. Horko ťažko dávam 1* a to za niektoré nápady tie v normály čo sa ako tak držali a tých je fakt minimum. ║Rozpočet $5miliónovTržby USA $64,255,312Tržby Celosvetovo $79,493,831 ()

Reklama

dzej dzej 

všechny recenze uživatele

To sou volové (to by bylo eště v pořádku), to sou hovada (stále o.k), to sou hlupácí, kteří neznají míru a v naprosté většině scének překračují hranice trapnosti (k.o. pro Johnyho Knoxvilla). Čirých sekvencí plných bláznivé klukovské nerozvážnosti (Off Road Tattoo, Tropical Pole Vault) je bohužel příliš málo... PS - co následuje po Jackass? Dobrovolná sebevražda? Mučení? Snuff? ()

Ravi 

všechny recenze uživatele

Tohleto "dílo" je buď na odpad nebo 5*. Dávám 3*, protože ty střeštěné pitominy Vás možná napadnou, ale tady se můžete podívat jak by to vypadalo, kdyby se provedly, a při tom z toho vyváznete se zdravou kůží. Zároveň je mi jasné, že je to dost uhozené, trapné a - zkrátka debilní. Takže za 3* a musím dodat, že je to nejrozporuplnější hodnocení, jaké jsem kdy udělil. ()

MM11 

všechny recenze uživatele

Tahle partička se před ničím nezastaví. Bude se Vám snažit vyvolat pocit na zvracení, nemístné agrese, možná trochu smíchu, ale hlavně důkaz, že vše je možné. Otázkou je, zda má nějaký smysl se na to dívat. Členové Jackass dělají v prvé řadě věci úplně zbytečné, jen pro pobavení. Jejich nápaditost je úžasná, ale já mám z valné části jinou představu o humoru, takže dám jen dvě. ()

Galerie (68)

Zajímavosti (9)

  • "Šňupanie wasabi omáčky" bolo natáčané práve na narodeniny Johnnyho Knoxvilla. (ShortyIC)
  • Loomis Fall přišel s nápadem na scénku s pandami protože chtěl jet do Japonska. Tým souhlasil, nikdo ale neměl to srdce mu říct, že pandy jsou z Číny. (zdenur)
  • Scéna s raketovými bruslemi byla plánovaná už do seriálu, ale objevila se až ve filmu protože ji MTV odmítla odvysílat. (zdenur)

Související novinky

Další Jackass v roce 2021

Další Jackass v roce 2021

22.12.2019

Studio Paramount Pictures stanovilo premiéru čtvrtého filmu v sérii Jackass. Původně zábavní pořad na stanici MTV vznikl v roce 2000 a stvořili jej Johnny Knoxville, Spike Jonze a Jeff Tremaine, o… (více)

Reklama

Reklama