Reklama

Reklama

Obsahy(1)

"Nejzábavnější film roku 2002, ať už to uhlazení snobové přiznají nebo ne." Všechny blázniviny, které máte na MTV seriálech nejraději jsou tady! Díky skvělým mistrovským kouskům nebudete chtít odejít od obrazovky. (oficiální text distributora)

Videa (1)

Trailer

Recenze (281)

ScreamJay 

všechny recenze uživatele

No kurník, co to vlastně je, tohlecto? Film to neni, rodinný video to není, není to úchvatně vtipné a není to zcela normální. Pak co to tedy je? Banda amíků dělá blbiny, natáčí se, zvrací, natáčí to, směje se, zase to natáčí, obnažuje se, rve se, pořád to točí. Úvod vypadá celkem dobře, známá melodie, efektní sjezd v nákupním vozíku, exploze rozličného sajrajtu. Ovšem pak už je to jako na houpačce, chvilku vás to baví, chvilku nudí, chvilku šokuje, chvilku prudí. Třeba šňupání nějakého pálivého hnusu na bázi chilli omáčky a následné pozvracení si oběda, do toho bych nešel ani kdyby mi někdo před ksichtíkem mával zelenavými penízky z obrázkem pana Lincolna. A rozřezávání kůže mezi prsty papírem, to mě žaludek dělal v dutině břišní psí kusy. Zkrátka pět hvězdiček by dal vyznavač tohodle druhu alternativní zábavy, čtyři by dal nadšený fanoušek co se na to rád dívá, tři by dal někdo u koho převažuje dobrý dojem nad rozpaky a dvě dávám já, tedy za ty jenž si občas uznale pokývali hlavou, ale pak tou hlavou spíše nevěřícne kroutili. Zkrátka až na to někdy třeba kouknu podruhý, už tu můžou být ty hvězdičky tři a nebo taky jedna, ale prozatim zůstanu na dvojce. ()

Ryuuhei 

všechny recenze uživatele

Co si budem... Je to naprosto hloupý film, kde se banda nezodpovědných cápků někdy až dobrovolně mrzačí, provokuje ostatní a pohybuje se na hraně zákona. Ale je to zároveň i ohromná zábava sledovat. Těšil jsem se, co v každém dalším skeči vymyslí, koho nachytají, či jaký jiný průšvih udělají. Jediné, co jsem nezvládal, tak řezání papírem, nebo pojídání „žluté zmrzliny“, u níž jsem málem vrhnul šavli. Ale sledování improvizovaného neštěstí, či trapnosti druhých, mi bude vždy blízké. /// Viděno na Paramount Network s českým dabingem. ()

Reklama

Krasus odpad!

všechny recenze uživatele

Tak nevim,jestli to má vůbec cenu komentovat,neboť dívat se na Jackass to je opravdu zvláštní pocit.Ze začátku na nás hned vybafne masa postižených lidí,kteří nás "bohužel" provázejí potom po celou dobu.Přehlídka nejrůznějších zhovadilostí,je asi vtipná věc(dobře smál jsem u prostřihů z Japonska,neboť reakce Japonců byla zvláště příhodně vtipná),ale ne pro mě a to co se dělo potom,to už bylo opravdu moc.Mlácení se navzájem,strkání si do zadku prskavky,nechat si okusovat bradavky krokodýlem a ještě v lepším případě lízat vlastní moč to může napadnou opravdu jen Amíky.Sorry,ale tohle mi vážně nesedlo,třeba bude druhý díl méně nechutný a zasměju se častěji. ()

Fanucci 

všechny recenze uživatele

Hodnotím stejně jako pravidelný pořad Jackass, protože jde jen o souhrn těch největších hovadin co ty kreténi natočili:-) Dočkáte se tedy pojídání sněhu, na který se před tím konzument vymočil, strkání autíčka do análního otvoru, pálení petard ze stejného otvoru, šňupání ostré omáčky a následného poblití vlastního oběda, skákání do kaktusů, tetování za jízdy atd...Neříkám, že jsem se občas nesmál (tak např. když jde člověk s autíčkem v řiti na rentgen. Sledovat doktorovu reakci je celkem zábavné, nebo pokračování Jackass v roce 2063:-) ), ale na to, jak to bylo dlouhé, jsem ze zase tak často nebavil. ()

Mr.Floyd 

všechny recenze uživatele

Niekto by sa mal pokúsiť o veľmi presnú definíciu filmu, lebo mám pocit, že toto dielko skladajúce sa len z rôznych kaskadérskych trikov a kadejakých hovadín určite nemienim pokladať za komédiu. Oveľa presnejšie je skôr pomenovanie dokument, ku ktorému to má skutočne bližšie. Inak keď začnem vnímať ten film subjektívne tak ho musím jednoznačne zaradiť medzi odpad. Na partii totálne vymletých stupídnych amerických nevzdelancov, ktorí nemajú na práci nič dôležitejšie len zbytočne demolovať majetok, ubližovať si a robiť si srandu z vecí, ktoré nie sú vôbec smiešne nie je podľa mojej skromnej mienky nič "cool", super alebo niečo hodné nasledovania. ()

Galerie (68)

Zajímavosti (9)

  • Při rozpočtu 5 milionů amerických dolarů skončil film svou pouť napříč kiny po celém světě s téměř 80 miliony, což je téměř 16násobek výrobních nákladů. (HellFire)
  • Loomis Fall přišel s nápadem na scénku s pandami protože chtěl jet do Japonska. Tým souhlasil, nikdo ale neměl to srdce mu říct, že pandy jsou z Číny. (zdenur)
  • "Šňupanie wasabi omáčky" bolo natáčané práve na narodeniny Johnnyho Knoxvilla. (ShortyIC)

Související novinky

Další Jackass v roce 2021

Další Jackass v roce 2021

22.12.2019

Studio Paramount Pictures stanovilo premiéru čtvrtého filmu v sérii Jackass. Původně zábavní pořad na stanici MTV vznikl v roce 2000 a stvořili jej Johnny Knoxville, Spike Jonze a Jeff Tremaine, o… (více)

Reklama

Reklama