Reklama

Reklama

VOD (1)

Odkrývá se zamlčená kapitola Redwoodu. Přeživší pomohou ztracenému stopaři. (Disney+)

Recenze (11)

WathanajX 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Stalo se, čeho jsem se obávala. Děj už se prakticky nemá kam dál vyvíjet, takže začaly nesmyslně ubíhat léta a s nimi i dál nelogické uvažování postav. Dohromady to opět celé nějak nedává smysl a nedrží to pohromadě. Celá tahle série působí hodně uspěchaným dojmem. Vypadá to, že se v ději zamotali dost i tvůrci a že si vlastně sami nejsou jistí tím, co natočili. Už ani nevím co všechno je špatně nejvíc mi asi vadí zase to nesmyslné spojení se satanem a duchové bez pravidel. Mám pocit, že tohle ani nemůže nějak logicky skončit a že celá série se blíží akorát k větší a větší katastrofě. Hodnocení: (slabší 2*) ()

Reklama

Trevor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Rok po masakre v kempe Redwood čaká Brooke v cele smrti na svoju popravu za vraždu 11 ľudí. Benjamin začne nový život na Aljaške potom, ako policajtom udal Richarda a sám si našiel manželku s ktotou má malého Bobbyho, Margaret sa rozhodne opäť otvoriť kemp Redwood a pri tejto príežitosti usporiada koncert a Madison s ostatnými veducími prežíva v kempe a túžia po pomste...Tvorcom sa to podarilo relatívne zaujímavo zamotať a AHS už priniesol aj horšie scénare. ()

TheEvilTwin 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Děj přeskočil zničehonic o X let dopředu, do toho spousta flashbacků a věcí, co nedávají smysl, vraždících obětí v táboře, satanismu a do toho další cliffhanger... nějak se nám do toho tvůrci zamotali a působí to béčkovým a uspěchaným dojmem. ()

Arkanoid 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Rozhodnutia postáv sú impulzívne, jednoducho príliš rýchle na to, aby divák uveril, že postavy sú reálne a prešli charakterovým vývojom. Medzi epizódami ubehol nejaký čas, ktorý zobrazený nie je a rozhodnutie postavy za pár minút sa preto nezdá prirodzené. Trademark drzosti a technickej kvality ostal, no je to málo, ak sa to nespojí so zmyslom pre príbeh a prepracovaným scenárom posúvajúcim postavy určitým smerom. Tu sa to akoby celé stále vracia do rovnakých koľají a postavy robí nesmrteľnými, pričom ich prázdnota nie je zobrazená ako otupelý cit, s ktorým sa nevedia vyrovnať, ale len ako krátkodobá nuda, ktorú načas zaplní ďalšia nezmyselná vražda. Možno je to žánrom slasher a možno nedostatkom scenáristických nápadov, ktovie. Séria nič nevyužíva tak, akoby mohla, pritom sa dalo spraviť viac, možno aj za cenu menšej kvantity epizód. ()

Galerie (4)

Zajímavosti (6)

  • Epizoda má název Episode 100. Jedná se opravdu o stou epizody seriálu. (Agressor69)
  • Na začátku epizody hraje „Flesh For Fantasy“ od Billy Idol, po ní následuje „Paranoid“ od Black Sabbath a po ní následuje „Can't Fight This Feeling“ od REO Speedwagon. (Duoscop)
  • Během popravy si jde všimnout, že v jednotlivých záběrech mizí plivnutí na okno. (Duoscop)

Reklama

Reklama