Reklama

Reklama

Obsahy(1)

IMSF a Lukrum, kteří nyní sdílejí zdroje vody i energie, vytvořili chatrnou koexistenci, která je ohrožena, když velitel Kurt Hurrelle (Jeff Hephner) a jeho posádka nečekaně pokročí ve své misi vytěžit planetu. Velitelka Olympus Town, Hana Seung (Jihae), má plné ruce práce udržet mezi oběma tábory diplomatické vztahy. Vše funguje, dokud nedojde k tragédii. Na Zemi se aktivisté Greenpeace vydávají na moře, aby protestovali proti ropným vrtům na Arktidě a zkoumali jejich účinky. (National Geographic)

(více)

Recenze (3)

Martrix 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Méně doku, více telenovela, ale myšleno spíš v dobrém. Tu doku část tentokrát zaplní Greenpeace, resp. ochránci životního prostředí. Vcelku pravděpodobně budou potřeba na jakékoliv planetě, kam člověk vkročí. Stejně tak i na Marsu dojde ke konfliktu mezi vědci a mamonáři. ()

Dr. Hawkeye 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Docu pomalu ustupuje, zůstává hlavně drama, ale stále si to drží vysokou úroveň. Jistě, zamrzí za vlasy trochu přitažené věci (sestra velitelky se i přes všechny testy vydává do vesmíru s tumorem; rvačka na oslavě... ačkoliv jsou to jen lidi) a pousmát jsem se musel i nad protesty Greenpeace. Vždy mě pobaví, jak se s lodí, která hltá naftu po galonech, přiřítí k těžařské plošině a protestují proti těžbě ropy... ()

Galerie (1)

Reklama

Reklama