Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Ve výzkumném oddělení berlínské prestižní kliniky znovu a znovu jedná a operuje tajná společnost proti všem pravidlům lékařské vědy - i proti zákonům přírody. Tentokrát Anti-Hippokratové v čele s renomovaným neurochirurgem vyvíjejí první umělé části těla - a to za každou cenu. Za asistence výběrového týmu ambiciózních studentů medicíny je doktor blízo k uskutečnění svého krutého snu - dokud jeden mladý zvídavý asistent a vytrvalá vyšetřovatelka (Franka Potente - Lola běží o život) neobjeví hroznou pravdu o týmových experimentech. Nové strašlivé informace je teď mohou stát život. Mrazivé pokračování úspěšného napínavého thrilleru Anatomie. (Bontonfilm)

(více)

Recenze (37)

Flaxik 

všechny recenze uživatele

proč jsem se na to díval, když už jednička nebyla o ničem? jo aha, usínal jsem u noční produkce jedné televizní stanice a ono to tam běželo. horor to už není vůbec a vykazuje to znaky pokusu jakože o nějaký thriller či co. No ale má to stejný úspěch, jako když se Kristen Stewart pokouší o mimiku...jakýkoliv výraz...cokoliv. Prostě je to marnost nad marnost. ()

Pan.Antonin 

všechny recenze uživatele

U jedničky jsem dlouho váhal mezi dvěma a třemi hvězdičkami, nakonec jsem dal menší hodnocení. Tohle pokračování bylo daleko daleko horší a nezasloužilo si to ani ty dvě. Na to, že to točil stejný režisér, tak to má společné pouze lékařské prostředí a "antihippokraty". Atmosféry znatelně ubylo, děj byl naopak o dost bizarnější. Vypíchl bych například hodně zvláštní fotbalovou scénu někdy po 40. minutě filmu. Očekával jsem více. ()

Reklama

joelly01 

všechny recenze uživatele

Jednicka byla nahodou docela zajimava, ale tohle uz je jen takove nastavovane dno. Vubec me to nebavilo. Ten Barnaby je ohromne nesympaticky a dreveny clovek, uplne mi z nej naskakovala husi kuze. Dejova linka s exotickyma sestrickama byla trapnost a vubec jediny kdo se mi libil byli Knaup a Möhring. Ti to jeste jakztakz zvedli, ale jinak slabota. ()

Pharlap odpad!

všechny recenze uživatele

Ne, ne a ne!! Němci prostě neumí natočit pořádně film. Samozřejmě to neplatí napříč celou jejich filmografií. Nechci to zevšeobecňovat, ale tohle je prostě klasika.. hloupé postavy, hloupá zápletka, hloupé dialogy.. a ještě více přihlouplé "jakobyhorrorové" scény.. Jednička byla ubohá.. a dvojka tento pocit jen umocnila. Strašný zážitek, a před půlkou filmu jsem to bohužel musel vypnout. ()

tron 

všechny recenze uživatele

Zadýchané pokračovanie vydareného originálu. Na druhý raz to nevyšlo, čo je čudné, lebo režisér zostal rovnaký. Tentokrát má Franka Potente iba cameo. Film síce stále obsahuje krvavé brutality, ale zároveň do tuctovej zápletky s množstvom klišé (hádajte, akú koncovku bude mať hláška vedľajšej postavy "Večer ti musím niečo súrne povedať, stretneme sa tam a tam.") je nasilu namontovaný čierny humor (implantáty v penise). Výsledkom je zvláštne čudo-judo, ktoré nemeckej kinematografii dobré meno veru neurobí (nie, že by ho niekedy vari mala, ale jednotka bola skvelá). Mimochodom, Heike Makatsch, ktorá tu má peknú erotickú scénu, by ste mali poznať z RESIDENT EVIL (s dlhými vlasmi ako zombícka sestra jedného z mužských hrdinov). ()

Galerie (25)

Reklama

Reklama