Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Tom Leezak (Ashton Kutcher) a Sarah McNerneyová (Brittany Murphyová). On – sportovně založený reportér nočního dopravního vysílání v rádiu, ona –svobodomyslná spisovatelka z rodiny, která je velmi bohatá, ale navíc velmi, velmi snobská. Jejich štěstí, zdá se, nestojí nic v cestě. Jaké je překvapení Tomových kamarádů! A jaké zděšení zavládne v Sářině rodině, když se mladý pár do sebe bleskově zamiluje! Tom se okamžitě přizpůsobí Sářinu vnímání světa, životních hodnot a očekávání. A Sarah zcela ignoruje tatínkovo varovné sýčkování, které ji zrazuje před krokem, k němuž ji táhne hlas srdce. Nedej bože, aby byla svatba, aby se provdala za „rytíře v rezavém brnění!“ Jenže svatba je – a velká. Po ní mladý pár – s vyhlídkou dokonalé dovolené – vyrazí do Itálie. Ale kvůli Sářinu bývalému příteli, který čirou náhodou dlí v Benátkách, a kvůli řetězci neúnavných propletenců smůly procházejí mladí novomanželé testem limitů své mladé lásky… (TV Prima)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (142)

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Ľahko podpriemerná americká "klasika" čo sa týka romantických komédií. Vtipných scén je vo filme poskromne a niektoré mi pripadali až trápne. Celkový dojem z filmu - nič moc. Nebol to najhorší film, ale na druhú stranu ničím nezaujal. Ale aby som nebol len kritický, našli sa tu aj miesta u ktorých som sa pousmial. Od romantickej komédie som očakávala trochu niečo iné. Nie že by to bola úplná hrôza, ale občas sa pri tom človek nudil. ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Zamilovaný pár Tom a Sára odjíždí na svatební cestu, která ale neprobíhá úplně podle jejich plánů a představ. Dokonce by se dalo říct, že je to jedna velká katastrofa. Tahle komedie ale tak katastrofální není, i když zase toho tolik nenabízí. Několik komických gagů se najde a ústřední dvojka je akceptovatelná. 60% ()

Reklama

danco123 

všechny recenze uživatele

Ak by som toto mal pozerať s priateľkou tak by sme sa asi pohádali. Inak herecké dvojica sympatická ,ale to určite nestačí nato aby film uspokojil a splnil moje požiadavky. Bola tu snaha o vtipné dialógy a scény ,ale jediný kto sa na nich zasmial boli herci vo filme u mňa vládlo počas týchto scén trápne ticho. Filmu dávam 30%. ()

freddy 

všechny recenze uživatele

Mám rád romantické, odpočinkové a vtipné komedie. A zde několik vtipných scén opravdu bylo. Mělo to i děj a navíc, co si budeme pánové povídat, Briitany Murphy není úplně k zahození. Zaujal mne zde i originální nápad, že komedie začne svatbou. Většinou romantické komedie svatbou končí a nevíme, co se s onou zamilovanou dvojicí dělo, a tady máme možnost pozorovat, jak asi většina těch dvojic z romantických komediií mohla dopadnout. Ale zde se vše vyřešilo a ústřední pár prožil druhé zamilování. Herecké výkony jsou v normálu, režie nijak výrazně špatná, scénář zajímavý, mne se ten film zalíbil a dávám tři hvězdičky, komedii považuji za mírně nadprůměrnou, ale ne příliš, takže toto hodnocení je odpovídající. ()

tom88 

všechny recenze uživatele

Ďalšia z typických amerických komédií. Nemyslím, že je nejak moc podpriemerná, skôr len priemerná. Je to milá zábava, ktorá možno každého nemusí baviť, ale pre mnohých je dobrá. Vtipkára Ashtona mám rád, takže mi tu vôbec nevadil a Brittany tiež ušla. Dej je možno trochu stereotypný a naivný, ale na večerné pobavenie úplne stačí. 55%. ()

Galerie (47)

Zajímavosti (17)

  • Scéna na letišti, kde si Tom (Ashton Kutcher) kupuje letenky, byla vymyšlena samotným Kutcherem. (ivishka)
  • Před natáčením scény, kde zapadne auto do sněhu, se Brittany Murphy a Ashton Kutcher pohádali, což jim pomohlo, aby při této scéně nedostali záchvat smíchu. (HappySmile)
  • Na začiatku filmu Sarah (Brittany Murphy) vrazí do muža, ktorý pije  kávu a následne jej obleje tričko. V ďalšom zábere je už tričko suché. (pancoyote)

Reklama

Reklama