Reklama

Reklama

Balkánská pomsta

Trailer

VOD (1)

Keď je do miestnej nemocnice privezený záhadný cudzinec na pokraji smrti, vypočúvanie FBI odhalí medzinárodný plán pomsty. (TV Markíza)

Videa (1)

Trailer

Recenze (40)

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Americká predstava o tom, ako to asi na Balkáne fungovalo a funguje, ale predsa len toporní herci s absolútne nelogickým konaním, to asi nie je veľmi blízke realite. Prečo by niekto vtrhol do nemocnice, v kuse by vykrikoval jedinú otázku“ „Kde je?“, ale nikomu by nedal príležitosť odpovedať a rovno zabíja všetko okolo vrátane doktorov, ktorí by mu na otázku „kde je“ možno aj vedeli odpovedať, minimálne teda ak hľadal toaletu. Ako kulisu nasadili už len pár atraktívnych juhoslovanských hercov s prvkami bojového umenia a plochý dej má len jedno možné vyústenie podobne ako vo všetkých vandammovkách. ()

mzss1 

všechny recenze uživatele

|50%| Na KILL’EM ALL jsem se velmi těšil. Rozhodně jsem zůstával při zemi, vím moc dobře, jak většina současných béček dopadá. Ve výsledku moc nadšený nejsem, ale nedá se ani mluvit o velkém zklamání. Režijně je to točeno dost amatérsky a pojato divným stylem. Takovým stylem, kdy posloucháme ženskou, co vypráví své zážitky z dramatických událostí, které prožila. K tomu je to ve finále okořeněno pointou, která mi přišla trochu pitomá, ale neřešil jsem ji. Co se týče amatérského díla režiséra, zatracovat ho rozhodně nehodlám. V tomto případě jsem ocenil snahu. Akce je rozložena po celém snímku, máme tu dost přestřelek a i soubojů. Přestřelky jsou průměrné, stejně tak jako bitky, ale aspon jsem viděl JCVD v akci, kdy se pere, to mě relativně uspokojilo. K tomu obstojná závěrečná bitka JCVD vs Bernhardt. Co se týče synáčka, musím ho strašně pochválit, že si zde střihl 2 menší, obyčejnější fighty, do konce šel i proti JCVD. xD Nejvíc mě ale blažilo u srdce, že mu změnili jméno na Kris Van Damme. xDDD To jsem vše o jeho synovi napsal ironicky. ;) Herecké obsazení bylo takové normální, akorát mi tu nehorázně vadil Perer Stomare. On jako agent FBI? Vypadal spíš jako ošklivej a hloupej gangster. No, takže čistě průměrná záležitost, která se dá vidět jen jednou, ale neurazilo to. Škoda, že neměl film jiný příběh a lepšího režiséra, mohlo to být lepší. ()

Reklama

korbitch22 

všechny recenze uživatele

Už opravdu hodně potřebuju nějaký dobrý film a asi budu muset vsadit na nějakou klasiku, jelikož mám za sebou nálož opravdu bídných sraček. Van Damme je prostě blbec. Mám ho strašně rád, už hodněkrát dokázal, že má mnohem na víc (JCVD, Expendables 2, Není úniku, Peklo, Jean Claude Van Johnson a další) kde ukázal, že když chce, umí předvést docela strhující herecký výkon. Naposled právě zmiňovaný Jean Claude Van Johnson dokázal, že by mohl J.C. klidně hrát v nějakém pořádném seriálu z Netflixu nebo HBO, ale on né, on udělá vždycky krok dopředu a deset kroků zpátky. Zabij je všechny je další braková, tupá, neakční a dolarem smrdící sračka, která je příšerně sestříhaná, zrežírovaná a natočená. Hnusný a odporný shit zcela nehodný jména Van Damme. Ty ostřesný zpomalovačky, dementní dialogy, tragickej střih a směšná akce a to všechno smíchané a okořeněné o hrozivé herecké výkony. Řekli byste si, ''sakra co chceš'' je to DVD béčko, ne není, je to déčko jako prase za které by se styděl i Chuck Norris v dobách své největší ''slávy''. Van Damme je tupec když mrhá poslední dobré roky svého hereckého života na takové mrzké sračky. 20%. ()

castor 

všechny recenze uživatele

Je zdravotní sestra a jejím úkolem je pomáhat lidem. Teď se jí pod ruce dostal jistý chlapík, který vypadá, že má za sebou náročnou šichtu a který jí zřejmě pomůže přežít. Ač má zásadní podíl viny na tom, že se mezi operačními sály potlouká banda zabijáků. Za dalším kousek á la „chci ještě nějakou dobu alespoň na discích přežívat“ stojí hned trojice scénáristů, která splácala pitomoučký zaměnitelný příběh o jedné pomstě, jednom hloupém zvratu a několika mdlých bojových scénách. Režisér měl přitom k dispozici dvě sličné herečky i takové eso, jakým je Peter Stormare. Jenže kde jsou ty časy, kdy válel v Minority Report, 8 MM nebo Armageddonu? Akce je sestříhaná tak, aby nebylo poznat, že se rváči jaksi neumějí otáčet, rozpočet musel být titěrný, navíc velký kus zřejmě spolklo maskování Jean-Claudea, který má vypadat, že dostal pár ran do hlavy. Několik náběhů na něco alespoň průměrného tam bylo, vesměs je to ovšem velká bída, takže banda nejvěrnějších jen zapláče. ()

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Trošku úsměvný pokus o finálové vyústění ve stylu Obvyklí podezřelí. Taková patlaninka, kterých bohužel za poslední roky už Jean-Claude zase několik natočil. Tentokráte nemá ani adekvátní protivníky (zamačkávám slzu při vzpomínkách na občas taky špatné trháky tohoho belgického ovčáka, ve kterých hrál alespoň Scott Adkins). 20% ()

Galerie (54)

Zajímavosti (4)

  • Počas výsluchu Suzanne príslušníkmi FBI je z nahrávky počuť, že je nedeľa, 15. augusta 2016. V roku 2016 však pripadol 15. august na pondelok. (beso74)
  • Režisérsky debut kaskadéra Peter Malota v hlavnej úlohe s Jean-Claudeom Van Damme je len prehodením ich spolupráce z roku 1996 (The Quest), vtedy sedel na režisérskej stoličke Van Damme a Malota si zahral postavu španielskeho bojovníka. (beso74)

Reklama

Reklama