Reklama

Reklama

Balkánská pomsta

Trailer

VOD (1)

Keď je do miestnej nemocnice privezený záhadný cudzinec na pokraji smrti, vypočúvanie FBI odhalí medzinárodný plán pomsty. (TV Markíza)

Videa (1)

Trailer

Recenze (40)

korbitch22 

všechny recenze uživatele

Už opravdu hodně potřebuju nějaký dobrý film a asi budu muset vsadit na nějakou klasiku, jelikož mám za sebou nálož opravdu bídných sraček. Van Damme je prostě blbec. Mám ho strašně rád, už hodněkrát dokázal, že má mnohem na víc (JCVD, Expendables 2, Není úniku, Peklo, Jean Claude Van Johnson a další) kde ukázal, že když chce, umí předvést docela strhující herecký výkon. Naposled právě zmiňovaný Jean Claude Van Johnson dokázal, že by mohl J.C. klidně hrát v nějakém pořádném seriálu z Netflixu nebo HBO, ale on né, on udělá vždycky krok dopředu a deset kroků zpátky. Zabij je všechny je další braková, tupá, neakční a dolarem smrdící sračka, která je příšerně sestříhaná, zrežírovaná a natočená. Hnusný a odporný shit zcela nehodný jména Van Damme. Ty ostřesný zpomalovačky, dementní dialogy, tragickej střih a směšná akce a to všechno smíchané a okořeněné o hrozivé herecké výkony. Řekli byste si, ''sakra co chceš'' je to DVD béčko, ne není, je to déčko jako prase za které by se styděl i Chuck Norris v dobách své největší ''slávy''. Van Damme je tupec když mrhá poslední dobré roky svého hereckého života na takové mrzké sračky. 20%. ()

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Laco se rozepsal, já budu stručný. Zmatená píčovina bez děje navíc v akčních scénách se furt klepe kamera a je to proložený milionem střihů takže je hovno vidět. Uvažoval jsem, že dám aspoň 2*, protože je fakt, že film je aspoň hodně akční a furt se v něm střílí nebo řeže, ale mě to přišlo fádní a bez šťávy prostě mě to nebavilo.20% ()

Reklama

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Americká predstava o tom, ako to asi na Balkáne fungovalo a funguje, ale predsa len toporní herci s absolútne nelogickým konaním, to asi nie je veľmi blízke realite. Prečo by niekto vtrhol do nemocnice, v kuse by vykrikoval jedinú otázku“ „Kde je?“, ale nikomu by nedal príležitosť odpovedať a rovno zabíja všetko okolo vrátane doktorov, ktorí by mu na otázku „kde je“ možno aj vedeli odpovedať, minimálne teda ak hľadal toaletu. Ako kulisu nasadili už len pár atraktívnych juhoslovanských hercov s prvkami bojového umenia a plochý dej má len jedno možné vyústenie podobne ako vo všetkých vandammovkách. ()

malylada 

všechny recenze uživatele

Hodně mizerný akčňák, který nepotěší ani dublováním Van Damma v akčních scénách. Zmatečný střih při jakékoli akci, která je navíc podprůměrná a s absolutními amatéry. Film vypadá navíc hodně z levného soudku a nemůžu si pomoci, ale Van Damme má stále na víc, než upadat do vod Seagalovek. Na tento film se budu snažit rychle zapomenout.......3/10 ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Papá Van Damme už sice není viditelně ve formě, jako když okouzloval děvčata hedvábnými slipy a vypracovaným tělem, ale tenhle borec to v sobě pořád má. Tedy alespoň na něj hodně lidí dá z nostalgie. V reálu už je vidět, jak je strhaný a začínají mu dělat problémy akční bojové scény, kdy mu výrazně pomáhá zpomalený střih a záběry, ale tak má roky a oproti takovému Seagalovi je pořád štramák. Tenhle film je ale dosti nevydařenou záležitostí – hlavně co se příběhu týče. Nebýt těch vzpomínkových pasáží a jednotlivých zabijáků, asi bych u toho usnul nudou. Zajímavé charakteristiky, nevyužitý potenciál. Zas se ale musí nechat, že taková Mila Kaladjurdjevic je rajcovní děvucha a po pár panácích se i z Autumn Reeser stane krasavice (ne že by byla hnusná, ale ten účes…). Jean-Claude Van Damme si tu navíc zahrál i se svým synem Kris Van Damme (Kristopher Van Varenberg), kterému dal pořádně přes hubu, to se taky jen tak nevidí. Bohužel znám lepší filmy s JCVD, tohle byla podprůměrná záležitost s pár dobrými scénami, debilním závěrem a dost statickým Peterem Stormarem… ()

Galerie (54)

Zajímavosti (4)

  • Režisérsky debut kaskadéra Peter Malota v hlavnej úlohe s Jean-Claudeom Van Damme je len prehodením ich spolupráce z roku 1996 (The Quest), vtedy sedel na režisérskej stoličke Van Damme a Malota si zahral postavu španielskeho bojovníka. (beso74)
  • Počas výsluchu Suzanne príslušníkmi FBI je z nahrávky počuť, že je nedeľa, 15. augusta 2016. V roku 2016 však pripadol 15. august na pondelok. (beso74)

Reklama

Reklama