Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Médium odhalí překvapivou teorii o vrahovi, která ale tým znervózní, a Lotte dá slib Helze a Esther. (Viasat)

Recenze (6)

Cheeter 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Další epizoda, která se ukázala být napínavou po většinu svého času. Většina věcí se zdá spěje k rozuzlení, uvidíme jak rychle a jak se všechno případně ještě zamotá. Ale asi teprve druhá část, kterou jsem si pořádně užil. ()

Reklama

Remivsremi 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Dobové vyobrazení Berlína je poutavé a vtahující. Mnoho architektonický prvků je možné vidět i u nás a rád se kochám tou nádherou, příběhová linka je ale tuto sezónu bohužel hrozně natahovaná a to zcela zbytečně. Už jsem to zmiňoval, ale kdyby se zaměřilo spíše na politické intriky a thrillerovou linku, byl bych štěstím bez sebe. Jak i poslední vteřiny ukázaly, je taky pořad prostor pro zajímavý vývoj a nečekané momenty. Pouze se k tomu naházelo ohromné harampádí, které hyzdí komplexní portrét. ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Desátá epizoda mě zaujala nejen svižným tempem, ale i vcelku kvalitním dějem. Ke slovu se znovu dostala jak politika, tak i finanční machinace a na celou tuhle kombinaci se mi celkem dobře dívalo, jen nejsem příliš šťastný z Leopolda Ulricha. Tahle postava mi až příliš připomíná gothamského Nygmu. ()

Galerie (11)

Reklama

Reklama