foto

Christoph Zrenner

  • nar. 1960
    Mnichov, Bayern, Západní Německo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

2015 Lotta & das ewige Warum (TV film)
Už je tady zas
2014 Pláž Futuro
2013 Grenzgang (TV film)
2012 Hauptstadtrevier (TV seriál)
Hubert a Staller (TV seriál)
Letzte Spur Berlin (TV seriál)
München 72 - Das Attentat (TV film)
2011 Familie macht glücklich (TV film)
Klarer Fall für Bär - Gefährlicher Freundschaftsdienst (TV film)
Restrisiko (TV film)
2010 Dva muži zákona (TV seriál)
Vincent jede k moři
2009 Flemming (TV seriál)
Klimawechsel (TV seriál)
Klinik am Alex (TV seriál)
Mein Leben - Marcel Reich-Ranicki (TV film)
Richterin ohne Robe (TV film)
2008 Ihr Auftrag, Pater Castell (TV seriál)
Meine Mutter, mein Bruder und ich!
Tajemství naší lásky (TV film)
2007 Elvis a polda (TV seriál)
GSG 9: Speciální jednotka (TV seriál)
Policie Hamburk (TV seriál)
Vier Meerjungfrauen – Eine stürmische Bescherung (TV film)
2006 Alles über Anna (TV seriál)
Beste aus meinem Leben, Das (TV seriál)
Post Mortem (TV seriál)
Stolberg (TV seriál)
2005 Der Staatsanwalt (TV seriál)
Pastewka (TV seriál)
Unter Verdacht - Das Karussell (TV film)
2004 Engelchen flieg (TV film)
Muxmäuschenstill
SOKO Wismar (TV seriál)
Strom přání (TV seriál)
2003 Speciální tým Kolín (TV seriál)
2002 Poldové z Rosenheimu (TV seriál)
40. okrsek (TV seriál)
2001 Vera Brühne (TV film)
Vraždy v Kitzbühelu (TV seriál)
1995 Šimpanz Charly (TV seriál)
1989 Hájovna Falkenau (TV seriál)
1978 SOKO München (TV seriál)

TV pořady

1982 Auf dem Nockherberg (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace