foto

Christoph Zrenner

  • nar. 1960
    Mnichov, Bayern, Západní Německo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Lotta & das ewige Warum (TV film)
Už je tady zas
2014 Pláž Futuro
2013 Grenzgang (TV film)
2012 München 72 - Das Attentat (TV film)
2011 Familie macht glücklich (TV film)
Klarer Fall für Bär - Gefährlicher Freundschaftsdienst (TV film)
Restrisiko (TV film)
2010 Vincent jede k moři
2009 Mein Leben - Marcel Reich-Ranicki (TV film)
Richterin ohne Robe (TV film)
2008 Meine Mutter, mein Bruder und ich!
Tajemství naší lásky (TV film)
2007 Vier Meerjungfrauen – Eine stürmische Bescherung (TV film)
2005 Unter Verdacht - Das Karussell (TV film)
2004 Engelchen flieg (TV film)
Muxmäuschenstill
2001 Vera Brühne (TV film)

TV seriály

2013 Kriminálka Berlín (TV seriál)
Kranke Schwestern (S01E13)
2012 Letzte Spur Berlin (TV seriál)
2011 Hubert a Staller (TV seriál)
2010 Dva muži zákona (TV seriál)
2009 Flemming (TV seriál)
Klimawechsel (TV seriál)
Klinik am Alex (TV seriál)
2008 Ihr Auftrag, Pater Castell (TV seriál)
2007 Elvis a polda (TV seriál)
GSG 9: Speciální jednotka (TV seriál)
Policie Hamburk (TV seriál)
2006 Alles über Anna (TV seriál)
Beste aus meinem Leben, Das (TV seriál)
Post Mortem (TV seriál)
Stolberg (TV seriál)
2005 Der Staatsanwalt (TV seriál)
Pastewka (TV seriál)
2004 SOKO Wismar (TV seriál)
Strom přání (TV seriál)
2003 Speciální tým Kolín (TV seriál)
2002 Poldové z Rosenheimu (TV seriál)
40. okrsek (TV seriál)
2001 Vraždy v Kitzbühelu (TV seriál)
1995 Šimpanz Charly (TV seriál)
1989 Hájovna Falkenau (TV seriál)
1978 SOKO München (TV seriál)

TV pořady

1982 Auf dem Nockherberg (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace