foto

Holger Handtke

  • nar. 1968
    Berlín, Západní Německo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Kommissar Dupin – Bretonischer Stolz (TV film)
2016 Jeder stirbt für sich allein
Tatort – Dunkelfeld (TV film)
2015 Tatort – Ätzend (TV film)
2014 Láska šílená
Místo činu: Kolín - Franziska (TV film)
Památkáři
2013 Bloch - Das Labyrinth (TV film)
Frei (TV film)
2012 Dva životy
Tatort - Nachtkrapp (TV film)
2011 Hotel Lux
Podfukáři (TV film)
Tom Sawyer
2010 Das Leben ist zu lang
Tatort - Wie einst Lilly (TV film)
2009 Mein Leben - Marcel Reich-Ranicki (TV film)
Místo činu: Přízrak (TV film)
Romy (TV film)
2008 Alarm für Cobra 11 - Die Autobahnpolizei: Inkasso (TV film)
Jeden a půl rytíře
Zúčtování (TV film)
2007 La Lance de la destinée (TV film)
2006 Baruto no gakuen
Eva Blond: Epsteinovo dědictví (TV film)
2005 Die Hitlerkantate
Mit Herz und Handschellen - Wunderkinder (TV film)
2004 Láska v myšlenkách
2003 Wir
2002 Hartova válka
2001 Caravan
2000 Nepřítel před branami
Tatort - Die Möwe (TV film)
1999 Honigfalle - Verliebt in die Gefahr (TV film)
1998 Die heilige Hure (TV film)
Geraubte Unschuld (TV film)
Wut im Bauch (TV film)
1996 Andere Wolanski, Der (TV film)
Tatort - Heilig Blut (TV film)
Tresko (TV film)
1990 Keep on Running

TV seriály

2016 Die Spezialisten - Im Namen der Opfer (TV seriál)
2014 Ein Fall von Liebe (TV seriál)
2013 Bez hranic (TV seriál)
Paul Kemp - Alles kein Problem (TV seriál)
2007 Ein Fall für Nadja (TV seriál)
2006 Die ProSieben Märchenstunde (TV seriál)
Kriminalista (TV seriál)
Zwei Ärzte sind einer zu viel (TV seriál)
2005 Soko Vídeň (TV seriál)
2004 Der Elefant - Mord verjährt nie (TV seriál)
Der Heiland auf dem Eiland (TV seriál)
Hexen - Magie, Mythen und die Wahrheit (TV seriál)
SOKO Wismar (TV seriál)
2003 Speciální tým Kolín (TV seriál)
2002 Důkaz na dosah (TV seriál)
Edel a Starcková (TV seriál)
2001 Bronski & Bernstein (TV seriál)
Vraždy v Kitzbühelu (TV seriál)
Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
2000 Monsignor Renard (TV seriál)
1998 Anitas Welt (TV seriál)
In aller Freundschaft (TV seriál)
Salto kommunale (TV seriál)
Siska (TV seriál)
1997 Dr. Sommerfeld - Neues vom Bülowbogen (TV seriál)
Létající doktoři (TV seriál)
Nikola (TV seriál)
Operation Phoenix - Jäger zwischen den Welten (TV seriál)
Pobřežní stráž (TV seriál)
Sardsch (TV seriál)
1996 Bruder Esel (TV seriál)
Kobra 11 (TV seriál)
SK Babies (TV seriál)
1995 Hotel Hansson (TV seriál)
Šimpanz Charly (TV seriál)
1994 Florida Lady (TV seriál)
Gerichtsreporterin, Die (TV seriál)
Komisař Rex (TV seriál)
Ve jménu zákona (TV seriál)
1993 Její vrazi (TV seriál)
1992 Wolffův revír (TV seriál)
1988 Bertinis, Die (TV seriál)
Fest im Sattel (TV seriál)
1987 Praxis Bülowbogen (TV seriál)
1984 Ravioli (TV seriál)
1981 Případ pro dva (TV seriál)
1978 SOKO München (TV seriál)
1977 Starej (TV seriál)
1974 Derrick (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Dokumentární

2012 Vom Reich zur Republik - Reichsgründung/Die nervöse Großmacht (TV film)
2011 Vom Reich zur Republik - Die Konterrevolution (TV film)
2010 Vom Reich zur Republik - Der Gewaltfrieden (TV film)

TV pořady

1981 Löwenzahn (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace