Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Rath má nápad, jak mohou vystopovat Waltera. Mezitím se chystá poprava Grety a dojde na násilí, když Rath konfrontuje Helgu a Nyssena. (Viasat)

Recenze (5)

warrenur 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Subjektivne tento diel vnimam asi ako doteraz v serii najlepsi. Potesila linia s Katelbachom a hra na macku a mys s Wendt-om. Tiez dcerenka generala sa zrejme rozhodla ovplyvnit dianie. A ano, piatu hviezdu pridavam, aj za vynikajuci zaver a i uzasnu piesen "Du bist alles" v podani Tobiasa Morgensterna a atmosferu pocas nej. Uz dlho som nepocul ani tak genialny akordeonovy doprovod. ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Hmmm, tvůrci se zase zabrali do osobních životů jednotlivých postav, což v jiných seriálech většinou vítám, tady mě to ale spíš obtěžuje. Pokaždé mám pocit, že epizody okamžitě ztratí na tempu i atmosféře, bez oslavy Gräfových narozenin bych se například s klidem obešel. 3*- ()

Reklama

Galerie (9)

Zajímavosti (1)

  • Díky tomuto dílu lze poznat, že Katelbach (Karl Markovics) pochází z Rakouska z oblasti Wachau, která je vyhlášená vinařská oblast a současně se zde pěstují meruňky pro likér, který s Gereonem Rathem (Volker Bruch) pijí. Nicméně likér samotný není vázaný jenom na oblast Wachau. (Cheeter)

Reklama

Reklama