Reklama

Reklama

Mise nový domov

(pořad)
  • Česko Akce nový domov (neoficiální název) (více)
TV spot

VOD (1)

Obsahy(1)

Osud si s nimi nehezky pohrál. Často žijí v otřesných podmínkách, bez naděje na lepší budoucnost. Podaří se Tereze Pergnerové a týmu nadšenců za jediný týden kompletně proměnit nevyhovující bydlení? (TV Nova)

Videa (1)

TV spot

Recenze (73)

ostravak30 

všechny recenze uživatele

Absolutně nerozumím tomu, proč se tady někdo snaží porovnávat americké reality show a české. Je vůbec normální porovnávat českou Vltavu s americkou Mississippi? Jsme jiné státy a tak je logické, že i u nás bude ta show vypadat jinak. Tereza Pergnerová je perfektní česká moderátorka, má cit a na tenhle druh pořadů se hodí, takže je dobře, že právě ona pořadem provází. A pro mě je pak už důležitá jen jedna věc, dělat radost obyčejným lidem jen tak, a i kdyby pro sledovanost, je to prostě dobrý skutek a to se počítá. Lidi, kteří se zaslouží pomoct...takových pořadů by mělo být víc a díky za to, že takové existují a existovaly. Pořady, ve kterých se lidem rozdává radost a štěstí se prostě neomrzí. Vidět de facto v přímém přenosu lidské štěstí se neomrzí. ()

Razzor_82 odpad!

všechny recenze uživatele

Čágo a págo exekutorům! Bohužel většina lidí si do sraček spadne svou vlastní blbostí. TV Hovna se zde pasuje do role andělů, kteří se snaží ukázat jak jsou potřební a vše hrají na emoce a chtějí z vás dostat kapku slzy! Všechno je okatě strojené a sehrané. Viděl jsem kousek jednoho dílu a Terezka posílala snad 5 dopisů exekutorům. Do tří dnů jí došli od všech odpovědi, že se vzdávají veškerých navýšení a stačí jim jen to co lidi dluží! Ještě sežene sponzory a pokud rozpočet nečekaně nabobtná, není problém zařídit větší prachy. Doslova chlívek promění mávnutím kouzelného proutku na luxusní bydlení. Pecka, škoda že je to jen pár kapek v moři. 0/10 ()

Reklama

ludva10 

všechny recenze uživatele

Osobně bych pořad nezatracoval. Je fakt, že udivená Tereza je už dost ohraná písnička, ale i tak to beru jako dobrý počin někomu pomoct. Občas jsem teda koukal, v jakých podmínkách je někdo schopen bydlet, ale těžko soudit, osud a život dokáže být někdy nemilosrdný. Kéž by se do takovýchto situací dostávalo co nejméně slušných lidí. ()

suzanne1997 

všechny recenze uživatele

Myslím si, že je to dobrý pořad, který je jako jeden z mála o něčem. Je mi jedno, co píšou ostatní, vždycky se snažím mít svůj vlastní názor a nenechat se nikým ovlivnit. Líbí se mi to, jak pomáhají těm, co to potřebují. Každý z těch příběhů má své kouzlo, každý se mi líbí pro svou originalitu. A žádné dva nejsou stejné, asi tak jako lidské životy. Ti kterým se pořad bude líbit ho ohodnotí kladně, ale bohužel je spousta těch, kteří jej ohodnotí záporně nebo mu dají odpad. A já ani nevím, proč? Vždyť tohle je jeden z mála projektů, které se tv nova opravdu povedly a jsou, alespoň podle mě, smysluplné. ()

Fajt odpad!

všechny recenze uživatele

Nevím jestli tato neuvěřitelná pomoc jednomu z deseti milionů je zrovna férová. Mládenec, který se raději myje v hrci s vodou, než aby si dokázal vyčistil umyvadlo o sporáku raději nemluvě, by dle mého soudu mohl mluvit o štěstí,kdyby celou tuto neuvěřitelnou akci, mohl splatit ve formě hypotéky. Jinak je to ohromná reklama pro NOVU, kterou to v podstatě mnoho nestojí. ()

Galerie (14)

Reklama

Reklama