Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Černý má radost, že mu skutečně díky Adamově pomoci vrátí řidičský průkaz, ale Mery je přesvědčená, že by její otec řídit neměl. Maty se konečně spojil s Lucií, ale zatím neví, kdy bude schopný přijet do Kanady. Filip by chtěl co nejdříve otevírat novou kliniku a Prokop stále doufá, že si Petra ještě rozmyslí jejich návrh. Rasputin s Adamem začínají pracovat na anonymním zveřejnění výzkumu. A mladý pacient zkolaboval na chatě z překvapivých důvodů. (TV Prima)

(více)

Recenze (3)

elizabeth_ba 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Žádný díl bez Lucie (tady video na Skype vystřídal pouhý obrázek) ode mne nemůže dostat více jak tři hvězdičky. Maximálně ten, kdy za ní Maty poletí do Kanady. Aby dosáhl na čtvrtou hvězdu, musel by být zbytek dílu aspoň nadprůměrný. A to zbytek tohoto fakt nebyl. ()

mira007 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Josefíková měla fotku na chatu a vedle toho psaný text... počítá se to, že tam hrála nebo ne? Tenhle díl obsahoval snad všechny linky nad kterými kroutím hlavou: špijónský Rasputin vs. Lazarev, osmdesátiletý Mery st. který si hraje na štramáka, plastická chirurgie ze sídliště plus bonus sedmdesátiletá prostitutka, která nabízí za plastiku bartrový obchod. ()

Reklama

Reklama