foto

Kateřina Holánová

  • nar. 13.10.1977 (38 let)
    Boskovice, Československo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

2016 Akvabely
2015 Místo zločinu Plzeň (TV seriál)
Smrt na biofarmě (E06)
Vraždy v kruhu (TV seriál)
Budu v tvých vzpomínkách (E11)
2007 Četnické humoresky (TV seriál)
Epilog (S03E13)
2005 Hrubeš a Mareš jsou kamarádi do deště
3 plus 1 s Miroslavem Donutilem (TV seriál)
2004 Poušť (studentský film)
2003 Nuda v Brně

TV pořady

2011 Barrandovský videostop (TV pořad)
2006 Ceny Thálie 2005 (TV pořad)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace