Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V centru Prahy je vykradeno zlatnictví, jeden z prodavačů je vážně raněn. Lupiči jsou na útěku, unesou tramvaj s cestujícími, mezi kterými je i policejní šéf Vondráček. Podaří se mu společně s jeho týmem situaci zachránit? (TV Nova)

Recenze (30)

stga 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

No, že je tam zmatek ve stanicích tramvaje - dobře - nepražákům to stejně nic neřekne a o to snad ani nejde, ale že proti únoscům ( a ještě k tomu v Praze !) zasahují tři kriminalisté a URNA si někde lebedí v pohotovosti, čekající zřejmě na nějakou větší a závažnější pecku - tak to je síla ! Režisér i scénáristé měli moc "prima" odborného poradce. ()

ForGump 

všechny recenze uživatele

Tahle kriminálka má pomalu větší grády než Temný Kraj včera. Policajti - paka, spousta okatých náhod a situací, debilních nápadů, predikcí, šílených rozhodnutí a špatných pokusů o humor. Vizuální stránka nezmůže nic, ať je sebelepší (on Žiaran umí). Byl jsem zvědavý, kdo pod tím stojí a najednou se ukázalo, že se jedná o českou verzi Zvláštní jednotky, Lipsko, nooo neberte to.. 15% ()

Reklama

BLStryker 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Na první díl seriálu bych čekal nějaký pořádný nářez na upoutání pozornosti a ne podprůměrný námět založený na samé náhodě. Nejvíc mě samozřejmě dostala ta nejokatější náhoda: major vleze do tramvaje, v které uniká po vyloupení klenotnictví jeho bývalý spolužák, kterého léta neviděl a případ mají na starosti -jak jinak- majorovi podřízení. A co ta logika? Opravdu se ozbrojenci v tramvaji řeší bez použití zásahové jednotky? U scénáře evidentně chyběl nějaký odborný poradce typu Josefa Mareše... se slzami v očích vzpomínám na Případy 1. oddělení. ()

camper odpad!

všechny recenze uživatele

Na mě v tom bylo moc náhod a bylo to strašně naivní. Dokoukal jsem to sice do konce, ale od chvíle kdy byli hrdinové v tramvaji a potkali se s policejním šéfem, jsem to tak trochu odepsal. O dalším vývoji událostí nemá cenu mluvit. Prvoplánová rozhodnutí, záběry, který jsou totálně ale totálně o ničem, doplňuje hudba, která má vyvolat asi napětí.... ()

njuska odpad!

všechny recenze uživatele

Prokristapána, kdo na tyhle sračky neustále dává prachy a jaktože to prochází přes dramaturgické a schvalovací komise, atd... Neskutečný! :-/ Pražská policajtka ve vyhrocený situaci vykřikuje echt spisovným jazykem, jako nějaká profesorka jazykovědy někde na univerzitě (nebo snad Lítačka Krnda na magistrátu?), křečovité pokusy o vtipy... Tihle moderní, mladí korektní (přiblblí) pseudoherci, to je fakt k zblití! :-/ ()

Galerie (12)

Zajímavosti (6)

  • Řidič tramvaje sdělil lupičům, že z místa zátarasu popelářským vozem se dá dojet na konečnou v Hloubětíně za patnáct minut. Nejkratší trasa ale ve skutečnosti měří více než 12 kilometrů a tramvaj by tak musela v odpolední špičce jet průměrnou rychlostí více než 50 km/h. Z žádného místa, kudy projíždí linka 18, se nedá takto rychle dojet po kolejích do Hloubětína. (Martin_L)
  • Svědci hlásili, že dvojice podezřelých nastoupila do tramvaje na Jiráskově náměstí. Tudy ale linka č. 18 nejezdí a scéna nástupu lupičů byla natáčena v ulici U Zvonařky. (Martin_L)
  • Dvojice policistů Lukáš (Jakub Štáfek) a Zuzana (Zuzana Kajnarová) nastoupí do tramvaje na zastávce Otakarova a vystoupí hned na zastávce následující. Tramvaj je poté zablokována popelářským vozem v ulici Na Zámecké, což je ale hned za rohem od zastávky Otakarova a žádná jiná zastávka se mezitím nenachází. (Martin_L)

Reklama

Reklama