Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Když si Emily (Amy Schumer) vyrazila se svou velmi opatrnou maminkou (Goldie Hawn) na dovolenou do Ekvádoru, určitě nečekala, že se stanou oběťmi únosu. A tak jim teď nezbývá, než se z této nemilé šlamastiky nějak dostat. Pokud možno živé, vcelku a bez vážnějších zranění. V útěku jim brání nejen jejich únosci, ale také pořádná džungle. (Cinemart)

(více)

Videa (4)

Trailer 2

Recenze (94)

BOURQUE 

všechny recenze uživatele

Nenáročná „komédia“ s menším počtom ozajstne sympatických scén. Nie príliš sympatický výkon od A. Schumer. Po toľkých rokoch bolo dobré opäť vidieť G. Hawn, ktorá je vo skvelej forme a prakticky je najistejším pilierom filmu. Dúfajme, že jej od teraz budeme vidieť častejšie. Osobné hodnotenie: 64% (**) ()

sedm.1 

všechny recenze uživatele

Jonathan Levine je tvůrcem vesměs poměrně netradičních, zároveň ale zábavných a stylových dramokomedií, nicméně tímto snímkem šlápnul do pořádného lejna, a i když se i během této podívané objeví pár výrazných a vážně vtipných scén, tak jako celek to působí strašně tuctovým a především naivním dojmem, což jen potvrzuje navíc to úvodní upozornění, že se jedná o film inspirovaný skutečnými událostmi, čemuž při sledování této hlouposti nemůže věřit snad ani ten největší trouba a naivka. Hlavně tedy obě ústřední postavy mě strašně vytáčeli, což ovšem neházím na hrb jejich hereckým představitelkám, které to zvládli asi v rámci svých i filmových možností dobře, ale prostě ty samotné postavy působily po celou dobu jednak fakt na přesdržku a jednak vážně nepřesvědčivě, ostatně ale stejně jako celá zápletka, která bohužel nabízí jen skutečně tradiční hollywoodsky teatrální vývoj, charakterizovaný slovem Nedůstojný, což je ale právě vzhledem k jménu režiséra velká škoda. Každopádně musím ale i připustit, že díky obsazení a pár opravdu vydařeným vtípkům se to dá přežít bez nějaké větší újmy, ovšem vážně jen s pořádnou dávkou tolerance a zalíbením v daném žánru, či lépe řečeno, v podobně pitomoučkých podívaných. ()

Reklama

Wade 

všechny recenze uživatele

Proč ? Proč ? Proč jsem se na to díval. Náhodný výběr ze seznamu chci vidět s poznámkou - doporučeno dobrá komedie -. Až si vzpomenu kdo mi to doporučil fakt mu nepoděkuji spíš mu zakážu další doporučení čehokoliv. Snatched aneb trapná komedie bez humoru ne děkuji už nikdy víc. Jediné plus z celého filmu je jedna scéna,která mě opravdu pobavila a to ta s liánou v hlavní roli u té jsem se fakt zasmál a hlavně díky ní dávám 1*. 2/10 IMDb ()

mortak 

všechny recenze uživatele

Mohla to být slušná dramedy o tom, jak jedna dysfunkční americká rodinka cestu k sobě našla a i do světa se podívala. Jenže takto to plně funguje pouze u postavy agorafobního bratra. Goldie Hawn se snaží, ale problémem je Amy Schumer, která si prostě jede dál tu svoji one-single-desperately-without-man-show jak ji známe z TV, a svými kreacemi rozbíjí celý film (vypadlé ňadro je fakt zoufalství). Amy zapomněla, že musí hrát v součinnosti s ostatními a nikoliv za sebe, a že hlavní je ve filmu příběh a nikoliv ona. Humor by měly obstarávat vedlejší postavy, které jsou tu ale hodně v pozadí (indianajonesovský "lovec" či němá ex-agentka). A zrovna ony dodávají v podstatě smutnému příběhu tu šťávu. ()

mrmartinrohr 

všechny recenze uživatele

Pokud rádi sledujete trampoty naprosto nesnesitelé báby (a její stejně nesnesitelné mámy, se kterou se celý film jenom hádá [Moc příjemné a strašně vtipné téma…]), která už ani není vtipná tím, jak je blbá, je tohle film přesně pro vás… Šílené je zde snad naprosto vše a pár momentů hodných lehkého pousmání to fakt nezachrání. Radioaktivní materiál. ()

Galerie (22)

Zajímavosti (3)

  • Film sa točil na Havaji. (dwdb)

Související novinky

Amy Schumer se bude cítit krásně

Amy Schumer se bude cítit krásně

04.06.2017

Americká komička Amy Schumer se úspěšně přesunula k filmu ve Vykolejené, s letošní Dámskou jízdou už ale tolik nezabodovala. Co chystá dál? Dlouho to vypadalo, že bude podrývat stereotypy v… (více)

Reklama

Reklama