Reklama

Reklama

Jab Harry Met Sejal

  • Indie जब हैरी मेट सेजल (více)
Trailer 2

Obsahy(1)

Všechno začalo zásnubním prstenem, který Sejal (Anushka Sharma) ztratila na dovolené v Evropě. Vydává se po vlastních stopách, aby ho našla. Na cestě do Amsterodamu, Prahy, Budapešti a Lisabonu ji nejdřív nepříliš ochotně doprovází průvodce turistů Harinder přezdívaný Harry (Shah Rukh Khan). (rikitiki)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (17)

Aljak 

všechny recenze uživatele

Hmmm, podľa mňa dosť prvoplánové, keď to porovnám s inými romantickými drámami z indickej produkcie. Na to, aký to malo obrovský rozpočet, hviezdne herecké obsadenie a veľkolepé zázemie európskych kulís, tak to bolo veru dosť priemerné, a v podstate tu nebol žiadny ten pre indické filmy typický "waw" efekt. Postavy mali síce zaujímavé charaktery, ktoré pomaly medzi sebou čoraz viac iskrili, ale to bolo akurát tak všetko. Zápletka nevýrazná a v neskorších fázach príbehu dosť klišovitá - to bolo dosť nemilé prekvapenie. Potenciál v tom bol, len mám pocit akoby sa chcel Bollywood silou mocou podobať na Hollywood - a tadiaľ cesta veru nevedia. Ale dosť bolo kritizovania. Ako celok to zas nebolo až tak zlé ako sa môže z môjho komentáru zdať. Je to tak, na 3*. ()

ScarPoul 

všechny recenze uživatele

Čakal som niečo iné, ako len ďalší rom. film alá India. Imtiaza Aliho mám rád práve pre jeho schopnosť byť nekonvenčný. Tu je to ale žánrovka ako sviňa, bez žiadneho prekvapivého zvratu, alebo pridanej hodnoty( no okej - tá Praha je tu zobrazená pekne). Jediné čo sa mu tu podarilo je, že dokázal, aby Shahrukh Khan konečne hral, bez akéhokoľvek prehrávania. Hudba okej, Destinácie tiež. Ale ten príbeh.. Musel som to pozerať na dvakrát a aj tak zostala pachuť, že to skrátka mohlo byť o niečom inom a o jednu triedu lepšie. ()

Reklama

Andrea1717 

všechny recenze uživatele

Ako inak som očarená. Film má veľmi príťažlivé prostredie, určite aj tým, že sa natáčalo hodne v Prahe a Budapešti a teda prostredie je tunajším ľuďom známe, čo určite trochu na príťažlivosti pridáva. Anushka, opakujem sa, ale myslím, že zo súčasných herečiek Bollywoodu je najlepšia, dokáže bravúrne zvládať všetky situácie, humor, emócie, vážnosť, je skvelá, a ako už dokázali so SRK sú skvelá dvojica, fakt skvelá. SRK, napriek veku, kedy by mohol hrať pomaly oteckov a starých oteckov, je stále dobre vyzerajúci, energický, vtipný a sexi. Tento film má moju obľúbenú tému, piesne, humor, proste všetko. Čo dodať, len to vidieť. ()

rikitiki 

všechny recenze uživatele

Ve kterém jiném filmu uvidíte, jak nějaká dívka posílá SRK "do pr...." a to jadrnou češtinou? Tak tady je to hned v úvodních titulcích. Jinak je snímek velice výpravný, ale také velice pitomý. _____ Vyhlášený sukničkář se do dívky, kterou /ne/dobrovolně doprovází na cestě po Evropě, zamiluje skoro okamžitě a zbytek cesty na ni čučí, jak na svatý obrázek. Takže tím se film předčasně zbavil linky, ze které mohl čerpat napětí. Hrdinům proto přehazuje různé směšné překážky, jako jsou například neschopní gangsteři v Lisabonu, kteří se dají ošálit stejně snadno jako týdenní kotě. _____ Velkou část filmu jsou na plátně jen dva ústřední hrdinové a ,kupodivu, mezi SRK a Anushkou nefunguje vůbec žádná chemie. Jen zdvořilá rezervovanost. Přitom v jiných filmech už dokázali, že to mezi nimi může pořádně jiskřit. Tady nic. Asi proto, že jim scénář nedokázal napsat vývoj postupného sbližování a nějakou pořádnou wow scénu. Jedna tam nakonec sice přece jen byla (postelová), ale příliš pozdě a příliš málo. Pak jejich vztah opět sklouznul do ledových vod. ____ Praha je natočena sice fotogenicky, ale zároveň ji film představuje jako město prostitutek a rusky mluvících gangsterů. ()

StanislachKo 

všechny recenze uživatele

Že forma nad obsah. To by mi v zásade až tak nevadilo (lebo ozaj, o čo ide celý film?!), ale čo mi vadilo bola paradoxne aňuša, ale hlavne! Dramaturgicky niečo tak nezvládnuté som nevidel ani nepamatam. Možno to bol nejaký umelecký zámer. Napchať do jednej 5minutovej scény komediálny, dramatický aj psychologický rozmer. (a ďalej len ctrl+c, ctrl+v) Ja som to každopádne žiaľ nepobral. Ale Shahrukh hviezdny, Praha taktiež, hudba rezonuje a farby remeselne zvládnuté. Nebyť hajpu, čo sprevádzalo uvedenie tohto filmu, mal by som menšie očakávania a tým pádom lepší zážitok. Ale dalo sa to... S nemalou pomocou atmosféry preplnenej kinosaly v rámci bollywood festu. Bolo výborne, rozhodne odporúčam. Nie film, ale tú akciu :-) ()

Galerie (67)

Zajímavosti (1)

  • Natáčení probíhalo mimo jiné v Praze. (ČSFD)

Reklama

Reklama