Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Největší televizní dobrodružství začíná! Osmnáct odvážných Čechů bojuje na opuštěném ostrově o dva a půl milionu korun a titul prvního českého Robinsona. V cestě jim stojí hlad, vyčerpání, vzájemná rivalita i krutá příroda. Moderuje Ondřej Novotný. (TV Nova)

Recenze (171)

kill-tec 

všechny recenze uživatele

Bohužel jsem velice zklamaný. Skvělý projekt, který je zabitý velmi špatnou televizí. Nemastnej moderátor, spousta debilních lidí, každá akce tak nějak ztrácí náboj. Ano, je to sice teprve první díl, ale obávám se, že další budou tuhle katastrofu pohřbívat stále víc a víc do hlubších míst. EDIT : 16.2. - Začalo mě to docela bavit! :D ()

MGMCZ odpad!

všechny recenze uživatele

Hodnotím brzo? Nejspíš ano, ale stejně ani tak to nic nezmění. Musím říct... opět strašné. Když Australský Survivor je skoro kvalitní jak ten Americký, tak proč k*rwa to nemůže být i u nás či na Slovensku. Mluvení do kamery při soutěži je tak otravné. Fakt jsem měl chuť už hned na začátku přepnout na něco lepšího, například na leteckou katastrofu. Proč se nepodívají na verzi v Americe, která se vysílá už tak strašně dlouho a jenom to nezkopírují. Je to tak jednoduché, ale pro tyhle dementy bez mozku asi ne. Už jen start byl děsnej a Ondřej Novotný? Raději tam dát fotku Jeffa Probsta a udělal by více, než on. Je to odpad a urážka fanoušků. ()

Reklama

kingik odpad!

všechny recenze uživatele

Daniel Defoe by žasl, v jakém kontextu je dnes užívána jeho románová postava. Když tenkrát pracně inkoustem psal řádky své opěvované bichle, netušil, že o pár století později se budou ženy holit na intimních partiích a z mužů budou metrosexuální buzny. A všichni se jednou sejdou na jakémsi "neobydleném" ostrově, ne nepodobném ze slavného románu, na němž dobrovolně podstoupí obřízku, anální sex a dříve zakázané hrátky s dildem. A do toho jim bude (se)kundovat moderátor Robertek. Prostě se budou mít jako v ráji. Proč "jako" v ráji?! To je ráj! Partička je to vskutku oplzlá. Hned první vjem je vskutku tristní. Když vidíte, jak se pochybné a slizké existence na malebném ostrově snaží svědomitě plnit každý zadaný úkol, máte možnost se s nimi vyblbnout. Vítány jsou profese intelektuálně založený obráběč kovů, pomocný skladník s hobby knihomola v pauzách na oběd, ambiciozní popelář, ctižádostivý metař, soutěživý zkrachovalý podnikatel bez dluhů, hravá a neráčkující striptérka se smyslem pro fair play. Ti všichni vytvoří perfektní nezdolnou a soudržnou partu, která bude poctivě bojovat o sledovanost. Neříkejte mně, že vás neskutečně nápadité a geniálně sestříhané upoutávky na tuhle debility show nezviklaly k tomu stát se jejich Pátkem a nejméně jednou týdně sledovat jejich obrovské úsilí nezdechnout na liduprázdném ostrově. Za lístek do exotického ráje nedáte ani korunu, platí to Nova. Vy jen zaplatíte odumřelými mozkovými buňkami, kterých bude podstatně víc, než písmen v tlusté knížce pana spisovatele Defoa. 0/10 ()

ElBadelin 

všechny recenze uživatele

objektivne je to tak za 3.5, byt lepsi moderator tak za 4. A navic to muze jeste rust. Ale davam 5*, za nesmyslne nizke hodnoceni nekterych zaslepencu. Jen kokot muze hodnotit na zaklade toho, kdo porad produkuje. ... PS: Jasne ze je to kopirka retardi, co jineho by to asi melo byt. vetsina soutezi je neceho kopirka. ()

fixaman 

všechny recenze uživatele

Trochu jsem se toho obával, protože Survivor sleduju už cca 10 let a viděl jsem všechny řady. Výsledek ale velmi mile překvapil. Je to skvěle natočené, casting se povedl na výbornou, soutěže jsou napínavé. Jediným slabým článkem je moderátor, což se ale ještě může změnit. Místní pozéři tomuhle pořadu nandají odpady, aby si dokázali, jací jsou intelektuálové, místo aby se pořadu prostě vyhnuli, když je nezajímá. Proto nakonec dávám plný počet. ()

Galerie (30)

Zajímavosti (7)

  • V první řadě Robinsonův ostrov měl být i kontroverzní YouTuber Psychopat Bejr (Aleš Bejr), ale ten se nemohl dostavit z důvodů zlomené nohy. (TheSlezy)
  • Robinsonův ostrov je v pořadí druhou českou verzí veleúspěšné show Kdo přežije (od r. 2000). Poprvé se soutěž objevila na obrazovkách Tv Prima pod názvem Trosečník (od r. 2006). Primácká verze u diváků propadla, kvůli čemuž vznikla jen jedna série. (DexMASTER094)
  • Natáčelo se po vzoru jedné z amerických verzí na Filipínském ostrově Caramoan. Hry se účastní celkem 18 soutěžících. (DexMASTER094)

Reklama

Reklama