Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Největší televizní dobrodružství začíná! Osmnáct odvážných Čechů bojuje na opuštěném ostrově o dva a půl milionu korun a titul prvního českého Robinsona. V cestě jim stojí hlad, vyčerpání, vzájemná rivalita i krutá příroda. Moderuje Ondřej Novotný. (TV Nova)

Recenze (171)

tahit 

všechny recenze uživatele

Váhal jsem, jestli vůbec mám na to koukat. Nakonec i přes moji averzi jsem to přehodnotil. K čemuž ovšem nutno sluší dodat, že mě do tohohle zasvětila milá sousedka Alenka. Sběratelka všech možných adrenalinových zážitků, která zrovna měla ruku i nohu v sádře. Po nezdařeném pokusu slézt vrchol, někde v turecké Geyikbayiri. Jak už jsem uvedl, moc se mi do toho nechtělo. A tak mi nezbývá než konstatovat, že jsem popustil uzdu fantazii a postupně přišel tomu krapet na chuť. Možná i proto, že jsem ve výběru postav objevil i pár sympatických lidí, se kterými jsem se dokázal ztotožnit. Bylo to jako chodit na návštěvu k lidem, které mám v oblibě. No, já to shrnu do pár vět, co se mi líbilo. Nemyslím, že by tohle reality show bylo něco mimořádného. Ačkoli se asi rozcházím s míněním většiny, rozhodně není nic špatného dělat zábavu pro zábavu, je-li vskutku nějakým způsobem zábavná. ()

herr_carter

všechny recenze uživatele

Že si ty televizní produkce nedají už pokoj - po kolikáté už nám tohle servírují pořád dokola? Vydá to Amerika a všichni se tupě opičí. Co je mi hergot po tom, že Jarmile se už dva týdny nemyla, ale zato umí výborně dlabat do kokosů, tak si jí v týmu nechá Jarmil, který je pro své manuální schopnosti sice totálně k hovnu, zato má ale týmový duch a je to rozený stratég. Pokud tedy tito dva, ještě společně s Milanem, což je nejlepší lovec ryb a umí si čistit zuby popelem, dají síly dohromady, pak Arnošt, Hedvika a Tonda, byť jsou fitnes trenéři a navíc snobové, nemají sebemenší šanci....sračka nad sračky. ()

Reklama

Hashirama

všechny recenze uživatele

Hele banány vole! Jídlo vole! Cukry vole! Oceňuju, že do tohoto projektu naše televize evidentně hodně investovala a má jasný cíl něco smysluplného vyprodukovat. Nejen proto mě mrzí, že divákovi předkládaná show nemá takovou úroveň, jakou by mít chtěla. A ne jen ve srovnání s originálem. Jednotlivé díly mají divnou kompozici, sestávají z jedné soutěže a zbytek vyplňují pasáže z ostrova, na svou délku jsou tak díly dost prázdné. Celková roztahanost pak vytváří dojem, že účastníci nemusejí hrát, na čemž se dle mého názoru s průběhem nic nezmění. Soutěžící jsou většinou dost nesympatičtí, typicky česká generace středního věku (sympatičtí jsou vyloženě jen ti mladí), proto je prázdnota dílů ještě více ke škodě. Soutěže jsou bez hudebního podkresu, prokládané zpovědí na kameru (vážně, zpověď na kameru uprostřed výzvy) a moderátor je naprosto nemožný. Češi to šoumenství prostě nemají v krvi a další takové projekty s radostí vynechám. ()

joobi odpad!

všechny recenze uživatele

Zklamání, velké zklamání. Jednu hvězdu za vizuál, který je opravdu věrný předloze, druhá hvězda za soutěže, které jsou slušné a docela napínavé, a tu třetí snad už jenom z principu k Survivorovi (možná taky díky některým holkám v plavkách). Co je špatné: Určitě casting, nechápu na základě čeho to vybrali, ale je to katastrofa... berou tam lidi, kteří ani neznají originál Survivor, snad až na pár vyjímek. Další velké mínus je moderátor, tam se to opravdu nepovedlo a působí to směšně, naprosto postrádá charisma, které tomu dává Probst. A nakonec ten asi největší problém, a tím jsou samotní Češi. Působí to celé strašně trapně, nuceně a prostě... česky. Mrzí mě to, neboť Survivor je moje srdcovka, ale tohle je jenom slabá kopie, kterou bez potíží překonají i ty nejslabší řady ze Survivoru. Časem tomu dám možná ještě hvězdy dolů, uvidí se. - Po 10. dílech lze napsat jenom jediné... je to ODPAD. ()

Alan_Shearer 

všechny recenze uživatele

Vyumělkovaná a vykonstruovaná rádoby hra o přežití. Od začátku se tam tahaj intriky, neustálý rozhovory před kamerou a špatný, respektive nezáživný, moderátor lesk soutěži nepřidává. Ondru beru při komentování MMA zápasů, v Oktagonu už mě trošku pan "rád ukazuju svoji buchtu Langmannovou a peníze" sral víc a tady mě sere totálně. Soutěž zaspala dobu a ten pokus hrát si na americkou verzi je celkem k smíchu, oproti kolegům za velkou louží neumějí tenhle výtvor prodat, navíc českej divák je taky jinej než americkej. Mohlo aspoň dojít ke změně konceptu nebo to trošku přiostřit, takhle tomu chybí náboj. Možná se ještě podívám na jeden dva díly, ale spíš jen když to chytnu náhodou. Scéna, kdy se jedna pinda rozbrečela na pláži a přišel uplně cizí frajer ji před kameru utěšovat, mě fakt donutila přemýšlet, jestli má smysl dále koukat na Robinsonův ostrov aka žádná hra o přežití, ale spíš továrna na příběhy, emoce, intriky ... nemá. 35% ()

Galerie (30)

Zajímavosti (7)

  • Když byla soutěžící Petra Palusková v nemocnici, mohla se později vrátit do hry. Předtím soutěžící Kateřina Šuriaková odešla ze zdravotních důvodů a definitivně skončila. (Zix.)
  • V první řadě Robinsonův ostrov měl být i kontroverzní YouTuber Psychopat Bejr (Aleš Bejr), ale ten se nemohl dostavit z důvodů zlomené nohy. (TheSlezy)

Reklama

Reklama