Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Nová zábavná show je tady! Zasoutěžte si společně se dvěma týmy, které mají za úkol co nejlépe odhadnout, jak na různé jednoduché otázky z každodenního života odpovědělo sto oslovených Čechů. (TV Nova)

Recenze (164)

tereez.klaud odpad!

všechny recenze uživatele

V podstatě kopie pořadu 5 proti 5 z Primy, Matonoha ač se snaží být zábavný je spíše nudný. O otázkách pokládaných respondentům raději nemluvě. Některé týmy se chovají jako by je přijely z Bohnic, neustále pištění, plácání, juchání - to jim za to někdo platí, nebo jsem suchar?! Prosím, ať tohle utrpení brzo skončí. ()

Lukrecie 

všechny recenze uživatele

Jediný, proč mě tento pořad zajímal je, že jsem zvědavá. Ale některé otázky jsou nechutné, manipulativní, urážlivé a trapné! Pánové zamyslete se nad sebou, chováte se jako ubožáci. Kdo že to dělá scénář??? dramaturgii??? "Co dělá líný muž, když žena uklízí?" A to je pouze "ochutnávka". Ubohost, Matonoha má být nezávislý, občas dost přes čáru. Úroveň v tomto pořadu rozhodně nehledejte, i když dost záleží na soutěžících. Letmo jsem tady zkoukla nějaké komentáře a opravdu bych to vše nesváděla na soutěžící! Řekla bych to asi takhle: na blbou otázku, ještě blbější odpověď! Urážet a ponižovat ženy a říkat tomu zábava? To si nova dělá velmi dobrou reklamu zvláště s ohledem na budoucnost! ()

Reklama

orkadimenza 

všechny recenze uživatele

Jsem rád za navrácení parafráze 5 proti 5 na české obrazovky, a občas bylo tento pořad příjemné sledovat. Je ovšem škoda, že kvalitní projekt a soutěž musí kazit mnohdy tupé a nevtipné týmy, jejichž odpovědi jsou často bizarní..."Co nosí muži rádi a ženy většinou ne?" "Nic!" I přes časté vypínání kvůli českým kreténům mi tento pořad posloužil jako inspirace, jedna etapa celotáborové hry s tématem Mafie se jmenovala po vzoru této soutěže: Co na to mafiáni. Perlička: Kam byste bodli člověka při mučení, aby nezemřel? Odpověď: Zlomit mu vaz!...Co si jako první představíte pod pojmem mafie? Babiš! ()

nudlis odpad!

všechny recenze uživatele

Soutěž pro chudé duchem, prasecky vyžrané a Matonohu. Debilní otázky, debilní odpovědi, debilní soutěžící. Není co dodat. Na druhou stranu - když se člověk potřebuje vyzvracet a nejde mu to, stačí zírat 10 minut na tenhle pořad a už to lítá samo. EDIT: Občas to mám chvíli puštěný jako kulisu při home office. Ale fakt jen chvíli, protože se to nedá ani poslouchat. Tupost soutěžících nezná mezí. Např. nevzpomenout si při otázce "Co nesmí chybět na zabíjačce" na řezníka nebo jitrnice, to vyžaduje opravdu odvážně nízké IQ. ()

rt12

všechny recenze uživatele

Televize zapnuta v očekávání hokejového zápasu a při přepínání padla jsem na tento ,,Zábavný pořad". Kde se pan Matohuhňal učil verbálnímu projevu (JAMU ???) je mi záhadou. K samotné soutěži : otázky na úrovni ,, Co udělá zajíc, když na poli najde mrkev " + hnusné studio + již zmiňovaný trapný nemoderátor = naprosto NEZAJÍMAVÉ. ()

Galerie (5)

Zajímavosti (7)

  • Soutěže se jako obyčejný soutěžící zúčastnil bývalý ministr dopravy, zemědělství a hejtman Středočeského kraje Petr Bendl. (Zix.)
  • V jednom z rozhovorů pro TV Nova moderátor Tomáš Matonoha uvedl, že v průběhu jednoho natáčecího dne vznikne až pět dílů tohoto pořadu. (majky19)

Reklama

Reklama