Reklama

Reklama

Bornless Ones

  • USA Goetia
Trailer 1

Obsahy(1)

Emily (Margaret Judson) sa stará sama o svojho postihnutého brata. Ten potrebuje pravidelný dohľad niekoho, kto jeho stavu rozumie. Preto sa presťahujú do pokojného domu v blízkosti zariadenia, v ktorom je chlapec ošetrovaný. Ich nové bydlisko má však temnú históriu a démoni, ktorí sú jej súčasťou, sa s príchodom nových kupcov opäť prebudili. (Marceloo)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (24)

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Mně by ani tak nevadilo, že jde o další klon Evil Dead jako to, že je mizerně natočený. Nízký rozpočet by neměl být důvodem k nepodařené splácanině. Že se dá i s malým penízem zahrát dobrá muzika dokazuje leckterý německý domácí trash. Tvůrci si mohli vybrat - buď jít cestou splatter hororu, nebo natočit atmosférický mysteriozní příběh. Vydali se třetí cestou a stvořili brak s několika obstojnými scénkami (propíchnuté oko, krk, hrudník, zbavení se plodu), otevřeného gore se ale divák nedočká, jen krví se místy úplně nešetřilo. Nahota jen letmo, napětí nula. Přitom se škodolibými démony by se daly dělat věci! ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Vliv ze strany Evil Dead je nesporný, ale v tomhle případě to vůbec nevadí. Mělo to fajn masky, celkem solidní gore a ačkoliv tady spousta kolegů prská kvůli hereckým výkonům tak mě se z nějakého záhadného důvodu obsazení docela líbilo. Jasně, postavy občas vypouštěly z pusy neskutečné bláboly, ale nakonec je to hororové béčko, takže netuším, co kdo čekal. Co filmu chybí je nějaká výraznější atmosféra a docela bych uvítal i nějakou lekačku, o kterou se Babaev vůbec nepokusil. Každopádně jako debut slušné, tak uvidíme, co bude dál. 60% ()

Reklama

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

"Bornless Ones" ako lacnejšia verzia "Evil Dead", od ktorej som nič nečakal, a ani nič mimoriadne nedostal. Je mi jasné, že to mnohí zjebú pod obraz Boží, nuž ale koho to sere?? V rámci subžánru, rozpočtu, či snahe neopičiť sa, je naozaj náročné vymyslieť niečo, čo nebude kopírkou mnohých obdobných, na jedno kopyto spracovaných hororov. Niet čo vychváliť, no taktiež mi to neprišlo, že by som mal mimoriadne čo haniť. Silné dve, či slabšie tri?? Každopádne, sledovať len v prípade obrovskej nudy, kedy divák nemá načo siahnuť - 50% ()

J*A*S*M 

všechny recenze uživatele

V traileru vyvolával tento film obavy, že se bude jednat primárně o nestoudnou vykrádačku Evil Dead, kdy se tvůrci pro vlastní neschopnost a nedostatek kreativity budou chtít přiživit na reminiscenci známé značky. V tom by ale nakonec problém kupodivu nebyl - ačkoli inspirace zde určitě je, přidává film i vlastní nápady, které nejsou úplně bez zajímavosti. Problém je ve dvou jiných tragédiích. První tragédií je scénář, který napsal někdo, kdo psát fakt vůbec neumí. Dějové kličky prodává strašně průhledně, z těch relativně zajímavých vlastních prvků nedokáže absolutně nic vytěžit a ještě ke všemu nutí postavy pronášet neuvěřitelně uměle znějící repliky. Vypadá to, jako kdyby byl Alexander Babaev po celý život zavřený někde v izolaci, takže neměl nikdy možnost slyšet, jak se normální lidé mezi sebou baví. Takhe, jaks to napsal, Alexandře, fakt ne. No a druhou tragédí jsou herci, kteří jsou až nezvykle příšerní, a to i na poměry hororového béčka. ()

malylada 

všechny recenze uživatele

Dá se říci, že se jedná o naprostou kopírku Evil Dead, ale bez hororové atmosféry a napětí. Herectví postav se pohybuje na hranici amatérství, nicméně ve snesitelné míře i díky vyvarování se debilních dialogu a jednání postav. Tmavý obraz byl zvolen velmi chytře a vizuál tak dopadl slušně, zvláště posedlé postavy, krvavé momenty obstály slušně. Postrádal jsem jakoukoli snahu o nějaký originální prvek. Je Vám jedno kdo umře, co se bude dít a přesně víte, co se stane.......4/10 ()

Galerie (13)

Reklama

Reklama