Reklama

Reklama

Matky na tahu o Vánocích

  • USA A Bad Moms Christmas (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Nepeč a zapař Říká se, že Vánoce jsou nejkrásnějším obdobím roku. Určitě ale ne pro mámy! Tři matky rebelky už mají dost věčného uklízení, vaření, zdobení a shánění perfektních dárků pro celou rodinu. Proto se zaseknou a rozhodnou, že si tento rok konečně užijí Vánoce i ony. Akorát netuší, že se brzy ohlásí hosté, kteří s jejich představami dokonalých svátků nebudou tak úplně souhlasit – jejich vlastní matky… (Magic Box)

(více)

Videa (13)

Trailer 1

Recenze (204)

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $28miliónovTržby USA $72,110,659Tržby Celosvetovo $130,560,428Tržby za predaj Blu-ray v USA $4,409,047Tržby za predaj DVD v USA $3,128,176║ Klasické nevyrovnané a miestami otrepané pokračovanie, ktoré niekedy zbytočne moc tlačí na pílu. Príchod matiek (alebo lepšie povedané babiek) je akurát tak otravný, nie zábavný. Pár dobrých zábavných vecí sa tu nájde ale ináč to väčšinou dosť zadŕha. /45%/ ()

mortak 

všechny recenze uživatele

V prvním díle se bohaté paničky terorizovaly navzájem a nechaly se terorizovat od vlastních dětí. V druhém díle je terorizují jejich děti a jejich matky. Pokud se na tuto komedii podíváte optikou reality, jde vlastně o děsivý horor. Psychoterapeuti po celém světě by mohli vyprávět do nekonečna děsivé příběhy jejich pacientek a pacientů. A tak nechme ženám prožít alespoň na plátně ten sladkobolný závěr (ve třech vydáních), který jejich rozervaným duším toužícím po zvládnutí úlohy superženy spojující dokonalou matku, partnerku, kuchařku, milenku (a já nevím co ještě) alespoň na chvíli přinese tu vytouženou harmonii. A pokud se podíváme na úlohu mužů v tomto filmu, neliší se ženské sny moc od těch mužských. Buď jsou tu ušlápnutí podpantofláci se vždy plnou šrajtoflí (v mužském světě jsou zase křehké submisivní krásky hledící obdivně na svého prince), nebo svalovci s velkým mezinožním vybavením (mužský svět má Laru Croft, nebo Angel Wicky a tak). Tři hvězdy je možná až moc, ale ten patetický uslzený závěr vyvažuje Kathryn Hahn v nejromantičtější seznamovací scéně posledních let. ()

Reklama

Ampi 

všechny recenze uživatele

Čekal jsem, že to bude mnohem horší a nakonec se z toho vyklubala docela příjemná záležitost. Vánoční film sice spíše pro ženy, ale kouknout se na něj může kdokoliv, kdo má smysl pro humor a má rád herecké výkony Susan Sarandon, Mily Kunis a Kristem Bell. I pro mě neznámá Kathyn Hahn nehrála špatně. Příjemná ČSFD projekce. ()

malylada 

všechny recenze uživatele

Jednička byla příjemná oddechovka, což se o dvojce říci nedá. Zápletku tvůrci okořenily o matky hlavních hrdinek a vzájemné špičkování funguje první půl hodinu, kdy jsem se náramně bavil. Bohužel nasazená laťka prudce klesá, doházejí nápady a více nudně trapných scén přibývá až do konce. Herci neskutečně přehrávají přes čáru a toleroval bych to snad v devadesátkách ve filmech s Nilsenem. Můj dojem kazí i to, že byla nasazena ve stejnou dobu komedie Táta je doma 2, která má podobný koncept a nehýbá se srovnání. Oba filmy nejsou hitparáda, ale Matky na tahu vyznívají v konfrontaci hůře. Musím přiznat, že jsem málem párkrát usnul během promítání, což mluví za vše.......4/10 ()

JustMeeKatie 

všechny recenze uživatele

První "Matky na tahu" se mi líbily docela dost. Líbil se mi ten nápad a líbilo se mi sledování rozvíjejícího se nečekaného přátelství mezi třemi naprosto rozdílnými matkami. To ale ve vánočním pokračování šlo tak nějak stranou a zatímco v prvním filmu si řekly "bude to podle nás" (a vážně tomu tak bylo), v tomhle filmu to působilo spíše jako takové plané řeči. Menším oživením jsou samozřejmě matky matek. Nejvíc se mi líbila Susan Sarandon, která tu byla vážně skvělá. I Christine Baranski její role sedla opravdu perfektně, ale Cheryl Hines mě vyloženě rozčilovala a už to kolikrát zacházelo moc daleko. Ačkoliv měl film dostatečnou délku, mně to kolikrát přišlo jako by trval tři hodiny. V tomto případě opravdu sedí takové to pravidlo, že pokračování většinou není tak dobré jako předchozí film. ()

Galerie (92)

Zajímavosti (6)

  • Hlavní natáčení filmu začalo 1. května 2017 v Atlantě v Georgii. (ČSFD)
  • Toto je první pokračování filmu Mily Kunis. (ČSFD)

Reklama

Reklama